Post autor: FanStefci »

Wczoraj obejrzałem tylko pierwszy odcinek, bo na drugim niestety musiałem się zająć czymś innym. Ten, który oglądałem był świetny, chyba najlepszy z tych, które dotychczas wyemitowano.
Strasznie mi się podobają te stosunki między Harley (Heather) i Rogerem. Niby się nie znoszą, a jednak coś ich do siebie ciągnie. Scena dezynfekcji była mocna. :lol:

No a Heather jak zwykle piękna. :serce:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: Brooklyn »

Nie oglądam "LAX" od początku emisji na TVP. Czy w pierwszym wyemitowanym wczoraj odcinku Harley wspominała czy wyobrażała sobie wspólne chwile z Rogerem? ::chytry::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie też przegapiłem początek pierwszego odcinka, ale ogólnie fajne były odcinki, już trochę bardziej poubiłem ten serial, Heather jest boska :serce: Dlaczego przestali to kręcić?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:Właśnie też przegapiłem początek pierwszego odcinka, ale ogólnie fajne były odcinki, już trochę bardziej poubiłem ten serial, Heather jest boska :serce:
Oglądałeś wyszystkie odcinki? Wczoraj wspominali o ubiegłorocznych świętach, więc zastanawiałem się czy Harley wspomina czy nie. Niezależnie od tego przeszło jej w drugim odcinku. Już wiedziała, że Roger rozstanie się z żoną. Wolny - nie był już dla niej atrakcyjny. ::chytry::

Post autor: anian76 »

Brooklyn pisze:Czy w pierwszym wyemitowanym wczoraj odcinku Harley wspominała czy wyobrażała sobie wspólne chwile z Rogerem? ::chytry::
Wspominała, a jakże. Początkowo pokazane były tylko migawki, celowo rozmazane obrazy. Potem pokazane były ich wzajemne zaloty na schodach podczas imprezy świątecznej. No i oczywiście ostateczne zbliżenia.
Rzeczywiście. Roger jako żonaty mężczyzna przedstawiał dla Harley większą wartość niżeli jako rozwodnik.
W TeleTygodniu jest napisane że w poniedziałek (28.08) nadane zostaną dwa ostatnie odcinki LAX. Czy wie ktoś, ile było serii tego serialu??
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho

anian76 pisze:Czy wie ktoś, ile było serii tego serialu??
Tylko jedna. ::krzyw::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda że nie ma więcej odcinków, zakończenie jednak takie smutnawe, coś chyba pisali w "Tele Tygodniu" że może już w listopadzie Tvp1 da powtórkę. Więc jeszcze jedna szansa na podziwianie Heather :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:coś chyba pisali w "Tele Tygodniu" że może już w listopadzie Tvp1 da powtórkę. Więc jeszcze jedna szansa na podziwianie Heather :serce:
Jest szansa, bo od 25 lipca na TVP1 powtórki o 16.05 (od poniedziałku do czwartku) :wink: .

[ Dodano: 2008-05-08, 19:10 ]
Od 6 czerwca przed odcinkami MnS o 15.10 powtórka serialu :wink: .
ODPOWIEDZ