Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Biedna Amber :cry: Naprawdę mi jej żal...
Wiwi masz rację Brooke niestety gdzieś zaginęła :(
Nie wiem po jaką ...... Macy pojechała do tej Wenecji,narobiła tylko niepotrzebnego szumu i wszystko jeszcze bardziej się skomplikuje...
Ja już nie wiem kto jest gorszy...Chora psychicznie Taylor,nienormalny całkowicie Ridge,"zobsesowana" Kim,która żegna się już z Rickiem po raz 1000,czy właśnie Rick,który sam nie wie czego chce ::plask wczolo: Po prostu fantastyczna czwórka dzisiejszych odcinków...
delll

Post autor: delll »

Amber to dobra dziewczyna. Ona naprawdę kocha Ricka - a dziś zdała sobie sprawę, ze cały jej świat legnie w gruzach. Pomyślcie, przecież ona przywiązała się do małego Eryka i pokochała go. Była dla niego troskliwą matką. Szkoda tylko, że to wszystko oparte na kłamstwie... Według mnie Amber to tragiczna postac tego serialu. A na początku wydawała mi się byc małą cwaniarą.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Amber zdecysowała się na cywilną odwagę i postanowiła wszystko Rick'owi powiedzieć. Zdaje sobie sprawę z konsekwencji, mimo to, postanowiła ukrócić życie w kłamstwie. Becky nie zmusiła jej, przemówiła do rozsądku, posłużyła się empatią i odwołała się do tego, co Amber już odczuwała, do świadomości życia w kłamstwie. Amber ma dużego plusa i mam nadzieję, że nie wycofa się z ostatniej chwili.
Tawny może wszystko zepsuć jeszcze, ale ma na to coraz mniejsze szanse.
Macy powiedziała Thorne'owi ciekawe słowa. W sumie wydaje mi się, że miała rację, co do Brooke. Moim zdaniem związek Thoenr'a i Brooke rozpadłby się prędzej czy później. Ale głupi Rigde i egoistyczny Eric postanowili nie czekać dłużej (ich zazdrość odgrywała tu niebahatelną rolę) i uknuli intrygę. Szkoda, że I Thorne i Brooke są najwięszymi ofiarami tej całej manipulacji. Najbardziej mnie tu zawiodła Taylor, jej powinno soę odebrać prawo wykonywania zawodu.
Wracając do wczorajszych odcinków, podobała mi się scena sesji Kimberly a piosenka Cristiny Aguilery będzie mi się odtąd kojarzyć z MNS, podobnie jak utwór ATB, który swego czasu został zaprezentowany, przy okazji pokazu mody Forrestera.
Potwierdzam informacje odnośnie tego, że jutro nie będzie MNS, na miejscu serialu będą inne seriale, "Klan" i "Plebania". Taka informacja jest w programie Jedynki na stronie TVP.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak czy inaczej dobrze się stało że Amber zaczeła mówić prawde o tym co zrobiła , to napewno duży plus , do tego przyczyniła się Bacy ,gdyby nie ona dalej Rick by nie wiedział że to nie jego dziecko . Następnym plusem dla Amber jest że się nie rzuciła na Bacy , aby ratować swoje małżeństwo . Ale są i dobre skutki tego co się stało , przykładem może być , (mam nadzieje), przyszły związek Kim i Rick w końcu będą razem , że po wielu miesiącach cierpienia ich miłość w końcu ich połączy ( mam taką nadzieje ) . Następnym dobrym skutkiem tego co się stało to to że Bacy odzyskała syna , matka i syn są razem , i tak powinno byc od samego początku .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek: ATB było? Pamiętam np. Geri Halliwell ale ATB nie ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Za to ja Geri nie pamiętam Adex, Tak ATB, to nie piosenka, tylko melodia trochę z elektronicznym zacięciem, utwór powstał w latach 90 i był swego czasu przebojem, także na polskich listach. Dodam tylko, że ATB jest bodajże niemiecką grupą. Nie mogę sobie przypomnieć kiedy to było, ale tak na oko odcinki z 1996 roku.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dzisiaj będzie krótko, bo dopiero przed chwilą obejrzałem i nie mam weny. ::chytry::

