Na Wspólnej

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

anka_ pisze:Ktoś ogląda to jeszcze? Ja dawno nie widziałam - oglądam od ok 3 tygodni regularnie i mam ochotę udusić tą małą zołzę Zuzę :evil: Co za ku*****! Czyżby scenarzyście chcą z NW zrobiś B&B? ::cojest::

Czy ktoś ma podobne odczucia? :x
Ja oglądam jak zawsze regularnie. Kiedyś bardzo lubiłem Zuzę,byłem przekonany,że z racji tego długiego czasu,który Kamil spędził na poszukiwaniach jej osoby,z racji tego,że ją uratował itd. to zapanuje pomiędzy nimi wieczna miłość i powstanie stabilny,szczęśliwy związek...ale nagle Zuza zaczęła szaleć!! :twisted: :twisted: Co jest z nią grane?! Zachowuje się jak wariatka!! Kręci,ściemnia i wywołuje konflikty pomiędzy Igorem,a Kamilem...eh. Biedny Kamil. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Dawno nikt w tym temacie nic nie napisał. Czy nikt tego nie ogląda? Ja oglądam ten serial regularnie i najbardziej mnie teraz interesuje co stało się faktycznie z Grzegorzem. Czy miał jakiś wypadek? Czy te pieniądze wysłane na konto Żanety były legalnie zarobione? A może Grzesiu znalazł sobie jakąś nową kobitkę i zostawił Żanetą i dziecko? Może wysłał te 30 tyś jako rekompensatę za to że je zostawił, żeby miały za co żyć?
Poza tym jak można dziecko nazywać Mania? :evil: Przecież to obrzydliwe. Maria to bardzo ładne imię, a oni tak je spaskudzili :evil:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja oglądam ten serial. Bardzo go lubię. Też mnie ciekawi co się stało z Grzegorzem. Faktycznie "Mania" brzmi okropnie. Mogliby mówić po prostu Marysia.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Dołaczę do pytania poprzedniczek - co stało się z Grzesiem ??? wie ktoś?
Tomala

Zaginął bez śladu. Miał wrócić z Irlandii ale nie wrócił i zapadł się pod ziemię.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A jednak TVN się przestraszył i zmienił porę emisji na 20.15.
Tomala

Żartujesz? Ależ jestem szczęśliwy :D :D :D :D :D :D :D :D A więc nie będę musiał wywracać mojego w miarę stałego planu dnia. Nawet lepsza ta pora. Więc chyba będę zdążał na MJM bo zawsze kończy się kilka minut wcześniej. Kiedyś jak NW leciało o 20.10 to zmienili porę na 21.00 ze względu na emkę.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Mi tam 20:55 bardziej odpowiadala, ale co zrobic... Zreszta teraz jak w necie mozna odcinki znalezc to co sie bede pora emisji przejmowac :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Liason-fanka pisze:Zreszta teraz jak w necie mozna odcinki znalezc to co sie bede pora emisji przejmowac :D
Gdzie? :shock: :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Choćby na oficjalnej stronie serialu... Czy na torrentach ale to oczywiście nie legalne!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Alexander pisze:Choćby na oficjalnej stronie serialu... Czy na torrentach ale to oczywiście nie legalne!
Czy na forum peb.pl sa linki i można ściągac z rapida, ale tu 1 dzien po emisji.Chyba też nielegalne
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiaj specjalny 1000 odcinek! :: bow ::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No ja nie moge sie doczekac tego odcinka, hehe :D Jestem ciekawa co takiego wymyslili :)
Tomala

Ja też nie mogę się doczekać tego odcinka. Dosyć szybko nastąpił ten 1000-odcinek. Oglądam ten serial prawie od początku i wydaje mi się jakby to wszystko co się wydarzyło było wczoraj. Ależ ten czas leci.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

1000 odcinek "Na Wspólnej" był super :mrgreen:
Chociaż przestałem oglądać go kilka lat temu to c jakiś czas na niego zerkałem.
Najlepsza scena z tego odcinka to Konrad i dzieci z "Niani" :lol:
Ogólnie fajnie się go oglądało :D
ODPOWIEDZ