"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To dobra wiadomość. Tylko się cieszyć i oglądać kolejne epizody. :: bow ::
Dawidek
Administrator

Dzisiaj mija dokładnie 25 lat od pojawienia się "MnS" w polskiej telewizji. Dokładnie 5 września 1994 roku TVP1 pokazała pierwszy odcinek po polsku (faktycznie to był odcinek 216). Czy ktoś z Was pamięta ten szczególny dzień? Bo ja tak, ale jak przez mgłę. :wink:
Topol
Administrator

Post autor: Topol »

Ja co prawda nie pamiętam, lecz moja rodzina tak - bardzo lubili zagraniczne produkcje. Ogólnie wielka szkoda, że TVP1 usunęła "Modę na sukces" ze swojej ramówki. Może to i wynikało ze słabej oglądalności (z ich winy, ponieważ miotali "MnS" na różne godziny), ale patrząc subiektywnie, wychodzi na to, iż telewizja zaczęła wciskać swoje "super" produkcje, które niektóre zeszły z anteny. Kolejnym powodem jest znak czasu - coraz więcej pojawiających się kanałów były kolejnym gwoździem do trumny jak i wymagania widzów. Osobiście uważam, że z "Mody na sukces", mimo kolosalnej ilości odcinków, emanuje duży sentyment oraz świecka tradycja - ile to babć, naszych mam, jak i pozostali widzowie zasiadali przed telewizorami o godzinie 16? :P Mam cichą nadzieję, że TVP1 zadecyduje kiedyś o ponownej emisji serialu. Mimo to, bardzo miło powspominać lata świetności "MnS" w polskiej telewizji. :wink:
Dawidek
Administrator

Jeśli dobrze liczę (a mogę źle liczyć), to w przyszłym tygodniu kończy się transza 125 odcinków, o której była mowa w kwietniu. Czy wiadomo coś na temat kolejnych zakupionych odcinków?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Skończyłaby się 15 listopada, czyli za 2 tygodnie. Ale teraz to mało ważne :D

Wieści mam doskonałe, bo TVN postanowił pozytywnie zaskoczyć nas wszystkich i zdecydował się na zakup powiększonej transzy. Mamy zagwarantowaną emisję do odcinka #7512 :serce: Dojdziemy zatem w Polsce do 2017 roku - można świętować ::rad::
Dawidek
Administrator

Dziękuję Mareczku za sprostowanie i za takie wspaniałe wieści. Innymi słowy - mamy zapewnioną emisję przez cały najbliższy rok, może ciut więcej. Świetne wieści. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oby ciekawy rok 2017 też był a najlepiej jakby równolegle dali w Tvn o 16.30 :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
matti05

Post autor: matti05 »

TVN widocznie jest zadowolony z oglądalności na Player, dlatego postanowili kupić więcej odcinków :)
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Mam pytanie. Czy "MnS" leci teraz także na TVN Style? Właśnie oglądam na Playerze odcinek 7297 i w rogu ekranu jest logo tej stacji.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Mareczek

Ktoś dodający logo do odcinków się pomylił, tak jak swego czasu z umieszczeniem logo stacji HGTV. Także to tylko drobna wpadka. A szkoda :P
Dawidek
Administrator

Zauważyłem to, ale nie ruszyło mnie to w ogóle. Spodziewałem się tego, że to pomyłka. Nie zdziwię się, jak kiedyś wstawią logo TVN24. ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Od 16 do 31 marca, Player będzie udostępniał po dwa premierowe odcinki "Mody" :D
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

No i super,minimalnie zmniejszymy dystans do odcinków w USA :: bow ::
Dawidek
Administrator

Player.pl zaszalał i daje emisje "MnS" także w weekendy do końca marca. Więc jutro rano pojawią się dwa kolejne odcinki. Nie przegapcie.

Uważam, że to trochę za dużo. Jestem zwolennikiem 5 odcinków w tygodniu. Spodziewałem się tego, akcja "zostań w domu" będzie prowadzona tylko w dni robocze, bez weekendów, a tu taka niespodzianka.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Pierwszy raz mamy sytuację kiedy w tygodniu otrzymujemy 14 odcinków! Tego nie było nawet podczas emisji telewizyjnej. Kiedyś MNS owszem leciała nawet w niedzielę, ale to był okres wakacyjny w 2005 roku i TVP1 wówczas emitowała serial w formule jednego odcinka dziennie.
ODPOWIEDZ