- Amber nareszcie chyba zrozumiała, że Becky ma rację. Czas wyznać prawdę i uwolnić się od bagażu kłamstw który coraz bardziej ją przygniatał.
- Tawny jak zwykle była najbardziej wkurzającą osobą w odcinku grrrr wracaj na pustynię babo. ::chytry::
- Cierpienia Amber są naprawdę świetnie zagrane - AF to rewelacyjna aktorka. Pamiętam do dziś jak zagrała cierpienie po śmierci swojego dziecka, teraz znów pokazuje swój kunszt. ::chytry::
- Macy się płaszczy znowu. Pojechała do Wenecji specjalnie żeby powiedzieć Thorne'owi, że nie powinien być z Brooke. :lol: Tragikomedia.
Co do pobytu BE w Wenecji, też mam wątpliwości czy ona tam była. Może ta scena z Thornem była nagrana w Las Vegas przed hotelem Venetian. ::chytry:: Różnicy nie da się zauważyć. Sami zresztą oceńcie, uploadnąłem kilka zdjęć, które zrobiłem w Vegas.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ale super fotki! Nawet nie musieli tam jechać, bo Macy stała na tle parasola, a to co było w jeszcze dalszym tle mogło być faktycznie nagrywane w Wenecji, tylko że potem dodali Macy ;) Jak pokazywano dwójkę razem to zawsze z oddali i nie było widać jej twarzy...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dla jednej sceny nie warto było aby jechała więc rozpracowaliśmy że to jakaś sztuczka tak jak z Ridge'm i Taylor :wink: czyli może te sceny nakręcili prędzej lub później.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Pojawienie sie Macy bylo dziwne. Przyleciala, powiedziala 5 zdan i poszla. Ciekawe czy Amber w koncu powie prawde, pewnie jeszcze to troche przedluza - jakies 2 odcinki....
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja też myslę, że jeśli Amber w końcu powie prawdę, to najbardziej sama na tym skorzysta, bo nie da się szczęścia na cudzym nieszczęściu budować! Przez tyle miesięcy się męczyła i denerwowała, że to kłamstwo wyjdzie na jaw!

Podoba mi się zdecydowana postawa Beckey - trochę późno ale nareszcie! :mrgreen:

Co do Ridge'a i Taylor, nie będę się powtarzać, oboje są podli ale ona dla mnie gorsza, bo odrzuciła cały profesjonalizm (a może nigdy go nie miała...) i pomogła zniszczyć kochających się ludzi! :nie:

Macy desperado nr 1, brak klasy i godności ale coś czuję, że postawi na swoim... :nie:
Jak można dla własnej korzyści tak się poniżać i oczerniać innych (nawet gdyby to co mówi było w jej przekonaniu prawdą???) :evil:

Brooke i Thorne, jak się ma takich przyjaciół, po co ludziom wrogowie??? :evil: Powinni sie pogodzić, pobrać i posłać całą bandę do diabła!!! :twisted:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

A Tawny wyszła z Becky :mrgreen: To nie jest zbyt bezpieczne :nie:
olusia.b

Post autor: olusia.b »

Szkoda mi tej Amber. Powie prawde i wszyscy sie od niej odwroca a rick znow bedzie z slodka Kim ,ble>
jahek

Post autor: jahek »

Zachowanie Macy podobało mi się wczoraj. Mówiła rozsądnie, nie była zazdrosna. Brooke? Sama sobie winna, powinna od razu wyrzucić Ridga z pokoju albo sama wyjść, kiedy ten zaczął ją kusić. Kocha Thorna, ale niestetny jest podatna na pokusy i dlatego jej związek z Thornem nie ma szans na przetrwanie.
Myl

Post autor: Myl »

Jedno moge po ostatnich wydarzeniach.

Albo Brooke ma coś z głową, albo sobie zdaje sprawe że nie kocha Thorne'a, i chce pokazać że wcale nie kocha Ridge'a. Pierwsa opcja bardzie prawdopodobna. Brooke pokazała, że nadal kocha Ridge'a.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Zablokowany