Czy zauwazyliscie okropne mokre plamy pod pachami Bridget w tej niebieskiej sukience? Nadrobilam zalegle 2 odcinki i jedynie u ginekologa ich nie miala, za to wczesniej i pozniej tak. Chcialam napisac o tym w temacie wpadki, jednak mi sie gdzies zagubil..
Pamietam to jeszcze z czasow ogladania na ZDF, chyba to nie jest zamierzony efekt?
Pam z tym ciastem jest juz nudna a co wyprawia ten dziadzio Eryk, to juz wola o pomste do nieba....Skacze z kwiatka na kwiatek jak wczesniej Ridge , lecz w genach Ridge po nim tego nie ma, chyba, ze po Massimo?
I jesli chodzi o przekazanie firmy FORRESTEROM, to chyba jest Eryk i Stefa, potem Thorne i Felicja? Czemu mloda Stefa ciagle podkresla, jaki z niej Forrester? Przeciez wie, ze jest Marone?
Dona ze swoja prywatna ciaza, chcac ja ukrywac - wyglada dziwnie, widac ja na kazdym kroku i wielkie torby nie pomagaja. Mogla w serialu tez zaciazyc, cos by sie dzialo!
Ogolnie fajne, ciekawe odcinki, zapowiada sie ciekawie, nie regularna antykoncepcja plus dziurawiec..nono, kto by pomyslal