Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wnioskować można, że główną zasługą Stephanie było to, że to ona wpłynęła na ojca, by dał Ericowi kasę na uruchomienie domu mody. Wspomniano dziś także o tym, że Stephanie była gwarancją dla firmy, że dzięki niej pracownicy mieli stabilizację itp. Czyli dawała takie moralne i psychologiczne wsparcie. Jednak ta dobra passa się dla niej skończyła i chyba lepiej dla firmy byłoby to, gdyby odeszła z FC. I zajęła się czymś innym, równie pożytecznym.
Co to Ridge wyprawiał w wielu 14 lat. ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś Stephanie miała więcej racji co do Ricka, Brooke i Eric mają nieco klapki na oczach jeśli chodzi o ich wstrętnego synka, Brooke jednak dobrze podsumowała Stephanie, że chyba podnieca ją to atakowanie i że robi to z zazdrości. Poza tym nigdy nie zrozumiem jej ataków pod względem Brooke i firmy bo jak uważni widzowie wiedzą dzięki Brooke firma bardzo się wzbogaciła i rozwinęła przez jej wiele sukcesów i pomysłów, Stephanie gada o jakichś zasadach a to wszystko jakieś bzdety, wystarczy wspomnieć jak z Taylor początkującej alkoholiczki robiła wzór elegancji i jakoś firma nie miała żadnego sukcesu pod przewodnictwem Stephanie :D A para Steffy i Rick jawi się jeszcze bardziej obrzydliwie niż Phoebe i Rick oraz Rick i Taylor, teraz to dopiero Phoebe musi się przewracać w grobie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Steffy jest beznadziejna obecnie. Nawet nie raczyła powiedzieć Marcusowi, że tak właściwie to zdradza go z Rickiem. :roll: Te sceny w Big Bear przy jednym odcinku będą się teraz ciągły u nas z tydzień. :roll:

Eric jednak nikogo nie zwolnił, ale dobrze, że przynajmniej raz się postawił Stephanie i pokazał kto tutaj rządzi.

Stephanie nadal sypała fajnymi tekstami. Rozbawiło mnie jak powiedziała do Erica coś w tym stylu:
"Pozwoliłeś tym dziewczynom (Logankom) dostać się do naszej rodziny, do naszej firmy i do twoich portek". :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No ten tekst o portkach był dobry :lol: A Erick tak się wkurzył, że myślałem że zwolni oboje - i Ricka i Stephanie.
Grisza

Post autor: Grisza »

A przydało by się zwolnić tego durnia Ricka który działa mi na nerwy jak go widzę ::kwasny::
Grisza :)
Dawidek
Administrator

Wiedziałem, że to się rozejdzie po kościach. Sam Eric miał rację, w firmie potrzebny jest zespół, a nie kłócący się ludzie. Niestety, i jego była żona oraz syn nie nadają się do pracy w żadnym zespole. straszeniem ich Eric nic nie zdziała, on dobrze zna Stephanie i dalej jej pozwala na manipulacje.
Donna sobie mogła ten miód odpuścić. Teraz chyba każde pszczele dzieło będzie mi się kojarzyć z tym "misiaczkiem". ::loll:: ::plask wczolo:
Steph w jednym miała dziś rację, że Rick może namieszać w związku Ridge'a i Brooke. Niestety Brooke i inni nie mają ochoty zdjąć klapek z oczu.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Na razie odcinki średnie. Stephanie jak zawsze ma pełno świetnych tekstów, ale jak mówi, że firmą nie rządzą już Forresterowie, to powinna zawalczyć o interesy własnych dzieci. Thorne ma mało ważne stanowisko, a przecież jego praca jest bardzo ważna, to on załatwia wszystko z dostawcami, Felicia też nie ma dużo do gadania. Nie minęło kilka tygodni po śmierci Phoebe i jej ojciec ma nową żonę. :roll: W dodatku Steffy i Rick to totalna porażka, nie dość, że to idiotyczne, to jeszcze zostawiła Marcusa, z którym byli fajną parą. A Brooke jak zwykle twierdzi, że to był jej ostatni ślub. :lol: Szkoda, że przez jeden odcinek tak wszystko się rozciąga.
Awatar użytkownika
mailo

