Co to Ridge wyprawiał w wielu 14 lat.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Wnioskować można, że główną zasługą Stephanie było to, że to ona wpłynęła na ojca, by dał Ericowi kasę na uruchomienie domu mody. Wspomniano dziś także o tym, że Stephanie była gwarancją dla firmy, że dzięki niej pracownicy mieli stabilizację itp. Czyli dawała takie moralne i psychologiczne wsparcie. Jednak ta dobra passa się dla niej skończyła i chyba lepiej dla firmy byłoby to, gdyby odeszła z FC. I zajęła się czymś innym, równie pożytecznym.

- Adex-fan Brooke
Dziś Stephanie miała więcej racji co do Ricka, Brooke i Eric mają nieco klapki na oczach jeśli chodzi o ich wstrętnego synka, Brooke jednak dobrze podsumowała Stephanie, że chyba podnieca ją to atakowanie i że robi to z zazdrości. Poza tym nigdy nie zrozumiem jej ataków pod względem Brooke i firmy bo jak uważni widzowie wiedzą dzięki Brooke firma bardzo się wzbogaciła i rozwinęła przez jej wiele sukcesów i pomysłów, Stephanie gada o jakichś zasadach a to wszystko jakieś bzdety, wystarczy wspomnieć jak z Taylor początkującej alkoholiczki robiła wzór elegancji i jakoś firma nie miała żadnego sukcesu pod przewodnictwem Stephanie
A para Steffy i Rick jawi się jeszcze bardziej obrzydliwie niż Phoebe i Rick oraz Rick i Taylor, teraz to dopiero Phoebe musi się przewracać w grobie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Steffy jest beznadziejna obecnie. Nawet nie raczyła powiedzieć Marcusowi, że tak właściwie to zdradza go z Rickiem.
Te sceny w Big Bear przy jednym odcinku będą się teraz ciągły u nas z tydzień. 
Eric jednak nikogo nie zwolnił, ale dobrze, że przynajmniej raz się postawił Stephanie i pokazał kto tutaj rządzi.
Stephanie nadal sypała fajnymi tekstami. Rozbawiło mnie jak powiedziała do Erica coś w tym stylu:
"Pozwoliłeś tym dziewczynom (Logankom) dostać się do naszej rodziny, do naszej firmy i do twoich portek".
Eric jednak nikogo nie zwolnił, ale dobrze, że przynajmniej raz się postawił Stephanie i pokazał kto tutaj rządzi.
Stephanie nadal sypała fajnymi tekstami. Rozbawiło mnie jak powiedziała do Erica coś w tym stylu:
"Pozwoliłeś tym dziewczynom (Logankom) dostać się do naszej rodziny, do naszej firmy i do twoich portek".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Wiedziałem, że to się rozejdzie po kościach. Sam Eric miał rację, w firmie potrzebny jest zespół, a nie kłócący się ludzie. Niestety, i jego była żona oraz syn nie nadają się do pracy w żadnym zespole. straszeniem ich Eric nic nie zdziała, on dobrze zna Stephanie i dalej jej pozwala na manipulacje.
Donna sobie mogła ten miód odpuścić. Teraz chyba każde pszczele dzieło będzie mi się kojarzyć z tym "misiaczkiem".
Steph w jednym miała dziś rację, że Rick może namieszać w związku Ridge'a i Brooke. Niestety Brooke i inni nie mają ochoty zdjąć klapek z oczu.
Donna sobie mogła ten miód odpuścić. Teraz chyba każde pszczele dzieło będzie mi się kojarzyć z tym "misiaczkiem".
Steph w jednym miała dziś rację, że Rick może namieszać w związku Ridge'a i Brooke. Niestety Brooke i inni nie mają ochoty zdjąć klapek z oczu.
- Pottermaniack
Na razie odcinki średnie. Stephanie jak zawsze ma pełno świetnych tekstów, ale jak mówi, że firmą nie rządzą już Forresterowie, to powinna zawalczyć o interesy własnych dzieci. Thorne ma mało ważne stanowisko, a przecież jego praca jest bardzo ważna, to on załatwia wszystko z dostawcami, Felicia też nie ma dużo do gadania. Nie minęło kilka tygodni po śmierci Phoebe i jej ojciec ma nową żonę.
