Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mi jednak Brooke w tych krótkich włosach się podobała, wyglądała identycznie jak Lady DI. Obecnie te jej włosy są jakieś takie..... Niech jak najszybciej jej odrosną na dłuższe......
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Ostatnio Brooke wyglądała bardzo ładnie w czarnych spodniach i czarnej bluzce, gdy miała warkoczyki (miałem ja taka w avie).
Teraz ma złą fryzurę. Włosy ani krotki, ani długie. I w ogóle bez objętosci!

Amber wygląda coraz gorzej. Tlenione, cienkie włosy coraz dłuższe... Lateksowe spodnie. :nie:

Morgan często wygląda bardzo ładnie, ale często wygląda tez źle - 'mlodziezowo' i kiczowato.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Odkąd Amber zamieszkała u Forresterów zaczęła się jakoś przyzwoicie ubierać w porządne ciuchy. Wcześniej tłukąc się z C.J.em w tej kanciapie to nosiła jakieś stare szmaty i inne fatałaszki. :roll: Teraz wygląda superowo. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak od momentu zamieszkania u Forresterów ubiera się kolorowo a jak mieszkała z CJ w swojej dziurze to raczej ubierała ciemne kolory i nie przejmowała się wyglądem, to się zmieniło i się ciesze.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Dzis w pierwszym odcinku Stefa była ładnie pomalowana.
Pomalowali jej oczy a nie tylko nawalili kilo pudru...
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Damians

Brooke dzisiaj wyglądała bardzo pięknie, a jak stała z Taylor :serce:
Obie wyglądały bardzo ładnie w czarnych strojach. :serce: :serce:

Stefa w czerwonym kostiumie wygląda jak prawdziwy diabeł :twisted:
Ona ma identyczny kostium niebieski, czarny, różowy....itd. ::jezyk:: ::jezyk::

Rick ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Matko Boska Forresterowska ::ke:: ::ke:: Ten chłopak w ogóle nie ma stylu!!! W tym podkoszulku i spodenkach wyglądał żałośnie ::cojest::
Jak chciał wyglądać plażowo to mógł już w ogóle zdjąć tę koszulkę, chociaż wtedy to dopiero byłby obraz nędzy i rozpaczy..... ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Jego siostra w kostiumie kąpielowym wyglądała równie żałośnie.....
Jak taka piękna matka jak Brooke może mieć takie paskudne dzieci???? Musieli je zamienić w szpitalu... ::jezyk:: ::jezyk::
Stefani rulez

Post autor: Stefani rulez »

Najlepsze ciuchy i fryzury ma zdecydowanie Brooke ::ok:: We wszystkim jej dobrze, każda fryzura jej pasuje.

Tak samo Sally- jej fryzura to jej znak rozpoznawczy i nie wyobrażam jej sobie w innej ::krzyw::

Amber wygląda ładnie jak nie ma zbyt mocnego makijażu, Kim zdecydowanie lepiej prezentowała się w blond włosach. Stefani źle wygląda w tych kostiumach, prawie jak facet ::kwasny:: :nie: Co do facetów to nie uważam, żeby tragicznie się ubierali :mrgreen:

(to pisałam ja K.) ::loll::
Lela:*

Post autor: Lela:* »

Według mnie Taylor i Brooke fajne ciuchy mają w serialu.Chociaż Brooke ostatnio coś niezbyt ubiera się jak człowiek :P hehe
Amber jak ma ostry makijaż wygląda jakby straszyła w jakimś zamku a tak poza tym to jest ok :D
Faceci poziom ubioru-przeciętny :P
Awatar użytkownika
anna

Lela:* pisze:Faceci poziom ubioru-przeciętny :P
Własnie a przecież Eric, Ridgr, Clark to projektanci, a Thorne jak by ni ebylo pracuje w domu mody...

Troche tak nie pasuje do nich takiprzeciętny ubiór.
Tylko Giovanni byl jakos zawsze ubrany :D
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Damians

Może mi ktoś powiedzieć co wczoraj miała na sobie Bridget???? ::ke:: ::kwasny::
Wyglądała jak obraz nędzy i rozpaczy.....jeżeli to coś siwego to miała być koszula nocna, to ja współczuję mężczyźnie, który w przyszłości z nią będzie.

A tak w ogóle to mamy mały paradoks. Brooke- matka, na każdym kroku emanuje seksem, kiedy tylko się da pokazuje nam swoje piękne ciało.
Natomiast jej dzieci- wręcz odwrotnie. Bridget ostatnio była w kostiumie kąpielowym, ale wyglądała okropnie i mam nadzieję, że już nigdy jej w tym nie pokażą, natomiast Rick- bez komentarza. Żeby wstać po nocy poślubnej w szlafroku... ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Rick i Bridget wdały się -niestety- w tatusia .

Rick jeszcze ma coś po matce ,ale Bridget to już kompletnie czysta ,,Forresterówna'' ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A ja niestety widzę w Rick'u i Bridget trochę tego Logan'owsiego egoizmu. Tylko że w obecnej sytuacji obrócił się on przeciw samej Brooke :wink:
Awatar użytkownika
anna

mucha331 pisze:A ja niestety widzę w Rick'u i Bridget trochę tego Logan'owsiego egoizmu. Tylko że w obecnej sytuacji obrócił się on przeciw samej Brooke :wink:
Cos w tym jest, nie da sie ukryc...
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze: Stefa w czerwonym kostiumie wygląda jak prawdziwy diabeł :twisted:
Ona ma identyczny kostium niebieski, czarny, różowy....itd. ::jezyk:: ::jezyk::
::loll:: Dobrze że ktoś to wreszcie zauważył ona wielka dama świata mody ma takie same stroje tylko różne kolorki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
anna

Brook i Kim fajnie dziś wygladały :)
Stroje podkreslały ich atuty!

Za to Amber jak zmokła kura... do tego ten stroj.. niebieskie rajty, a ta bizyteria, srebro, sznurek koraliki.....

Jedna ososba która zawsze wyglada super to Darla!
Zadbana i atrakcyjna.Wyglada ze w swiecie mody pracuje ;)
Coco Chanel
ODPOWIEDZ