Czy ktoś rozumie czemu na siłę i bez sensu scenarzyści mieszają Bridget w wątek Marcus/Seffy/Rick? To tak jakby ktoś siedział sobie i pomyślał "A co tam Bridget nie ma ciekawego wątku to wrzucimy ją tutaj" :lol: Po co ona się miesza?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dają jej zarobić a nie ma co innego zagrać :P :lol: :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiaj jak Steffy wspominała Rickowi o swoim dzieciństwie to lekko mnie to zniesmaczyło, bo przypomniałem sobie, że Rick był wtedy jeszcze uważany za przyrodniego brata Ridge'a, a więc wujka obu bliźniaczek. :roll: Ta para jest kiepska po prostu, jeszcze zamulali przez cały odcinek w tym Big Bear. Najlepsze było na koniec jak Bridget wparowała.
Nareszcie pokazali Nicka. Wciąż nie przepadam za jego związkiem z Katie. Nie będę pisał, że ciekawe co Katie zobaczyła w laptopie Nicka, bo oczywiście dawno już wiem. ;)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Ja nie wiedziałem, ale przed chwilą przeczytałem w "Tele Tygodniu" :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Najbardziej bawi mnie w tych odcinkach Stephanie i powiem szczerze, że dla mnie mógłby być na okrągłą wątek Stephanie/Brooke/Ridge :) Kultowe teksty :D A co do Steffy/Marcusa/Ricka to powiem tak: Steffy to idiotka, Marcus świata poza nią nie widzi... Dziewczyna ma kochającego ją faceta a zachowuje się jak... Taylor?! Uparta jak osioł i działa irracjonalnie. Przecież Steffy i Rick można powiedzieć, że pili mleko jednej matki. Brooke była jej macochą przez wiele lat. A Rick przeleciał jej matkę i siostrę! :shock: Do tego przez chwilę mieli wspólnego ojca - Ridge'a. Ten związek od początku jest niesmaczny i skazany na porażkę ::kwasny::
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator

I ani Steffy, ani Rick nie zauważają tego, co słusznie napisał Fandantego. Ich związek traktuję tak samo jak romans Ricka z Phoebe - był mi obojętny, ale wolałbym by się ze sobą nie związali. Nie wiem, jakie są tutaj do końca intencje Ricka, u Steffy wszystko jest jak na razie jasne - zadurzyła się w Ricku. Działa tak samo jak siostra. Podobają się jej ci sami faceci, co Phoebe. Szkoda mi Marcusa - jego związek z Forresterówną miał potencjał i widoki na przyszłość, a ona to teraz zmarnowała.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Co to nikt nie komentuje piątkowego odcinka?
Fajne sceny z Jackie i Stephanie. :) Przypomniały mi się dzięki temu relacje Stephanie i Sally, które z konkurentek w sprawach osobistych i zawodowych z czasem stały się prawdziwymi przyjaciółkami. :)
No i to wykupywanie tych wszystkich sieci butików z niemal całego świata w końcu odbiło się na Nicku. :lol: Zastanawiałem się wtedy skąd on niby ma tyle kasy na to wszystko. Fajnie, że Katie wspiera Nicka, ale mimo to ta para jest jakaś mdła. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń w tym wątku. :P
Dawidek
Administrator

Do "MnS" dotarł real, czyli kryzys gospodarczy, który wybuchł w USA w 2008 roku. Faktem jest to, że nick ambicjonalnie przeinwestował. A te projekty od FC w jego komputerze - to chyba efekt kradzieży szkiców w dniu, kiedy została postrzelona Stephanie. Podoba mi się też postawa Katie - wspiera przyszłego męża. :wink:
Ten rozkaz "To odkochajcie się" w wydaniu Bridget był wczoraj najlepszy. ::loll::
Zdziwiła mnie scena, kiedy Stephanie i Jackie sobie popijały przy barze i obgadywały Erica.
ODPOWIEDZ