Styl w "MnS"
Ostatnio Brooke wyglądała bardzo ładnie w czarnych spodniach i czarnej bluzce, gdy miała warkoczyki (miałem ja taka w avie).
Teraz ma złą fryzurę. Włosy ani krotki, ani długie. I w ogóle bez objętosci!
Amber wygląda coraz gorzej. Tlenione, cienkie włosy coraz dłuższe... Lateksowe spodnie.
Morgan często wygląda bardzo ładnie, ale często wygląda tez źle - 'mlodziezowo' i kiczowato.
Teraz ma złą fryzurę. Włosy ani krotki, ani długie. I w ogóle bez objętosci!
Amber wygląda coraz gorzej. Tlenione, cienkie włosy coraz dłuższe... Lateksowe spodnie.
Morgan często wygląda bardzo ładnie, ale często wygląda tez źle - 'mlodziezowo' i kiczowato.
- Marek Forrester
Brooke dzisiaj wyglądała bardzo pięknie, a jak stała z Taylor
Obie wyglądały bardzo ładnie w czarnych strojach.
Stefa w czerwonym kostiumie wygląda jak prawdziwy diabeł
Ona ma identyczny kostium niebieski, czarny, różowy....itd.
Rick
Matko Boska Forresterowska
Ten chłopak w ogóle nie ma stylu!!! W tym podkoszulku i spodenkach wyglądał żałośnie
Jak chciał wyglądać plażowo to mógł już w ogóle zdjąć tę koszulkę, chociaż wtedy to dopiero byłby obraz nędzy i rozpaczy.....
Jego siostra w kostiumie kąpielowym wyglądała równie żałośnie.....
Jak taka piękna matka jak Brooke może mieć takie paskudne dzieci???? Musieli je zamienić w szpitalu...

Obie wyglądały bardzo ładnie w czarnych strojach.
Stefa w czerwonym kostiumie wygląda jak prawdziwy diabeł
Ona ma identyczny kostium niebieski, czarny, różowy....itd.
Rick
Matko Boska Forresterowska
Jak chciał wyglądać plażowo to mógł już w ogóle zdjąć tę koszulkę, chociaż wtedy to dopiero byłby obraz nędzy i rozpaczy.....
Jego siostra w kostiumie kąpielowym wyglądała równie żałośnie.....
Jak taka piękna matka jak Brooke może mieć takie paskudne dzieci???? Musieli je zamienić w szpitalu...
-
Stefani rulez
Najlepsze ciuchy i fryzury ma zdecydowanie Brooke
We wszystkim jej dobrze, każda fryzura jej pasuje.
Tak samo Sally- jej fryzura to jej znak rozpoznawczy i nie wyobrażam jej sobie w innej
Amber wygląda ładnie jak nie ma zbyt mocnego makijażu, Kim zdecydowanie lepiej prezentowała się w blond włosach. Stefani źle wygląda w tych kostiumach, prawie jak facet
Co do facetów to nie uważam, żeby tragicznie się ubierali
(to pisałam ja K.)
Tak samo Sally- jej fryzura to jej znak rozpoznawczy i nie wyobrażam jej sobie w innej
Amber wygląda ładnie jak nie ma zbyt mocnego makijażu, Kim zdecydowanie lepiej prezentowała się w blond włosach. Stefani źle wygląda w tych kostiumach, prawie jak facet
(to pisałam ja K.)
-
Lela:*
Może mi ktoś powiedzieć co wczoraj miała na sobie Bridget????
Wyglądała jak obraz nędzy i rozpaczy.....jeżeli to coś siwego to miała być koszula nocna, to ja współczuję mężczyźnie, który w przyszłości z nią będzie.
A tak w ogóle to mamy mały paradoks. Brooke- matka, na każdym kroku emanuje seksem, kiedy tylko się da pokazuje nam swoje piękne ciało.
Natomiast jej dzieci- wręcz odwrotnie. Bridget ostatnio była w kostiumie kąpielowym, ale wyglądała okropnie i mam nadzieję, że już nigdy jej w tym nie pokażą, natomiast Rick- bez komentarza. Żeby wstać po nocy poślubnej w szlafroku...

Wyglądała jak obraz nędzy i rozpaczy.....jeżeli to coś siwego to miała być koszula nocna, to ja współczuję mężczyźnie, który w przyszłości z nią będzie.
A tak w ogóle to mamy mały paradoks. Brooke- matka, na każdym kroku emanuje seksem, kiedy tylko się da pokazuje nam swoje piękne ciało.
Natomiast jej dzieci- wręcz odwrotnie. Bridget ostatnio była w kostiumie kąpielowym, ale wyglądała okropnie i mam nadzieję, że już nigdy jej w tym nie pokażą, natomiast Rick- bez komentarza. Żeby wstać po nocy poślubnej w szlafroku...
Rick i Bridget wdały się -niestety- w tatusia .
Rick jeszcze ma coś po matce ,ale Bridget to już kompletnie czysta ,,Forresterówna''
Rick jeszcze ma coś po matce ,ale Bridget to już kompletnie czysta ,,Forresterówna''
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A ja niestety widzę w Rick'u i Bridget trochę tego Logan'owsiego egoizmu. Tylko że w obecnej sytuacji obrócił się on przeciw samej Brooke 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
Damians pisze: Stefa w czerwonym kostiumie wygląda jak prawdziwy diabeł![]()
Ona ma identyczny kostium niebieski, czarny, różowy....itd.![]()
![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brook i Kim fajnie dziś wygladały 
Stroje podkreslały ich atuty!
Za to Amber jak zmokła kura... do tego ten stroj.. niebieskie rajty, a ta bizyteria, srebro, sznurek koraliki.....
Jedna ososba która zawsze wyglada super to Darla!
Zadbana i atrakcyjna.Wyglada ze w swiecie mody pracuje
Stroje podkreslały ich atuty!
Za to Amber jak zmokła kura... do tego ten stroj.. niebieskie rajty, a ta bizyteria, srebro, sznurek koraliki.....
Jedna ososba która zawsze wyglada super to Darla!
Zadbana i atrakcyjna.Wyglada ze w swiecie mody pracuje
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Coco Chanel