Uwaga, faceci!

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Uwaga, faceci!

Post autor: Goku »

Dziwne że nikt nie założył tematu o tym serialu :shock:...Nikt nie ogląda??Ja oglądałem dopiero to co było w TV czyli 1 odcinek :) Dobrze że na TVN Style znowu dali pilota ponieważ całkowicie zazpomniałem oglądać na TVN :)...Serial jest emitowany w soboty o 22.00 na TVN Style a powtórki w czwartki o 22.30 :)...Opis(TVN Style):

„Znalezienie fajnego faceta wcale nie jest trudne. Trzeba tylko uważać na znaki. Prowadziłabyś z zamkniętymi oczami na autostradzie? Nie! Więc czemu robisz to na drodze do szczęścia?” – poucza swoich fanów Marin Frist, nowojorska guru w dziedzinie związków. W końcu sama jest najlepszym dowodem na to, że jeśli dziewczyna uważa na znaki ostrzegawcze i wie, czego pragnie, znalezienie Pana Idealnego wcale nie jest takie skomplikowane.

Marin wiedzie sielankowe życie – robi to, co lubi, jej książki sprzedają się w milionach egzemplarzy, na prowadzonych przez nią treningach gromadzą się tłumy fanek, niedługo stanie na ślubnym kobiercu.

Marin jest przekonana, że wie co ją uszczęśliwi, zna mężczyzn i umie unikać pułapek. Do czasu... W trakcie podróży do miasteczka Elmo, położonego gdzieś na końcu świata (a dokładniej na Alasce), dowiaduje się, że jej idealny narzeczony ma romans. Marin boleśnie przekonuje się, że szewc bez butów chodzi, a ona o związkach, mężczyznach i byciu singlem wie niewiele.

Postanawia więc zostać przez jakiś czas w Elmo i od podstaw zgłębiać tajniki męskiej duszy. Cóż, Elmo to nie Nowy Jork, ale czy może być lepsze miejsce do badań nad mężczyznami, niż miasteczko, gdzie na 1 kobietę przypada ich 10?

Trzeba przyznać, że panowie w Elmo stanowią wdzięczny obiekt obserwacji. Czarnoskóry pilot Buzz jest prawdziwym twardzielem. Właściciel jedynego w mieście baru Ben skrywa niezwykły sekret. Patrick to typ uroczego, wrażliwego chłopca. Jest wielkim fanem Marin, prezenterem lokalnej rozgłośni i kierownikiem miejscowego pensjonatu. No i wreszcie Jack – badacz dzikiej przyrody, który broni Marin przed szalonym szopem i nią samą.

W Elmo jest również kilka niezwykłych kobiet. Była rockmenka Theresa tkwi w skomplikowanym związku z Benem. „Pracująca dziewczyna” Sara samotnie wychowuje dziecko i nie ma dobrego zdania na temat mężczyzn. Nieco szalona Annie to najwierniejsza fanka Marin, która przybyła za nią aż na Alaskę. Ponadto, od czasu do czasu z Nowego Jorku „wpada” z wizytą Jane - agentka i przyjaciółka Marin. Każda z nich pokaże bohaterce zupełnie nowe podejście do życia, mężczyzn i miłości.

Na końcu świata Marin przekona się, że do tej pory jej życie było fikcją. W Elmo odetchnie pełną piersią i dostrzeże niezwykłe piękno otaczającego ją świata. To mógłby być raj na ziemi, gdyby nie …szalony szop.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oglądam, bardzo polubiłem ten serial, przyjemny jest ale narazie nie widzę żadnych konkretnych wątków :roll:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Pierwszy odcinek mi się srednio podobał , właściwie był skoncentrowany tylko na Marlin, w miarę upłytu czasu Marlin będzie pokazywana coraz rzadziej , aż w końcu stanie się postacię jedną z wielu w tym serialu , czyli serial nie będzie się kręcił tylko wokół niej

Zróćcie uwagę na związek Annie i Patricka , będą cudowne sceny i będą mieli najciekawsze perypetie . To moja ulubiona para w tym serialu. Poprostu pokochałem ich razem . a rzadko kibicuje w serialach jakiejś parze ,częściej postaci , a w ich przypadku zależy mi aby byli razem
Jestem po 12 odcinkach jak już pisałem i moge powiedzieć , że serial bedzie się rozkręcał .Teraz przymierzam się do drugiej części sezonu
I jeszcze chciałem dodać , że będą ciekawe zwroty akcji i tajemnice sprzed lat wyjdą na światło dzienne...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Cathin

Post autor: Cathin »

Ja obejrzałam ten pierwszy odcinek i muszę powiedzieć, że mi się spodobał. Ponieważ lubię "Magdę M" a na razie jej nie ma, to będę miała inny serial do śledzenia. Podoba mi się, że jest raz w tygodniu, bo mogę się bardziej emocjonować. Jak "Magdą M". Poza tym tematyka dośc podobna :)

