Mnie się podobał dzisiejszy drugi odcinek Clarke CJ Sally Darla Adam widać ,że coś się ruszyło z pokazem i trzymam kciuki za Spectra Gang
Brooke powiedziała ,że to wszystko będzie wina Macy jeżeli pokaz się nie uda widać ,że jest nieszczęśliwie zakochana ,ale to zachowanie nie jest w stylu Brooke
Kimberly jako modelka Yuk ,Amber jest ładniejsza
Nie cierpie Becky ,jest okropna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
tkk sally=) pisze:Mnie się podobał dzisiejszy drugi odcinek Clarke CJ Sally Darla Adam widać ,że coś się ruszyło z pokazem i trzymam kciuki za Spectra Gang
Ja też trzymam kciuki:) Mam nadzieje że CJ nieźle dowali Forresterom. Ciekawe co wymyśli?????????????????
Becky chciała już dawno uprzedzić Amber o przyjeździe. Poza tym ona nie wiedziała, że będzie jej przekszkadzać. Nie zrobiła więc niczego złego. Przecież ona nie wie o dziecku! Oczywiście, że gdyby Becky przyjechała w innych okolicznościach, Amber też by się to nie podobało. Wstydziłaby się jej i wogóle...
mailo pisze:Kimberly to już ostatnio w ogóle jakby żywcem wycięta z Bravo z rubryki "Jestem nieszęśliwie zakochana nastolatką, co mam zrobić? Chyba umrę!" , ewentualnie z serialu "Beverly hills" albo "Liceum na morzu" gdzie były same nieszczęśliwie zakochane, zbutnowane nastolatki, które marzyły o karierze modelki.
Hehe, mam dokładnie takie samo skojarzenie, laleczkowata nastolatka, nieszczęśliwie zakochana i marząca o karierze modelki.
Tez bym sie wstydzila za taka stuknieta kuzynke jak Becky,te jej podniecenie domem,straszne;/ Amber juz to przeszlo i znormalniala,wiec nie ma co sie dziwic,ze Becky jej przeszakadza
gwiazda69 pisze:Tez bym sie wstydzila za taka stuknieta kuzynke jak Becky,te jej podniecenie domem,straszne;/ Amber juz to przeszlo i znormalniala,wiec nie ma co sie dziwic,ze Becky jej przeszakadza
Jasne,wpychanie się na siłe kiedy jest sie nie proszonym to przegięcie,nagle sobie Becky przypomniała ze ma rodzinę....i to w dodatku bogatą....drazni mnie ta dziewczyna niesamowicie
Dzisiejsze zachowanie Amber było uzasadnione... Wybór Kimberley na modelkę był oczywisty, kiedy Brooke zobaczyła jej kandydaturę pomyślała ,że Rick będzie oczarowany kiedy zobaczy ją na wybiegu, stąd postanowiła ją przyjąć a nie z powodu wyglądu, bo napewno nie była jedyna taka ładna, po prostu po znajomości, dla Ricka i żeby upiec nosa Sally i Adamowi...
Coraz bardziej boje się tego co chce zrobić C.J. Chłopak bardzo przeżywa ten pokaz mody, chyba najbardziej ze wszyskich!
Ale dzisiaj Amber minami strzelała Ale ona tak zawsze jak ma pokazać, że coś się jej nie podoba robi minę jakby śmierdziało Nie wiedziałam, że Ridge jest w takiej dobrej komitywie z Macy. A plan Brooke był dobry - Kimberly to zabezpieczenie, że Spectra nic nie zrobi bo przecież nie będą chcieli skrzywdzić Kimberly
Wczoraj w odcinkach były śliczne sceny z Amber i Rickiem i ich wspólna noc!
Rick pożądał Amber... Świetnie zagrane sceny! To dopiero ich druga wspólna noc...
Fajnie, że Becky leży w pokoju Fifi. Ciekawy jest motyw tej wieśniary, ale Amber odkryła jej intrygę i fajnie ją zdemaskowała!
W ogóle teraz baardzo lubię Amber. Ładną miała bluzkę w tym odcinku co zdemaskowała Becky.
Macy jest coraz nudniejsza... (Mam nadzieję, że to przejściowe)Brooke fajnie wyrwała słuchawkę Thornowi i dogryzła Macy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
oo to Rick i Amber wreszcie "przypieczetowali"swoj zwiazek malzenski?:Pmoze ktos mi opowiedziec w jakiej styuacji to bylo,kto to zainicjowal itp? nie widzialam, akurat tych odcinkow,a ciekawa jestem:P dzieki