Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Mnie się podobał dzisiejszy drugi odcinek Clarke CJ Sally Darla Adam widać ,że coś się ruszyło z pokazem i trzymam kciuki za Spectra Gang
Brooke powiedziała ,że to wszystko będzie wina Macy jeżeli pokaz się nie uda :roll: widać ,że jest nieszczęśliwie zakochana ,ale to zachowanie nie jest w stylu Brooke
Kimberly jako modelka :roll: Yuk ,Amber jest ładniejsza
Nie cierpie Becky ,jest okropna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

tkk sally=) pisze:Mnie się podobał dzisiejszy drugi odcinek Clarke CJ Sally Darla Adam widać ,że coś się ruszyło z pokazem i trzymam kciuki za Spectra Gang
Ja też trzymam kciuki:) Mam nadzieje że CJ nieźle dowali Forresterom. Ciekawe co wymyśli?????????????????
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Becky chciała już dawno uprzedzić Amber o przyjeździe. Poza tym ona nie wiedziała, że będzie jej przekszkadzać. Nie zrobiła więc niczego złego. Przecież ona nie wie o dziecku! Oczywiście, że gdyby Becky przyjechała w innych okolicznościach, Amber też by się to nie podobało. Wstydziłaby się jej i wogóle...
krzysno

Post autor: krzysno »

mailo pisze:Kimberly to już ostatnio w ogóle jakby żywcem wycięta z Bravo z rubryki "Jestem nieszęśliwie zakochana nastolatką, co mam zrobić? Chyba umrę!" :roll: , ewentualnie z serialu "Beverly hills" albo "Liceum na morzu" gdzie były same nieszczęśliwie zakochane, zbutnowane nastolatki, które marzyły o karierze modelki.
Hehe, mam dokładnie takie samo skojarzenie, laleczkowata nastolatka, nieszczęśliwie zakochana i marząca o karierze modelki.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Tez bym sie wstydzila za taka stuknieta kuzynke jak Becky,te jej podniecenie domem,straszne;/ Amber juz to przeszlo i znormalniala,wiec nie ma co sie dziwic,ze Becky jej przeszakadza :)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

gwiazda69 pisze:Tez bym sie wstydzila za taka stuknieta kuzynke jak Becky,te jej podniecenie domem,straszne;/ Amber juz to przeszlo i znormalniala,wiec nie ma co sie dziwic,ze Becky jej przeszakadza :)
Jasne,wpychanie się na siłe kiedy jest sie nie proszonym to przegięcie,nagle sobie Becky przypomniała ze ma rodzinę....i to w dodatku bogatą....drazni mnie ta dziewczyna niesamowicie ::kwasny::
galaksy

Post autor: galaksy »

Ja tez byłabym wkurzona na Becky. Żyć sobie na czyjś koszt... każdy by tak chciał.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

galaksy pisze:Żyć sobie na czyjś koszt... każdy by tak chciał.
Oj tak - święte słowa. Hehehe... :mrgreen:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Kimberly panoszy się już jak nie wiem co. Najgorsze jest to, że po swojej stronie Brooke. Brrrrrr. Mam nadzieję, że Amber daj jej popalić! :twisted:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dzisiejsze zachowanie Amber było uzasadnione... Wybór Kimberley na modelkę był oczywisty, kiedy Brooke zobaczyła jej kandydaturę pomyślała ,że Rick będzie oczarowany kiedy zobaczy ją na wybiegu, stąd postanowiła ją przyjąć a nie z powodu wyglądu, bo napewno nie była jedyna taka ładna, po prostu po znajomości, dla Ricka i żeby upiec nosa Sally i Adamowi...
Coraz bardziej boje się tego co chce zrobić C.J. Chłopak bardzo przeżywa ten pokaz mody, chyba najbardziej ze wszyskich!
Nobody does it better
Martin Rode

Dowali Forresterom i dobrze! Brooke się szczególnie należy. Ale tym powina zająć się Amber!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ale dzisiaj Amber minami strzelała :) Ale ona tak zawsze jak ma pokazać, że coś się jej nie podoba robi minę jakby śmierdziało :) Nie wiedziałam, że Ridge jest w takiej dobrej komitywie z Macy. A plan Brooke był dobry - Kimberly to zabezpieczenie, że Spectra nic nie zrobi bo przecież nie będą chcieli skrzywdzić Kimberly ;)
Martin Rode

I jak zwykle wyzysk na ludziach. Ale Kimberly nie żałuję, są obie siebie warte.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wczoraj w odcinkach były śliczne sceny z Amber i Rickiem i ich wspólna noc!
Rick pożądał Amber... :serce: Świetnie zagrane sceny! To dopiero ich druga wspólna noc...
Fajnie, że Becky leży w pokoju Fifi. Ciekawy jest motyw tej wieśniary, ale Amber odkryła jej intrygę i fajnie ją zdemaskowała! :lol:
W ogóle teraz baardzo lubię Amber. Ładną miała bluzkę w tym odcinku co zdemaskowała Becky.
Macy jest coraz nudniejsza... ::kwasny:: (Mam nadzieję, że to przejściowe)Brooke fajnie wyrwała słuchawkę Thornowi i dogryzła Macy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

oo to Rick i Amber wreszcie "przypieczetowali"swoj zwiazek malzenski?:Pmoze ktos mi opowiedziec w jakiej styuacji to bylo,kto to zainicjowal itp? ::jezyk:: nie widzialam, akurat tych odcinkow,a ciekawa jestem:P dzieki :)
Zablokowany