anka_ pisze:Ktoś ogląda to jeszcze? Ja dawno nie widziałam - oglądam od ok 3 tygodni regularnie i mam ochotę udusić tą małą zołzę Zuzę Co za ku*****! Czyżby scenarzyście chcą z NW zrobiś B&B?
Czy ktoś ma podobne odczucia?
Ja oglądam jak zawsze regularnie. Kiedyś bardzo lubiłem Zuzę,byłem przekonany,że z racji tego długiego czasu,który Kamil spędził na poszukiwaniach jej osoby,z racji tego,że ją uratował itd. to zapanuje pomiędzy nimi wieczna miłość i powstanie stabilny,szczęśliwy związek...ale nagle Zuza zaczęła szaleć!! Co jest z nią grane?! Zachowuje się jak wariatka!! Kręci,ściemnia i wywołuje konflikty pomiędzy Igorem,a Kamilem...eh. Biedny Kamil.
Dawno nikt w tym temacie nic nie napisał. Czy nikt tego nie ogląda? Ja oglądam ten serial regularnie i najbardziej mnie teraz interesuje co stało się faktycznie z Grzegorzem. Czy miał jakiś wypadek? Czy te pieniądze wysłane na konto Żanety były legalnie zarobione? A może Grzesiu znalazł sobie jakąś nową kobitkę i zostawił Żanetą i dziecko? Może wysłał te 30 tyś jako rekompensatę za to że je zostawił, żeby miały za co żyć?
Poza tym jak można dziecko nazywać Mania? Przecież to obrzydliwe. Maria to bardzo ładne imię, a oni tak je spaskudzili
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"!
Ja oglądam ten serial. Bardzo go lubię. Też mnie ciekawi co się stało z Grzegorzem. Faktycznie "Mania" brzmi okropnie. Mogliby mówić po prostu Marysia.
Żartujesz? Ależ jestem szczęśliwy A więc nie będę musiał wywracać mojego w miarę stałego planu dnia. Nawet lepsza ta pora. Więc chyba będę zdążał na MJM bo zawsze kończy się kilka minut wcześniej. Kiedyś jak NW leciało o 20.10 to zmienili porę na 21.00 ze względu na emkę.
Liason-fanka pisze:Zreszta teraz jak w necie mozna odcinki znalezc to co sie bede pora emisji przejmowac
Gdzie?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ja też nie mogę się doczekać tego odcinka. Dosyć szybko nastąpił ten 1000-odcinek. Oglądam ten serial prawie od początku i wydaje mi się jakby to wszystko co się wydarzyło było wczoraj. Ależ ten czas leci.
1000 odcinek "Na Wspólnej" był super
Chociaż przestałem oglądać go kilka lat temu to c jakiś czas na niego zerkałem.
Najlepsza scena z tego odcinka to Konrad i dzieci z "Niani"
Ogólnie fajnie się go oglądało