Żal mi dzisiaj było Sally , chciała dobrze ,a wyszło jak zwykle.
Bieżące odcinki cz. 1
Aha ta licytacja między dwoma rodzinamy
. Deacon powinien na chwile przeprosić Forresterów i zapytać się Sally czy da więcej
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Nelya
A może Amber mogłaby wrócić do miłości swojego zycia Ricka. Tak jak to było z Kim i Rickiem związek C.J.a i Amber już sie rozpada.Damians pisze:Może Rick mógł wrócić do swojej wielkiej miłości jaką była Kimberly?![]()
Ja bym nie wydał 200 tysięcy dolców na zaspokojenie swoich chorych ambicji i rekompensatę.Damians pisze:Rick wcale nie kocha Amber, on po prostu chce odzyskać Erica III, by zaspokoić swoje chore ambicje i zrekompensować sobie cały rok- stracony na jego wychowanie- bo on tak do traktuje. Rok zmarnowany.
Ja bym to powiedział o Sally. W przeciwieństwie do Steph to ona ciagle pała nienawiścią do Forresterów i ciagle pragnie ich pokonać. Więc twój komentarz jest śmieszny.Damians pisze: A Stefa tak go popiera, ponieważ chce wygrać kolejną wojnę z Sally i pokazać, że Forresterowie są najlepsi.
A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmi
Dobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial
Wedlug mnie Rik jest wyposzczony,od Kim nic nie dostal to mu sie przypomnialy dobre czasy z Amber,kiedy to ona stawala na glowie byleby tylko zadowolic mezulka i starala mu sie dogodzic i przypodobac(skory itd)C.J. tez jest jakis dziwny te jego odzywki"on chce mi zrobic na zlosc"
albo to ,ze jest bogaty a mieszkal z Amber w jakies spelunie!Co moze Becky mu kazala,ze cale zycie ma tam siedziec z Amber i dzieckiem?Teraz 200000$$$ to zaden problem a kiedys to mieszkania porzadnego nie potrafil wynajac!Obaj niech sobie "zrobia" swoje dzieci i kazdy bedzie zadowolony.A nie tak jak taraz dziecko przechodzi z rak do rak i trwa licytacja kto da wiecej.
Team Hunter:)A jak!
Zgadza się RobiRobi pisze:Aha ta licytacja między dwoma rodzinamy. Deacon powinien na chwile przeprosić Forresterów i zapytać się Sally czy da więcej
![]()
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Nic dodać, nic ująćMisia pisze:A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmiDobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial
Wedlug mnie Rik jest wyposzczony,od Kim nic nie dostal to mu sie przypomnialy dobre czasy z Amber,kiedy to ona stawala na glowie byleby tylko zadowolic mezulka i starala mu sie dogodzic i przypodobac(skory itd)C.J. tez jest jakis dziwny te jego odzywki"on chce mi zrobic na zlosc"
albo to ,ze jest bogaty a mieszkal z Amber w jakies spelunie!Co moze Becky mu kazala,ze cale zycie ma tam siedziec z Amber i dzieckiem?Teraz 200000$$$ to zaden problem a kiedys to mieszkania porzadnego nie potrafil wynajac!Obaj niech sobie "zrobia" swoje dzieci i kazdy bedzie zadowolony.A nie tak jak taraz dziecko przechodzi z rak do rak i trwa licytacja kto da wiecej.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Dzieki Muchamucha331 pisze:Nic dodać, nic ująćMisia pisze:A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmiDobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial
Ostatnio zmieniony 2007-02-16, 20:01 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Team Hunter:)A jak!
I wzajemnieMisia pisze:Dzieki Muchamucha331 pisze:Nic dodać, nic ująćMisia pisze:A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmiDobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial
Ty mnie zawsze zrozumiesz
Buziak dla Ciebie
Zapraszam do czytania:
- Adex-fan Brooke
Są pokręceni, ale bardziej CJ, Ricka można zrozumieć - przeciez cały czas czuł się ojcem dziecka. Jakby stracił nagle zainteresowanie to tez byscie napisali że źle bo dziecko się kocha bez względu na jego krew w żyłach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ambrossia Moore
Może Darla znalazła już sobie partnera i to nie tylko do towarzystwa w kościeleAmbrossia Moore pisze:Rick wcale nie jest pokręcony! To CJ jest walnięty!
Czemu dzisiaj Sally kazała odwieść Connor'owi Darlę?
Czy Deacon nie ma już w kieszeni 300 000? Bo 100 000 dostał już od Ricka, a teraz jeszcze 200 000 od Stefy
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.