Gdy Adam opuścił LA, ukrywał się pod nowym imieniem i nazwiskiem Myles Fairchild bo ścigała go mafia. Zamieszkał w nadmorskiej miejscowości i założył nową rodzinę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mam pytanie i interesuje mnie wątek Brooke i jej udziałow w Forester Creation
Jak to się stało, że Brooke utraci pakiet kontrolny w firmie, gdzie wyczytałem że podsepem Stefanie a gdzie indziej, że Brooke przepisze parę udziałow na wnuka a przez to Macy i Deacon razem z całą rodzina odbiora jej pakiet z powrotem w ręce Eryka, jak wiecie która z tych historii jest prawdziwa jak to sie stało że straciła pakiet kontrolny, 2-dlaczego dała udzialy wnukowi i ile tych udziałow dała mu?
3-jak to się stało, że Thorne zostanie nowym prezesem Forester Creation
4-ile Brooke będzie mieć udzialow firmie po utracie kontroli i właściwe co takiego się stało, że Foresterowie przegłosowali ją w firmie?
5-Czy Brooke odzyka pakiet kontrolny w firmie kiedyś?
6-Brooke postawi ultimatum Ridgowi jeśli się z nią nie ożenie nie będzie mógł pracowac w firmie bo nie nalezy do rodziny Foresterów bo Eryk nie jest jego ojce czy to jest prawda czy wydarzenia będą miały miejsce
Jesli ktoś zna na te pytania odpwiedzi to niech mi powie?[/b]
Jak to się stało, że Brooke utraci pakiet kontrolny w firmie, gdzie wyczytałem że podsepem Stefanie a gdzie indziej, że Brooke przepisze parę udziałow na wnuka a przez to Macy i Deacon razem z całą rodzina odbiora jej pakiet z powrotem w ręce Eryka, jak wiecie która z tych historii jest prawdziwa jak to sie stało że straciła pakiet kontrolny, 2-dlaczego dała udzialy wnukowi i ile tych udziałow dała mu?
3-jak to się stało, że Thorne zostanie nowym prezesem Forester Creation
4-ile Brooke będzie mieć udzialow firmie po utracie kontroli i właściwe co takiego się stało, że Foresterowie przegłosowali ją w firmie?
5-Czy Brooke odzyka pakiet kontrolny w firmie kiedyś?
6-Brooke postawi ultimatum Ridgowi jeśli się z nią nie ożenie nie będzie mógł pracowac w firmie bo nie nalezy do rodziny Foresterów bo Eryk nie jest jego ojce czy to jest prawda czy wydarzenia będą miały miejsce
Jesli ktoś zna na te pytania odpwiedzi to niech mi powie?[/b]
Uważaj,
wszystko co dotyczy wydarzeń, które nie były jeszcze emitowane w Polsce, pisz tylko w dziale Spoilerowe, a w NieSpoilerowych odwołujemy się tylko do tego co już było na TVP1 
Administrator
Za drugim zaś razem pierwszym zgrzytem między nimi była właśnie ta sprawa. Ona powtarzała, że chce, a on... uciekał do tej szwaczki, z którą trochę potem kombinował. Na marginesie - to właśnie wtedy Thorne zmienił twarz.
Ale w ciąży, z tego co mi wiadomo, nie była.
[ Dodano: 2006-08-31, 16:24 ]
Czy zbliżające się sceny w Wenecji rzeczywiście były tam nagrywane?
Ale w ciąży, z tego co mi wiadomo, nie była.
[ Dodano: 2006-08-31, 16:24 ]
Czy zbliżające się sceny w Wenecji rzeczywiście były tam nagrywane?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Pare razy bylam w Wenecji jak obejrze to Ci powiem, pozatym najlepsi aktorzy co jakis czas dostaja wycieczki na koszt MnS wiec calkiem mozliwe.
Pozatym ponawiam pytanie moze jednak ktos wie :
Jaki wypadek miala aktorka grajaca Taylor i czy miala operacje plastyczna, poniewaz cos takiego zdaje mi sie czytalam?
Pozatym ponawiam pytanie moze jednak ktos wie :
Jaki wypadek miala aktorka grajaca Taylor i czy miala operacje plastyczna, poniewaz cos takiego zdaje mi sie czytalam?
niektorzy lubia innych bardziej, niz inni niektorych