Uwaga, faceci!

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
compek

Post autor: compek »

Tak. Nie wiedziałaś?? Jeszcze dosłownie tego nikt nie powiedział, ale już na początku serialu o tym wiedziałem.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ja oglądam od 3 odcinka.I dopiero w tym wczorajszym coś mi tak podpadło :shock:
Cathin

Post autor: Cathin »

Ja dziś nie oglądałam, ale sprawdzę, kiedy będzie powtórka i obejrzę :) A co do Sary, to mnie dziwi to, że tam jest to pokazane jako coś normalnego. Normalna praca jak każda inna... Chociaż podziwiam tę kobietę.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Ireth

Cathin pisze:Ja dziś nie oglądałam, ale sprawdzę, kiedy będzie powtórka i obejrzę :) A co do Sary, to mnie dziwi to, że tam jest to pokazane jako coś normalnego. Normalna praca jak każda inna...
No właśnie :shock: To aż dziwne,ona sobie pracuje jakby nigdy nic :shock: Nie rozumiem...
Goku

Post autor: Goku »

Znowu Annie zaczęła mnie wkurzać ::kwasny::...Nadal najbardzije lubię Sarę :serce: :serce: :serce:...Za to nie lubię żony Bena ::kwasny::...Piękne sceny z Marin i Jack'iem :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Ireth

Goku pisze:Znowu Annie zaczęła mnie wkurzać ::kwasny::...Nadal najbardzije lubię Sarę :serce: :serce: :serce:...Za to nie lubię żony Bena ::kwasny::...Piękne sceny z Marin i Jack'iem :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Sara jest fajna,tylko nie rozumiem tej jej profesji :shock:
Goku

Ireth pisze:
Goku pisze:Znowu Annie zaczęła mnie wkurzać ::kwasny::...Nadal najbardzije lubię Sarę :serce: :serce: :serce:...Za to nie lubię żony Bena ::kwasny::...Piękne sceny z Marin i Jack'iem :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
No wiesz jakoś zarobić musi na siebie i syna...Do tego w Elmo dużo facetów więc ma łatwy zarobek :wink: :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
Ireth

Goku pisze:
Ireth pisze:
No wiesz jakoś zarobić musi na siebie i syna...Do tego w Elmo dużo facetów więc ma łatwy zarobek :wink: :zeby: ::loll::
Ale oni to tak dziwnie traktują jakby to była zwykła praca-a jakby nie patrzeć nie jest!
I Ben się z nią umówił,to mu nie przeszkadza?I w ogóle...
Wg mnie to minus tego serialu,bo normalnie aż tak naturalnie takiej pracy się nie traktuje...

[ Dodano: 2007-03-25, 16:13 ]
No ludzie,komentować :evil: !!!
Wczoraj z tym chrapaniem niezła akcja była :mrgreen:

[ Dodano: 2007-04-01, 17:06 ]
I znów sobie sama do siebie pogadam ::krzyw::

Śmiesznie wysżło z ojcem Patricka-przezciez Buz jest czarny!Ciekawe czy to się wyda-tzn miałam wrażenie,ze oboje o tym wiedzą,sądząc po minach,ale ciekawe czy będą chcieli o tym pogadać...

jake jest ciachowaty na maxa :serce:
Goku

Buzz ojcem Patrick'a xD...

Uwielbiam w tym serialu wszystkich!!!Bez wyjątku!!! :zeby: :zeby: :zeby:

W poprzednim odcinku jednak wszystkich przebiła Liza!!! :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: Była świetna!!! To ona powinna być główną bohaterką a nie Marin :twisted:... Szkoda że była to tylko postać na jeden odcinek :cry: :cry: :cry:

Ireth - Wiem jak się czujesz...Ja w temacie "Gorące Hawaje" komentowałem sam do siebie przez jakieś dwa - trzy miesiące aż w końcu mi się znudziło i po prostu oglądam a nie komentuję xD...
Cathin

Ja też lubię wszystkich. Oprócz LIZY :P Najgorsza postać jaką w ogóle w tym serialu dotychczas spotkałam. Okropna! Straszna! Nienawidzę takich ludzi jak ona! Ale z ojcem Patrick'a to się zdziwiłam nieźle :D Troche mnie wkurza też to, że mało widać wątk miłosny barmana i tej prostytutki (kurczaki, nie pamiętam imion).
Awatar użytkownika
Ireth

Cathin pisze:Ja też lubię wszystkich. Oprócz LIZY :P Najgorsza postać jaką w ogóle w tym serialu dotychczas spotkałam. Okropna! Straszna! Nienawidzę takich ludzi jak ona! Ale z ojcem Patrick'a to się zdziwiłam nieźle :D Troche mnie wkurza też to, że mało widać wątk miłosny barmana i tej prostytutki (kurczaki, nie pamiętam imion).

Noooo,ja tez miałam mówić,że Liza potworna :shock: .Coś okropnego,dobrze,ze nie zostaje na stałe.
Teraz chyba wątek Bena i Sary :mrgreen: się rozwinie skoro Theresa się wyprowadziła :twisted: .Ale z tego co gdzieś czytałam to [shadow=black]Ben wróci do Theresy [/shadow]:evil:
Goku

Nie wiem czemu nie lubicie Lizy?? :shock: Ja specjalnie dla niej obejrzałem wczoraj powtórkę :serce: czego zwykle nie robię. Jak dla mnie nawet mogliby podmienić siostry ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::...

Jutro trzęsienie ziemi, a za tydzień powrót Jane :zeby: :zeby: :zeby:
Cathin

Eeeej, nie mówcie, co będzie. A jak już macie mówić, to zaznaczcie wcześniej, że spoiler. Nie uważacie, że scena, w której Marin i Jack byli w schowki była urocza? Chodzi mi o ten pocałunek. Był taki piękny!
Goku

O bosh!!! Sorki... Byłem pewien że zaznaczyłem... To chyba moja pierwsza taka wpadka :oops: :oops: :oops: Jeszcze raz przepraszam :)...
compek

Post autor: compek »

Kurde, też przeczytałem ::krzyw::
No ale trudno, trzeba sie czasem "popsuć".

Jestem ciekaw co w końcu z Buzzem i jego "nowym" synem. Patrick na 100% się domyślił, ciekawe co jego matka na to ::chytry::
ODPOWIEDZ