Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wiem, żartowałem z tym. Najbardziej jednak ciekawi mnie co zrobią z Agnieszką, czy urodzi, czy będzie sama, bardzo ciekawy jestem jak napiszą jej postać. Interesuje mnie też walka Michała i Kingi o dzieci, mam nadzieje ,że dzieci pójdą do ojca, bo Kinga znów ćpa. Niech nie znika z serialu bo jest barwną postacią.

[shadow=black]Wkrótce w romans wpadnie znów Jureczek... Nie podoba mi się to, on znów czycha na zawał![/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

SallyFan pisze:Gabriela - namiętny romans z architektem ::cojest:: ::cojest::
Nie wiem czemu, ale nie lubię Gabrieli, smieszy mnie ta kobieta ::jezyk:: ::plask wczolo:
Ostatnio zmieniony 2006-10-18, 20:56 przez kimberly1990, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Post autor: Abec »

W "Klanie" wszyscy sa biali, wiec nie da sie odtworzyc watku z ciaza Amber.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Alexander pisze:Wkrótce w romans wpadnie znów Jureczek... Nie podoba mi się to, on znów czycha na zawał!
Jureczek to cały czas romansuje ::kwasny:: Nie wiem na co ta Ela jeszcze czeka, ja juz bym dawno go wywalila ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kimberly1990 ale właśnie chodzi o to ,że pomimo tylu romansów Ela nadal kocha Jurka, bo to jest prawdziwa miłość. A Jerzy romansuje bo nudzi mu się i szuka wrażeń. Ale ja myśle ,że jak się kocha to wszystko się wybaczy.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ten wątek z młodymi (Kamila Błażej) pojawił się tak jak wątek młodych (Klaudia Mariusz) w Pierwszej miłośći.
Goku

Post autor: Goku »

Misia pisze:Ten wątek z młodymi (Kamila Błażej) pojawił się tak jak wątek młodych (Klaudia Mariusz) w Pierwszej miłośći.
Moim zdaniem lepiej by było gdyby Błażej był z Bożenką...Ta Kamila ma ryja jak...Już nawet nie będę mówić...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Podziwiam Kamilkę i Bożenkę a właściwie te młode aktorki, są znakomite! Błażej gra słabiej ale myśle ,że Kamila jest fajna taka zadziorna a Błażej spokojny i nieśmiały i tu znów teorika ,że przeciwieństwa się przyciągają.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kimberly1990

Goku pisze:Moim zdaniem lepiej by było gdyby Błażej był z Bożenką...Ta Kamila ma ryja jak...Już nawet nie będę mówić...
A ja wolę Błażej + Kamila, bo za Bożenką nigdy nie przepadałam ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może będzie kiedy trójkąt miłosny Bożenka,Błażej,Kamilka? :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Alexander pisze:Kimberly1990 . Ale ja myśle ,że jak się kocha to wszystko się wybaczy.
Wg mnie źle myślisz :wink:
A co do Eli i Jezrego do większe uczucie łączyło ją z tym facetem z którym miała kiedyś romans...Tak mi się wydaje.
Oświećcie mnie prosze co sie stało z facetem Oli który kiedyś tak o nią zabiegał,ona go nie chciała (była jakaś akcja z sosem chilli)ale koniec końców byli razem,bardzo się zakochali i nawet zaręczyli.Potem on wyjechał,ale tylko chyba tymczasowo,w każdym razie nadal byli razem,planowali ślub,coś tam...Bo wnioskuje że ona już z nim nie jest.I kim jest dla niej Damian wspomniany przez kolezanke.A także miłośników Klanu prosze o jakieś spoilery może :: bow :: :mrgreen: Obejrzałam dziś pół odcinka i mnie nawet zainteresowało :zeby:
Abec

Post autor: Abec »

Marek dawal jej korepetycje z ekonomii gdy byla na pierwszym roku filologii angielskiej, potem zas... zwiazal sie z inna i zerwal za pomoca swej matki (sam nie mial odwagii spotkac sie z Ola).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Abec pisze:Marek dawal jej korepetycje z ekonomii gdy byla na pierwszym roku filologii angielskiej, potem zas... zwiazal sie z inna i zerwal za pomoca swej matki (sam nie mial odwagii spotkac sie z Ola).
No przeciez tak był w niej niby zakochany :shock:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Z tego co pamiętam to on zakochał się chyba w narzeczonej swojego ojca.....
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Bożenka-Błażej-Kamilka to wspaniały trójkąt :mrgreen: :mrgreen: Albo dorzućmy jeszcze Ryśka do Kamilki i Mariusz!!! :mrgreen: :mrgreen:

Mariusz-Bożenka-Błażej-Kamilka-Rysiek
::cojest:: ::cojest::

Ostatnio jest dużo Gabrieli :serce: Kolejny trójkąt: Monika-Architekt-Gabriela ::cojest::
A Jerzy i Elżunia sie nie rozwiedli wiecie dlaczego? Bo musieliby zmienic czolowke ::cojest::
A mi sie ostatnio pomyliły koleżanki Oli - Iga z Ulą ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::plask wczolo:

Mi się podoba parka Kamilka-Błażej :wink:
ODPOWIEDZ