Innymi s łowy, jestem pozytywnie nastawiona do serialu i już się nie mogę doczekać kolejnych odcinków :)

Ps
Ktos wie, dlaczego tak dziwnie przetłumaczyli tytuł?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Co do tytułu to chyba bardziej podoba mi się niż oryginał bo "Faceci na drzewach" nie bardzo jest zachęcające a "Uwaga faceci" znacznie mnie przyciąga.
Nobody does it better
Goku

Tkk_Bolly pisze:Pierwszy odcinek mi się srednio podobał , właściwie był skoncentrowany tylko na Marlin, w miarę upłytu czasu Marlin będzie pokazywana coraz rzadziej , aż w końcu stanie się postacię jedną z wielu w tym serialu , czyli serial nie będzie się kręcił tylko wokół niej
::kwasny:: Szkoda...Mam nadzieję że Annie nie będzie często pokazywana bo po pierwszym odcinku nie mogę na nią patrzeć... ::kwasny::
Cathin

Post autor: Cathin »

Ostatni odcinek w końcu czegoś nauczył Marlin. Z lekko nadętej mieszczańskiej paniusi stała się miłą Alasczanką :) Ten hotelarz (nie pamiętam imienia) jest słodki. Taki uroczo nieporadny, ale sympatyczny :)
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Goku

Mówię Nie parze Annie i Patrick!!!Lubię Patrick'a ale Annie mnie wq... ::kwasny::

Na razie najbardziej lubię Sarę :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Widziałam reklamy i dziś obejrzałam po raz pierwszy :mrgreen: .Fajny serialik 8)

[ Dodano: 2007-03-05, 21:05 ]
No co nie komentujecie?Taki świetny serial!
Po obejrzeniu 3 odcinka jestem zachwycona :mrgreen:
compek

Post autor: compek »

Serial jest ciekawy i bardzo mi się podoba, lecz nie ciągnie mnie na tyle by ściągać go z netu. Powód: wolę rozłożyć sobie na dłużej cały sezon, bo produkcja ta jest zbyt ciekawa by obejrzeć ją w jeden dzień (tak jak zrobiłem to z Jericho i teraz bardzo żałuję).
Bardzo lubię tą dziewczynę, która dzieli łazienkę z Marin, wie ktoś jak ona się nazywa?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

3 odcinek moim zdaniem najlepszy do tej pory! Licytacja mężczyzn bardzo zabawna :mrgreen: Najbardziej lubię Marin i tę rudą dziewczynę, nie znam ich imion jeszcze za dobrze.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ireth

compek pisze:Serial jest ciekawy i bardzo mi się podoba, lecz nie ciągnie mnie na tyle by ściągać go z netu. Powód: wolę rozłożyć sobie na dłużej cały sezon, bo produkcja ta jest zbyt ciekawa by obejrzeć ją w jeden dzień (tak jak zrobiłem to z Jericho i teraz bardzo żałuję).
Bardzo lubię tą dziewczynę, która dzieli łazienkę z Marin, wie ktoś jak ona się nazywa?
No własnie jeszcze nie pamiętam imion bohaterów :P Ale chyba Sara?
Mi się spodobał serial po obejrzeniu odcinka 2,ale po 3 odcinku to już w ogóle.Naprawde fajny,aler chyba też nie będę ściagać,zwłaszcza,ze mamy niewielkie opóźnienie w stosunku do USa więc w sumie po co.
Dziewczyny,oglądacie;)?
compek

Post autor: compek »

Jeśli opuścicie jakiś odcinek a chcecie go zobaczyć to możecie napisać mi na PM, prześlę wam.
Goku

Alexander pisze:3 odcinek moim zdaniem najlepszy do tej pory! Licytacja mężczyzn bardzo zabawna :mrgreen: Najbardziej lubię Marin i tę rudą dziewczynę, nie znam ich imion jeszcze za dobrze.
Ta ruda to Annie ;)...W poprzednim odcinku o dziwo udało mi się ją polubić :)...Jednak i tak najbardziej lubię Sarę i Marin...
Awatar użytkownika
Ireth

Goku pisze:
Alexander pisze:3 odcinek moim zdaniem najlepszy do tej pory! Licytacja mężczyzn bardzo zabawna :mrgreen: Najbardziej lubię Marin i tę rudą dziewczynę, nie znam ich imion jeszcze za dobrze.
Ta ruda to Annie ;)...W poprzednim odcinku o dziwo udało mi się ją polubić :)...Jednak i tak najbardziej lubię Sarę i Marin...
To jest rudy :wink: ?
ja tez polubiłam Annie,wcześniej mnie wkurzała :roll: .Ale MArin jest najlepsza :mrgreen:

[ Dodano: 2007-03-17, 23:05 ]
Jak wrażenia po dzisiejszym odcinku?
To najlepszy serial jaki obecnie leci w polskiej TV!
Uwielbiam :serce:

[ Dodano: 2007-03-18, 16:20 ]
Czy Sara jest prostytutką :shock: :shock: :shock: ???
ODPOWIEDZ