Czy ktoś z Was wie ile zarabiają aktorzy z serialu, jak duże są wahania tych zarobkówi od czego (wiek, ilość wcześniej zagranych ról itd.) to zależy?
W tym wątku możemy się wzajem pytać o różne sprawy związane z MnS. W skrócie chodzi o to, by nie tworzyć nowytch tematów i nie zasmiecać już istniejących 
Czy ktoś z Was wie ile zarabiają aktorzy z serialu, jak duże są wahania tych zarobkówi od czego (wiek, ilość wcześniej zagranych ról itd.) to zależy?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ja nie wiem Abec, ale może warto przykleić ten temat.Abec pisze:W tym wątku możemy się wzajem pytać o różne sprawy związane z MnS. W skrócie chodzi o to, by nie tworzyć nowytch tematów i nie zasmiecać już istniejących
To już nie nasza decyzja 
Dla porzadku tylko napiszę, że tu nie obowiązuje zasada, że nie można stawiać nowych pytań przed pojawieniem się odpowiedzi na poprzednie. Więc jeżeli ktoś jest/ będzie czegoś ciekaw - niech strzela
Dla porzadku tylko napiszę, że tu nie obowiązuje zasada, że nie można stawiać nowych pytań przed pojawieniem się odpowiedzi na poprzednie. Więc jeżeli ktoś jest/ będzie czegoś ciekaw - niech strzela
Ale też lepiej uświadomić forumowiczom, że są w dziale niespoilerowym, bo można zapomnieć o tym, zadając pytanie i potem nagle buch ostrzeżenie.Abec pisze:To już nie nasza decyzja
Administrator
Może po prostu informacje spoilerowe oznaczajmy tu [glow=darkred]kolorkami[/glow]
Rozważałem to na początku, ale wtedy pewnie dużo osób bałoby się do niego zaglądać.
Żadnych cieni to dział niespoilerowy - to ja tez mam pytanie ktoś wie dlaczego Joanna odeszła od roli Caroline a potem Karen?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cienie powinny być właśnie dlatego, że to dział niespoilerowy :] O spoilery jako takie pytamy na subforum spoilerowym, jak powszechnie wiadomo.
Cienie się sprawdzają an innych forach na tym jest podział na dwa działy, poza tym okropnie się czyta przez te cienie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie wiem na ile jest to wiadomość wiarygodna, ale Świat Seriali kiedyś podawał, że 5ka najlepiej zarabiających aktorów MNS to odtwórcy ról: Stephanie, Eryka, Brooke, Taylor i Ridge'a. Wg gazety, zarabiają 750.000$ rocznie.Abec pisze: Czy ktoś z Was wie ile zarabiają aktorzy z serialu, jak duże są wahania tych zarobkówi od czego (wiek, ilość wcześniej zagranych ról itd.) to zależy?
Podkreślam, nie wiem na ile to jest kwota autentyczna, ale wydaje mi się, że to jest dość prawdopodobne, zważywszy na gaże innych aktorów w innych produkcjach TV.
Dzięki.
Ale to bez sensu, by dwa identyczne tematy były na dwóch subforach. A co do cieni to wystarczy zaznaczyć ten kawałek tekstu myszką.Adex-fan Brooke pisze:Cienie się sprawdzają an innych forach na tym jest podział na dwa działy, poza tym okropnie się czyta przez te cienie.
A to ma być identyczny? Po co? Chcesz drobny spoiler to idź tam.