W dodatku Steffy i Rick to totalna porażka, nie dość, że to idiotyczne, to jeszcze zostawiła Marcusa, z którym byli fajną parą. A Brooke jak zwykle twierdzi, że to był jej ostatni ślub.
Szkoda, że przez jeden odcinek tak wszystko się rozciąga.
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj jak Steffy wspominała Rickowi o swoim dzieciństwie to lekko mnie to zniesmaczyło, bo przypomniałem sobie, że Rick był wtedy jeszcze uważany za przyrodniego brata Ridge'a, a więc wujka obu bliźniaczek.
Ta para jest kiepska po prostu, jeszcze zamulali przez cały odcinek w tym Big Bear. Najlepsze było na koniec jak Bridget wparowała.
Nareszcie pokazali Nicka. Wciąż nie przepadam za jego związkiem z Katie. Nie będę pisał, że ciekawe co Katie zobaczyła w laptopie Nicka, bo oczywiście dawno już wiem.
Nareszcie pokazali Nicka. Wciąż nie przepadam za jego związkiem z Katie. Nie będę pisał, że ciekawe co Katie zobaczyła w laptopie Nicka, bo oczywiście dawno już wiem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- fandantego
Najbardziej bawi mnie w tych odcinkach Stephanie i powiem szczerze, że dla mnie mógłby być na okrągłą wątek Stephanie/Brooke/Ridge
Kultowe teksty
A co do Steffy/Marcusa/Ricka to powiem tak: Steffy to idiotka, Marcus świata poza nią nie widzi... Dziewczyna ma kochającego ją faceta a zachowuje się jak... Taylor?! Uparta jak osioł i działa irracjonalnie. Przecież Steffy i Rick można powiedzieć, że pili mleko jednej matki. Brooke była jej macochą przez wiele lat. A Rick przeleciał jej matkę i siostrę!
Do tego przez chwilę mieli wspólnego ojca - Ridge'a. Ten związek od początku jest niesmaczny i skazany na porażkę 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Dawidek
- Administrator
I ani Steffy, ani Rick nie zauważają tego, co słusznie napisał Fandantego. Ich związek traktuję tak samo jak romans Ricka z Phoebe - był mi obojętny, ale wolałbym by się ze sobą nie związali. Nie wiem, jakie są tutaj do końca intencje Ricka, u Steffy wszystko jest jak na razie jasne - zadurzyła się w Ricku. Działa tak samo jak siostra. Podobają się jej ci sami faceci, co Phoebe. Szkoda mi Marcusa - jego związek z Forresterówną miał potencjał i widoki na przyszłość, a ona to teraz zmarnowała.
Co to nikt nie komentuje piątkowego odcinka?
Fajne sceny z Jackie i Stephanie.
Przypomniały mi się dzięki temu relacje Stephanie i Sally, które z konkurentek w sprawach osobistych i zawodowych z czasem stały się prawdziwymi przyjaciółkami.
No i to wykupywanie tych wszystkich sieci butików z niemal całego świata w końcu odbiło się na Nicku.
Zastanawiałem się wtedy skąd on niby ma tyle kasy na to wszystko. Fajnie, że Katie wspiera Nicka, ale mimo to ta para jest jakaś mdła. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń w tym wątku. 
Fajne sceny z Jackie i Stephanie.
No i to wykupywanie tych wszystkich sieci butików z niemal całego świata w końcu odbiło się na Nicku.
-
Dawidek
- Administrator
Do "MnS" dotarł real, czyli kryzys gospodarczy, który wybuchł w USA w 2008 roku. Faktem jest to, że nick ambicjonalnie przeinwestował. A te projekty od FC w jego komputerze - to chyba efekt kradzieży szkiców w dniu, kiedy została postrzelona Stephanie. Podoba mi się też postawa Katie - wspiera przyszłego męża.
Ten rozkaz "To odkochajcie się" w wydaniu Bridget był wczoraj najlepszy.
Zdziwiła mnie scena, kiedy Stephanie i Jackie sobie popijały przy barze i obgadywały Erica.
Ten rozkaz "To odkochajcie się" w wydaniu Bridget był wczoraj najlepszy.
Zdziwiła mnie scena, kiedy Stephanie i Jackie sobie popijały przy barze i obgadywały Erica.