Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiaj przed Modą i po wypowiadała się odtwórczyni roli Krysi i zdradziła, że Krystynę spotka coś najgorszego w życiu, ale wszystko się skończy... dobrze. :shock: Czyli moim zdaniem Kasia będzie uznawana za zmarłą, a jakimś cudem przeżyje i powróci. Może Tracz ma coś z tym wspólnego? Nie wiem, ale na pewno Kasia wcześniej czy później okaże się żywą. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No właśnie, dwie śmierci za jednym razem to byłoby za dużo, jak na Plebanię. Też wydaje mi się, że Kasia przeżyje.
Mareczek pisze:Ale zastanawia mnie obecność Krystiana Wieczorka :roll:

On m być nowym wikariuszem-playboyem :mrgreen: Rozkocha w sobie połowę Hrubielowianek.
Awatar użytkownika
B@r

Zastanawia mnie czy to oznacza, że K. Wieczorek odejdzie z M jak miłość? :roll:

Zapomniałem wyżej napisać, że czołówka kojarzy mi się z "Pensjonatem pod różą". :lol:

Szkoda, że większość starej ekipy się wykruszyła. No bo kto tam teraz został? Proboszcz, Babcia Józia, Krysia, Grzybowa, Tracz, Piotr, Basia, Mateusz? :roll:

Nowy dom Tracza strasznie sztuczny. Powinni wyjaśnić kiedy go kupił. Nie wiem czy to moje wrażenie, ale nowe wnętrza jakieś sztuczne i pstrokate. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

B@r pisze:Zapomniałem wyżej napisać, że czołówka kojarzy mi się z "Pensjonatem pod różą".
Takie było moje pierwsze wrażenie, ale później już zmieniłem zdanie :wink:
B@r pisze:Nowy dom Tracza strasznie sztuczny. Powinni wyjaśnić kiedy go kupił. Nie wiem czy to moje wrażenie, ale nowe wnętrza jakieś sztuczne i pstrokate
Też mi się nie podoba :lol: I naciągane jest, że Tracz kupił sobie dom tylko dlatego, że Proboszcz i Krystyna są w Hrubielowie :P
Awatar użytkownika
Damians

Mareczek pisze:
Też mi się nie podoba :lol: I naciągane jest, że Tracz kupił sobie dom tylko dlatego, że Proboszcz i Krystyna są w Hrubielowie :P
No właśnie, skoro akcja przeniosła się do miasta, to i Tracz musi mieszkać w mieście :zeby:
Awatar użytkownika
B@r

Krystyna mieszka w Hrubielowie? To już nie w Tulczynie nad barem?! :shock:
Awatar użytkownika
Damians

A może i mieszka jeszcze tam nad barem w Tulczynie, ale pomieszczenie z tym poprzednim barem zostało przemeblowane na nowy bar, który jest w tym centrum handlowym. Także tego starego, raczej nigdy już nie zobaczymy...
Awatar użytkownika
B@r

W jakim centrum handlowym?!
Awatar użytkownika
Damians

B@r, chyba dawno nie oglądałeś już Plebani :P
Praktycznie od świat był już wałkowany ten watek, Grzybowa, Tosiek, Jerzyk, Krystyna i Zbyszek kupili całe centrum handlowe w Hrubielowie. Jest tam jeszcze kancelaria tego adwokata od tracza, biuro matrymonialne Wali...
Awatar użytkownika
B@r

To wymyślili. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Grzybowa z Tośkiem mają mini supermarket, Jerzyk z żoną i Osą siłownię, Krystyna restaurację. Jeszcze chyba ten syn tego bogatego gospodarza ( wyleciało mi nazwisko, ten, co ciągle na motorze jeździ ) coś tam otworzył. Zbyszek jest menadżerem :lol: A jakieś udziały, chyba 2% ma ten pijak, co ciągle u Krystyny w gospodzie był, nawet była akcja, że od niego zależała strategia rozwoju centrum i Grzybowa ze Zbyszkiem kłócili się o niego :lol:

I jeszcze Jolka ma chyba 25% udziałów, miała pieniądze po tym odziedziczonym obrazie.

Tam kilka miesięcy akcja się toczyła :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Damians pisze:Jeszcze chyba ten syn tego bogatego gospodarza ( wyleciało mi nazwisko, ten, co ciągle na motorze jeździ ) coś tam otworzył.
Śleboda?
Awatar użytkownika
Damians

Tak, Śleboda :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Damians pisze:A jakieś udziały, chyba 2% ma ten pijak, co ciągle u Krystyny w gospodzie był, nawet była akcja, że od niego zależała strategia rozwoju centrum i Grzybowa ze Zbyszkiem kłócili się o niego
To jest Nowacki :wink:
Damians pisze:I jeszcze Jolka ma chyba 25% udziałów, miała pieniądze po tym odziedziczonym obrazie
Jola znów się pojawi :D
Awatar użytkownika
B@r

Kurde! Kolejny serial telewizji publicznej w którym w tym samym czasie pojawia się wątek basenu! Byłem dzisiaj na planie (6:15 rano ::bojesie:: ) , gdzie Krystian Wieczorek pływał na basenie, a potem dumnie na leżaku prężył się przed dziewczynami. Jego bohater będzie mistrzem pływania, czy coś takiego.

Wczoraj w M jak miłość dowiadujemy się, że Aneczka chodzi na basen z Heniem. W Klanie będzie na dniach/albo już był wątek basenowy z Elżunią.

Misja? ::rad::
Ostatnio zmieniony 2010-09-07, 23:02 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