Strasznie mi się podobają te stosunki między Harley (Heather) i Rogerem. Niby się nie znoszą, a jednak coś ich do siebie ciągnie. Scena dezynfekcji była mocna.
No a Heather jak zwykle piękna.
Oglądałeś wyszystkie odcinki? Wczoraj wspominali o ubiegłorocznych świętach, więc zastanawiałem się czy Harley wspomina czy nie. Niezależnie od tego przeszło jej w drugim odcinku. Już wiedziała, że Roger rozstanie się z żoną. Wolny - nie był już dla niej atrakcyjny.Adex-fan Brooke pisze:Właśnie też przegapiłem początek pierwszego odcinka, ale ogólnie fajne były odcinki, już trochę bardziej poubiłem ten serial, Heather jest boska![]()
Wspominała, a jakże. Początkowo pokazane były tylko migawki, celowo rozmazane obrazy. Potem pokazane były ich wzajemne zaloty na schodach podczas imprezy świątecznej. No i oczywiście ostateczne zbliżenia.Brooklyn pisze:Czy w pierwszym wyemitowanym wczoraj odcinku Harley wspominała czy wyobrażała sobie wspólne chwile z Rogerem?
Tylko jedna.anian76 pisze:Czy wie ktoś, ile było serii tego serialu??
Jest szansa, bo od 25 lipca na TVP1 powtórki o 16.05 (od poniedziałku do czwartku)Adex-fan Brooke pisze:coś chyba pisali w "Tele Tygodniu" że może już w listopadzie Tvp1 da powtórkę. Więc jeszcze jedna szansa na podziwianie Heather