Pytania

Post autor: Abec »

W tym wątku możemy się wzajem pytać o różne sprawy związane z MnS. W skrócie chodzi o to, by nie tworzyć nowytch tematów i nie zasmiecać już istniejących ;)

Czy ktoś z Was wie ile zarabiają aktorzy z serialu, jak duże są wahania tych zarobkówi od czego (wiek, ilość wcześniej zagranych ról itd.) to zależy?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Re: Pytania

Post autor: LoLex »

Abec pisze:W tym wątku możemy się wzajem pytać o różne sprawy związane z MnS. W skrócie chodzi o to, by nie tworzyć nowytch tematów i nie zasmiecać już istniejących ;)

Czy ktoś z Was wie ile zarabiają aktorzy z serialu, jak duże są wahania tych zarobkówi od czego (wiek, ilość wcześniej zagranych ról itd.) to zależy?
Ja nie wiem Abec, ale może warto przykleić ten temat.

To już nie nasza decyzja ;)

Dla porzadku tylko napiszę, że tu nie obowiązuje zasada, że nie można stawiać nowych pytań przed pojawieniem się odpowiedzi na poprzednie. Więc jeżeli ktoś jest/ będzie czegoś ciekaw - niech strzela :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: LoLex »

Abec pisze:To już nie nasza decyzja ;)

Dla porzadku tylko napiszę, że tu nie obowiązuje zasada, że nie można stawiać nowych pytań przed pojawieniem się odpowiedzi na poprzednie. Więc jeżeli ktoś jest/ będzie czegoś ciekaw - niech strzela :)
Ale też lepiej uświadomić forumowiczom, że są w dziale niespoilerowym, bo można zapomnieć o tym, zadając pytanie i potem nagle buch ostrzeżenie.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ciekawy temat, będę zaglądać, ale to ma dotyczyć wyłącznie kwestii neutralnych wobec akcji oraz w odniesieniu do przeszłości. Zadnych spoilerów!!!!!!!

Może po prostu informacje spoilerowe oznaczajmy tu [glow=darkred]kolorkami[/glow]

Post autor: Damians »

To dział niespoilerowy......więc może lepiej ten temat przenieść do Spoilerowego ::rad:: ::chytry::

Rozważałem to na początku, ale wtedy pewnie dużo osób bałoby się do niego zaglądać.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Żadnych cieni to dział niespoilerowy - to ja tez mam pytanie ktoś wie dlaczego Joanna odeszła od roli Caroline a potem Karen?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ja uważam że tu powinny być pytania odnośnie przeszłości :mrgreen:

Cienie powinny być właśnie dlatego, że to dział niespoilerowy :] O spoilery jako takie pytamy na subforum spoilerowym, jak powszechnie wiadomo.

Cienie się sprawdzają an innych forach na tym jest podział na dwa działy, poza tym okropnie się czyta przez te cienie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Re: Pytania

Post autor: FanStefci »

Abec pisze: Czy ktoś z Was wie ile zarabiają aktorzy z serialu, jak duże są wahania tych zarobkówi od czego (wiek, ilość wcześniej zagranych ról itd.) to zależy?
Nie wiem na ile jest to wiadomość wiarygodna, ale Świat Seriali kiedyś podawał, że 5ka najlepiej zarabiających aktorów MNS to odtwórcy ról: Stephanie, Eryka, Brooke, Taylor i Ridge'a. Wg gazety, zarabiają 750.000$ rocznie.
Podkreślam, nie wiem na ile to jest kwota autentyczna, ale wydaje mi się, że to jest dość prawdopodobne, zważywszy na gaże innych aktorów w innych produkcjach TV.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Dzięki.

Adex-fan Brooke pisze:Cienie się sprawdzają an innych forach na tym jest podział na dwa działy, poza tym okropnie się czyta przez te cienie.
Ale to bez sensu, by dwa identyczne tematy były na dwóch subforach. A co do cieni to wystarczy zaznaczyć ten kawałek tekstu myszką.

A to ma być identyczny? Po co? Chcesz drobny spoiler to idź tam.
ODPOWIEDZ