Na Wspólnej

Post autor: Forrester »

Ogląda ktoś z Was serial "Na Wspólnej"?

Post autor: Brooke »

Lubię ten serial. Kiedyś oglądałam go systematycznie. Teraz tylko sporadycznie!

Post autor: Thorne »

Forrester,trafiłeś na wielkiego fana tegoż serialu. Codziennie z wielkim zainteresowaniem śledzę losy bohaterów z "Na wspólnej"!!
Możemy o nim pokonwersować...

Post autor: Forrester »

Ja nie oglądam tego serialu codziennie, ale staram się czasami oglądać. Mam prośbę. Mógłby ktoś (może Ty Thornie albo B@r) wrzucić tutaj fragmenty odcinka lub cały odcinek nr 538 ? Byłbym wdzięczny.

[ Dodano: 2005-11-23, 13:33 ]
Nikt nie ma? Szkoda.
M@rek
M@rek

Post autor: M@rek »

Macie zdjęcia serialu?

Post autor: Kingsajz »

Ja tego nie ogladam. Nuda. Koszmarna! I ci pochaterzy, te dziecaki takie sztuczne, zwalszcza Igor, Mex i ta amerykańska sózi! Boże!!Ten jej akcent "Nio ciop ty mÓwisz?Dżijjjjzys!"
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Do Na wspólnej wrócił teraz Deląg?
Bo dzisiaj z nudów widziałem dwa odcinki i mówili coś o Sebastianie, że wrócił :roll:
PS A gdzie jest Gabrysia,Leszek i to dziecko? :roll:

Wszyscy zostali zgwałceni przez Jabłóczyńiskąom, bo teraz ona przejęła pałęczkę demoralizacji!!! A naprwde to NW ogladam czasem w soboty jak sprzatam salon. Chyba, ze włacza Tv.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Kingsajz - proszę opanuj się trochę :|

Ok. Oleg!! Poniosło mnie za bardzo. Obiecuje poprawę słownictwa!

Post autor: Marek Forrester »

Uwielbiam "Na Wspólnej" poprostu kocham ten serial on jest poprostu fajny i plejada gwiazd. Oglądam od 1 odcinka i nie zamierzam przestać:D
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Też lubię ten serial, ale wolę jednak Samo życie... A w Na Wspólnej nie lubię Igora, Filipa, Maxa i Marty. Najfajniejsza była Suzy... :mrgreen:

Post autor: Monia »

ja też bardzo lubię ten serial, zawsze wieczorem czekam na niego. Nawet wciągnęłam do oglądania swojego faceta. Na początku protestował, ale teraz to już razem go oglądamy. ::rad::

Post autor: Thorne »

Także sympatyzuję z "Na wspólnej" i moje oglądanie tego serialu przeszło już do rutyny.
Igor kojarzy mi się z Thorne'em, w pewnym względzie przypomina go.
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

A mnie postać Igora wkurza, głównie za sprawą aktora. Moim zdaniem, jego zdolności aktorskie są bardzo, bardzo znikome. Ale uwielbiam wątek Żanety. Kiedyś była pokazywana od tej gorszej strony, teraz widać, że to dobra dziewczyna. Fajnie, że pani Maria przekonała się do niej.
ODPOWIEDZ