"MnS" w Polsce
Ja co prawda nie pamiętam, lecz moja rodzina tak - bardzo lubili zagraniczne produkcje. Ogólnie wielka szkoda, że TVP1 usunęła "Modę na sukces" ze swojej ramówki. Może to i wynikało ze słabej oglądalności (z ich winy, ponieważ miotali "MnS" na różne godziny), ale patrząc subiektywnie, wychodzi na to, iż telewizja zaczęła wciskać swoje "super" produkcje, które niektóre zeszły z anteny. Kolejnym powodem jest znak czasu - coraz więcej pojawiających się kanałów były kolejnym gwoździem do trumny jak i wymagania widzów. Osobiście uważam, że z "Mody na sukces", mimo kolosalnej ilości odcinków, emanuje duży sentyment oraz świecka tradycja - ile to babć, naszych mam, jak i pozostali widzowie zasiadali przed telewizorami o godzinie 16?
Mam cichą nadzieję, że TVP1 zadecyduje kiedyś o ponownej emisji serialu. Mimo to, bardzo miło powspominać lata świetności "MnS" w polskiej telewizji. 
- Adex-fan Brooke
Oby ciekawy rok 2017 też był a najlepiej jakby równolegle dali w Tvn o 16.30 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
matti05
-
Dawidek
- Administrator
Player.pl zaszalał i daje emisje "MnS" także w weekendy do końca marca. Więc jutro rano pojawią się dwa kolejne odcinki. Nie przegapcie.
Uważam, że to trochę za dużo. Jestem zwolennikiem 5 odcinków w tygodniu. Spodziewałem się tego, akcja "zostań w domu" będzie prowadzona tylko w dni robocze, bez weekendów, a tu taka niespodzianka.
Uważam, że to trochę za dużo. Jestem zwolennikiem 5 odcinków w tygodniu. Spodziewałem się tego, akcja "zostań w domu" będzie prowadzona tylko w dni robocze, bez weekendów, a tu taka niespodzianka.