Punkty rozdzieliłbym następująco:
1 - Kasia Zielińska, niestety bardzo słaby występ, a miała okazję do popisania się. Głos zupełnie nie ten.
2 - Dariusz Kordek, nie wiem co się stało, ale miałem wrażenie, że Kordkowi w tym odcinku nie chciało się w ogóle występować. Zbyt mało mocy w tym wykonaniu.
3 - Ola Szwed, doceniam za taniec i choreografię, głosu nie udało się jej podmienić.
4 - Marcin Rogacewicz, tu doceniam za wkład i serce włożone w ten występ, bo niestety znowu z głosem mu nie wyszło.
5 - Jerzy Grzechnik, całkiem fajnie to wyszło, bardzo dobrze zaśpiewane i zagrane aktorsko.
6 - Adam Fidusiewicz, jak już pisałem powyżej, z przymrużeniem oka. Adam był bardzo odważny na scenie, a zrobić takie show i rozbawić publiczność też nie jest łatwo.
7 - Agnieszka Twardowska, tak jak ostatni występ nie podobał mi się, tak dzisiaj uważam, że świetnie wcieliła się w postać Wondera, głos bardzo podobny.
8 - bezkonkurencyjnie dziś Kasia Pakosińska, której chyba występy polskich artystów dużo lepiej idą. Józek, nie daruję Ci tej nocy!