Plebania
Dzisiaj przed Modą i po wypowiadała się odtwórczyni roli Krysi i zdradziła, że Krystynę spotka coś najgorszego w życiu, ale wszystko się skończy... dobrze.
Czyli moim zdaniem Kasia będzie uznawana za zmarłą, a jakimś cudem przeżyje i powróci. Może Tracz ma coś z tym wspólnego? Nie wiem, ale na pewno Kasia wcześniej czy później okaże się żywą.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Zastanawia mnie czy to oznacza, że K. Wieczorek odejdzie z M jak miłość?
Zapomniałem wyżej napisać, że czołówka kojarzy mi się z "Pensjonatem pod różą".
Szkoda, że większość starej ekipy się wykruszyła. No bo kto tam teraz został? Proboszcz, Babcia Józia, Krysia, Grzybowa, Tracz, Piotr, Basia, Mateusz?
Nowy dom Tracza strasznie sztuczny. Powinni wyjaśnić kiedy go kupił. Nie wiem czy to moje wrażenie, ale nowe wnętrza jakieś sztuczne i pstrokate.
Zapomniałem wyżej napisać, że czołówka kojarzy mi się z "Pensjonatem pod różą".
Szkoda, że większość starej ekipy się wykruszyła. No bo kto tam teraz został? Proboszcz, Babcia Józia, Krysia, Grzybowa, Tracz, Piotr, Basia, Mateusz?
Nowy dom Tracza strasznie sztuczny. Powinni wyjaśnić kiedy go kupił. Nie wiem czy to moje wrażenie, ale nowe wnętrza jakieś sztuczne i pstrokate.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Takie było moje pierwsze wrażenie, ale później już zmieniłem zdanieB@r pisze:Zapomniałem wyżej napisać, że czołówka kojarzy mi się z "Pensjonatem pod różą".
Też mi się nie podobaB@r pisze:Nowy dom Tracza strasznie sztuczny. Powinni wyjaśnić kiedy go kupił. Nie wiem czy to moje wrażenie, ale nowe wnętrza jakieś sztuczne i pstrokate
Grzybowa z Tośkiem mają mini supermarket, Jerzyk z żoną i Osą siłownię, Krystyna restaurację. Jeszcze chyba ten syn tego bogatego gospodarza ( wyleciało mi nazwisko, ten, co ciągle na motorze jeździ ) coś tam otworzył. Zbyszek jest menadżerem
A jakieś udziały, chyba 2% ma ten pijak, co ciągle u Krystyny w gospodzie był, nawet była akcja, że od niego zależała strategia rozwoju centrum i Grzybowa ze Zbyszkiem kłócili się o niego
I jeszcze Jolka ma chyba 25% udziałów, miała pieniądze po tym odziedziczonym obrazie.
Tam kilka miesięcy akcja się toczyła
I jeszcze Jolka ma chyba 25% udziałów, miała pieniądze po tym odziedziczonym obrazie.
Tam kilka miesięcy akcja się toczyła
Śleboda?Damians pisze:Jeszcze chyba ten syn tego bogatego gospodarza ( wyleciało mi nazwisko, ten, co ciągle na motorze jeździ ) coś tam otworzył.
To jest NowackiDamians pisze:A jakieś udziały, chyba 2% ma ten pijak, co ciągle u Krystyny w gospodzie był, nawet była akcja, że od niego zależała strategia rozwoju centrum i Grzybowa ze Zbyszkiem kłócili się o niego
Jola znów się pojawiDamians pisze:I jeszcze Jolka ma chyba 25% udziałów, miała pieniądze po tym odziedziczonym obrazie
Kurde! Kolejny serial telewizji publicznej w którym w tym samym czasie pojawia się wątek basenu! Byłem dzisiaj na planie (6:15 rano
) , gdzie Krystian Wieczorek pływał na basenie, a potem dumnie na leżaku prężył się przed dziewczynami. Jego bohater będzie mistrzem pływania, czy coś takiego.
Wczoraj w M jak miłość dowiadujemy się, że Aneczka chodzi na basen z Heniem. W Klanie będzie na dniach/albo już był wątek basenowy z Elżunią.
Misja?
Wczoraj w M jak miłość dowiadujemy się, że Aneczka chodzi na basen z Heniem. W Klanie będzie na dniach/albo już był wątek basenowy z Elżunią.
Misja?
Ostatnio zmieniony 2010-09-07, 23:02 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.