Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Aha ta licytacja między dwoma rodzinamy :zeby: . Deacon powinien na chwile przeprosić Forresterów i zapytać się Sally czy da więcej ::loll::
Żal mi dzisiaj było Sally , chciała dobrze ,a wyszło jak zwykle.
Nelya

Post autor: Nelya »

A Amber powinna jak najszybciej porzucić tych dwóch idiotów (lubię CJ'a, ale bez przesady, ich małżeństwo niestety byłoby pomyłką) i wrócić w rodzinne strony. Oczywiście to nierealne, ale tak by było może i najlepiej... Przekonałam się też, jak brzydka jest Carmen...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Damians pisze:Może Rick mógł wrócić do swojej wielkiej miłości jaką była Kimberly? ::chytry::
A może Amber mogłaby wrócić do miłości swojego zycia Ricka. Tak jak to było z Kim i Rickiem związek C.J.a i Amber już sie rozpada.
Damians pisze:Rick wcale nie kocha Amber, on po prostu chce odzyskać Erica III, by zaspokoić swoje chore ambicje i zrekompensować sobie cały rok- stracony na jego wychowanie- bo on tak do traktuje. Rok zmarnowany.
Ja bym nie wydał 200 tysięcy dolców na zaspokojenie swoich chorych ambicji i rekompensatę.
Damians pisze: A Stefa tak go popiera, ponieważ chce wygrać kolejną wojnę z Sally i pokazać, że Forresterowie są najlepsi.
Ja bym to powiedział o Sally. W przeciwieństwie do Steph to ona ciagle pała nienawiścią do Forresterów i ciagle pragnie ich pokonać. Więc twój komentarz jest śmieszny.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nelya pisze: Przekonałam się też, jak brzydka jest Carmen...
A mnie się bardzo podoba. jedna z najładniejszych aktorek w MnS.
Też zastanawiałam się, czemu Sally spłuka się sumą 200 000 S. Jej mieszkanie powinno być warte dwa razy tyle.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmi ::kwasny:: Dobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial ::ysz:: Wedlug mnie Rik jest wyposzczony,od Kim nic nie dostal to mu sie przypomnialy dobre czasy z Amber,kiedy to ona stawala na glowie byleby tylko zadowolic mezulka i starala mu sie dogodzic i przypodobac(skory itd)C.J. tez jest jakis dziwny te jego odzywki"on chce mi zrobic na zlosc" :roll: albo to ,ze jest bogaty a mieszkal z Amber w jakies spelunie!Co moze Becky mu kazala,ze cale zycie ma tam siedziec z Amber i dzieckiem?Teraz 200000$$$ to zaden problem a kiedys to mieszkania porzadnego nie potrafil wynajac!Obaj niech sobie "zrobia" swoje dzieci i kazdy bedzie zadowolony.A nie tak jak taraz dziecko przechodzi z rak do rak i trwa licytacja kto da wiecej.
Team Hunter:)A jak!
Forrester

Post autor: Forrester »

Robi pisze:Aha ta licytacja między dwoma rodzinamy :zeby: . Deacon powinien na chwile przeprosić Forresterów i zapytać się Sally czy da więcej ::loll::
Żal mi dzisiaj było Sally , chciała dobrze ,a wyszło jak zwykle.
Zgadza się Robi :zeby: Na pewno Deacon powinien spytać się Sally czy da 300 000 :wink: A CJ jak zwykle dziś beznadziejny, mówi, że matka chce dać Deaconowi wszystko co ma, 200 000 to moim zdaniem zaledwie 1/4 tego co posiada Spectra :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Misia pisze:A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmi ::kwasny:: Dobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial ::ysz:: Wedlug mnie Rik jest wyposzczony,od Kim nic nie dostal to mu sie przypomnialy dobre czasy z Amber,kiedy to ona stawala na glowie byleby tylko zadowolic mezulka i starala mu sie dogodzic i przypodobac(skory itd)C.J. tez jest jakis dziwny te jego odzywki"on chce mi zrobic na zlosc" :roll: albo to ,ze jest bogaty a mieszkal z Amber w jakies spelunie!Co moze Becky mu kazala,ze cale zycie ma tam siedziec z Amber i dzieckiem?Teraz 200000$$$ to zaden problem a kiedys to mieszkania porzadnego nie potrafil wynajac!Obaj niech sobie "zrobia" swoje dzieci i kazdy bedzie zadowolony.A nie tak jak taraz dziecko przechodzi z rak do rak i trwa licytacja kto da wiecej.
Nic dodać, nic ująć ::ok::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

