Klan
- Marek Forrester
Wiem, żartowałem z tym. Najbardziej jednak ciekawi mnie co zrobią z Agnieszką, czy urodzi, czy będzie sama, bardzo ciekawy jestem jak napiszą jej postać. Interesuje mnie też walka Michała i Kingi o dzieci, mam nadzieje ,że dzieci pójdą do ojca, bo Kinga znów ćpa. Niech nie znika z serialu bo jest barwną postacią.
[shadow=black]Wkrótce w romans wpadnie znów Jureczek... Nie podoba mi się to, on znów czycha na zawał![/shadow]
[shadow=black]Wkrótce w romans wpadnie znów Jureczek... Nie podoba mi się to, on znów czycha na zawał![/shadow]
Nobody does it better
- kimberly1990
Nie wiem czemu, ale nie lubię Gabrieli, smieszy mnie ta kobietaSallyFan pisze:Gabriela - namiętny romans z architektem![]()
Ostatnio zmieniony 2006-10-18, 20:56 przez kimberly1990, łącznie zmieniany 1 raz.
W "Klanie" wszyscy sa biali, wiec nie da sie odtworzyc watku z ciaza Amber.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- kimberly1990
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- kimberly1990
- Adex-fan Brooke
Wg mnie źle myśliszAlexander pisze:Kimberly1990 . Ale ja myśle ,że jak się kocha to wszystko się wybaczy.
A co do Eli i Jezrego do większe uczucie łączyło ją z tym facetem z którym miała kiedyś romans...Tak mi się wydaje.
Oświećcie mnie prosze co sie stało z facetem Oli który kiedyś tak o nią zabiegał,ona go nie chciała (była jakaś akcja z sosem chilli)ale koniec końców byli razem,bardzo się zakochali i nawet zaręczyli.Potem on wyjechał,ale tylko chyba tymczasowo,w każdym razie nadal byli razem,planowali ślub,coś tam...Bo wnioskuje że ona już z nim nie jest.I kim jest dla niej Damian wspomniany przez kolezanke.A także miłośników Klanu prosze o jakieś spoilery może
Marek dawal jej korepetycje z ekonomii gdy byla na pierwszym roku filologii angielskiej, potem zas... zwiazal sie z inna i zerwal za pomoca swej matki (sam nie mial odwagii spotkac sie z Ola).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
SallyFan
Bożenka-Błażej-Kamilka to wspaniały trójkąt
Albo dorzućmy jeszcze Ryśka do Kamilki i Mariusz!!!
Mariusz-Bożenka-Błażej-Kamilka-Rysiek
Ostatnio jest dużo Gabrieli
Kolejny trójkąt: Monika-Architekt-Gabriela
A Jerzy i Elżunia sie nie rozwiedli wiecie dlaczego? Bo musieliby zmienic czolowke
A mi sie ostatnio pomyliły koleżanki Oli - Iga z Ulą
Mi się podoba parka Kamilka-Błażej
Mariusz-Bożenka-Błażej-Kamilka-Rysiek
Ostatnio jest dużo Gabrieli
A Jerzy i Elżunia sie nie rozwiedli wiecie dlaczego? Bo musieliby zmienic czolowke
A mi sie ostatnio pomyliły koleżanki Oli - Iga z Ulą
Mi się podoba parka Kamilka-Błażej