mucha331 pisze:
Misia pisze:A dajcie mi spokoj z nimi obydwoma!Zaden nie chce przegrac tej walki.A kiedys byli takimi przyjaciolmi ::kwasny:: Dobrze ktos tu napisal,ze Riki kiedys wywalil rzeczy Amber za drzwi i caly czas jojczyl,ze nie moze byc z Kim a teraz jak mogl z nia byc to juz jej nie chcial ::ysz:: Wedlug mnie Rik jest wyposzczony,od Kim nic nie dostal to mu sie przypomnialy dobre czasy z Amber,kiedy to ona stawala na glowie byleby tylko zadowolic mezulka i starala mu sie dogodzic i przypodobac(skory itd)C.J. tez jest jakis dziwny te jego odzywki"on chce mi zrobic na zlosc" :roll: albo to ,ze jest bogaty a mieszkal z Amber w jakies spelunie!Co moze Becky mu kazala,ze cale zycie ma tam siedziec z Amber i dzieckiem?Teraz 200000$$$ to zaden problem a kiedys to mieszkania porzadnego nie potrafil wynajac!Obaj niech sobie "zrobia" swoje dzieci i kazdy bedzie zadowolony.A nie tak jak taraz dziecko przechodzi z rak do rak i trwa licytacja kto da wiecej.
Dzieki Mucha :wink: Ty mnie zawsze zrozumiesz :D Buziak dla Ciebie :wink: :zeby:
Ostatnio zmieniony 2007-02-16, 20:01 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Misia pisze:
mucha331 pisze:
Dzieki Mucha :wink: Ty mnie zawsze zrozumiesz :D Buziak dla Ciebie :wink:
I wzajemnie :)
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

I tak dzięki buziaczkom zrobiło się radośnie i słodziutko.

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

A więc buziaczki dla wszystkich! :serce: :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Też się zgadzam się z Misią. ::ok:: CJ i Rick są pokręceni. Jak im tak bardzo zależy na byciu tatusiem to niech pomyślą o swoich dzieciach, a nie cudzych. Mały Eryk to naprawdę biedne dziecko - ma dwie matki, trzech tatusiów. Może ktoś jeszcze się upomni o prawa do niego.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Są pokręceni, ale bardziej CJ, Ricka można zrozumieć - przeciez cały czas czuł się ojcem dziecka. Jakby stracił nagle zainteresowanie to tez byscie napisali że źle bo dziecko się kocha bez względu na jego krew w żyłach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Adex: racja, ale czy nie sądzisz, że posunął się za daleko z "kupowaniem" dziecka. Jak można małego dzidziucha traktować jak towar przechodni.

CJ z kolei wydaje mi się, że ma problemy ze sobą. Jest znerwicowany.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Rick wcale nie jest pokręcony! To CJ jest walnięty!

Czemu dzisiaj Sally kazała odwieść Connor'owi Darlę? ::chytry::
Forrester

Post autor: Forrester »

Ambrossia Moore pisze:Rick wcale nie jest pokręcony! To CJ jest walnięty!

Czemu dzisiaj Sally kazała odwieść Connor'owi Darlę? ::chytry::
Może Darla znalazła już sobie partnera i to nie tylko do towarzystwa w kościele ::loll::

Czy Deacon nie ma już w kieszeni 300 000? Bo 100 000 dostał już od Ricka, a teraz jeszcze 200 000 od Stefy ::loll:: Spryciarz :zeby: Chyba, że Stefa dopisała czek na 100 000, to wtedy razem byłoby 200 000. Ciekawe :lol:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Zablokowany