Zgadza się - Małgosia też sporo czasu błądziła (3 mężówSzogunka pisze:Z tego Pawła też jur robią ^&%. Tyle miał "poważnych" panieniek. I nawet narzeczoną. Coś mu się w miłości nie wiedzie. ALe Małgosi w sumie też tyle lat się nie układało...
A Madzi... krzyżyk... jak to mawiają
M jak miłość
No, depresja to poważne schorzenie. W ogóle uważam, że ciąża i macierzyństwo rzucają się kobiecie na mózg, ale to normalne. Fajnie, że tak właśnie wytłumaczyli jej nieobecność. Choć wiem, że częśc społeczeństwa nie jest gotowa na takie "prawdy" i może być oburzana 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- fandantego
W Serwisie fanów serialu M JAK MIŁOŚĆ pojawiła się ciekawa sonda - Czy Katarzyna Cichopek ma większy biust od Dody?
Ja sądzę, że TAK
A Wy? 
Ja sądzę, że TAK
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- fandantego
Chciałem napisać o Bożym Narodzeniu w serialach, ale nie wiem do końca gdzie, więc wpiszę to tutaj.
W tym roku tak się złożyło, że w naszych rodzimych serialach w jednym czasie bohaterowie obchodzą Święta. Mówię tu o M jak Miłość, Barwach szczęścia, Pierwszej miłości... A z zagranicznych to Moda na sukces
Zauważyliście?
W tym roku tak się złożyło, że w naszych rodzimych serialach w jednym czasie bohaterowie obchodzą Święta. Mówię tu o M jak Miłość, Barwach szczęścia, Pierwszej miłości... A z zagranicznych to Moda na sukces
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- Pottermaniack
- Pottermaniack
Grażyna w chyba przedostatnim odcinku potrąciła przechodnia, bo gadała z Michałem przez komórkę, potem podbiegła do tego faceta, ale szybko potem uciekła z miejsca wypadku i zostawiła samochód w lesie, wróciła do Warszawy taksówką. Chciała uciec z Michałem do USA, ale miała pecha w postaci świadka wypadku, kolegi poszkodowanego, którego nie zauważyła. I w ostatnim odcinku została zatrzymana.B@r pisze:A dlaczego Grażyna ma trafić do więzienia?![]()
Bardzo fajny odcinek był dzisiaj.
Tę nauczycielkę Krzysia grała prezenterka z Vivy - Kasia!
Bardzo się zdziwiłem jak ją zobaczyłem, ale to miła niespodzianka, bo bardzo ją lubię. Jestem dzieckiem Vivy xD
Dobre było jak wzięła Kubę i Irka za gejów
Chociaż ja już od dłuższego czasu odnoszę wrażenie, że wyglądają na parę
W końcu mają jakby wspólnego syna, o którego obaj się troszczą, w przeciwieństwie do jego matki, którą obchodzi głównie Roberto i tak się przyjaźnią, że można ich wziąć za parę xD Nawet bym się ucieszył gdyby tak było, ale to raczej niemożliwe.
Tę nauczycielkę Krzysia grała prezenterka z Vivy - Kasia!
Niech ktoś też skomentuje odcinki!
Dzisiaj również było bardzo ciekawie.
Najlepszy był Łukasz ze swoimi obawami
I może słusznymi. Gabi pozna jakiegoś przystojnego modela i będzie miała go gdzieś xD
Szymon mnie już maksymalnie wkurzył. Dosłownie chciałem czymś rzucić w telewizor kiedy był na ekranie. Jest żałosny. Taki życiowy nieudacznik. Przypomina mi James'a z MNS
Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie z Martą. Budzyński do niej o wiele bardziej pasuje
Hanka mogłaby już wybaczyć Markowi. To fakt zrobił jej świństwo, ale ona też kiedyś go zdradziła i on jej wybaczył. Może były inne okoliczności, ale zdrada to zdrada. Hanka wtedy sobie wyjechała do Marcina, zostawiając kartkę na stole i małe dziecko w domu.
Dzisiaj również było bardzo ciekawie.
Najlepszy był Łukasz ze swoimi obawami
Szymon mnie już maksymalnie wkurzył. Dosłownie chciałem czymś rzucić w telewizor kiedy był na ekranie. Jest żałosny. Taki życiowy nieudacznik. Przypomina mi James'a z MNS
Hanka mogłaby już wybaczyć Markowi. To fakt zrobił jej świństwo, ale ona też kiedyś go zdradziła i on jej wybaczył. Może były inne okoliczności, ale zdrada to zdrada. Hanka wtedy sobie wyjechała do Marcina, zostawiając kartkę na stole i małe dziecko w domu.
- fandantego
Zmarł Maciej Kozłowski
Aktor Maciej Kozłowski zmarł w nocy z poniedziałku na wtorek w wieku 52 lat - dowiedziała się PAP w Związku Artystów Scen Polskich.
Aktor znany był szerokiej publiczności m.in. z seriali "M jak miłość" i "Odwróceni" oraz z ról w filmach "Ogniem i mieczem" oraz "Wiedźmin".
Aktor od lat walczył z chorobą nowotworową i zapaleniem wątroby typu C. Wiadomość o jego śmierci potwierdziła dyrekcja Teatru Narodowego.
źródło: http://mjakmilosc.blog.pl/archiwum/inde ... d=14895552
Aktor Maciej Kozłowski zmarł w nocy z poniedziałku na wtorek w wieku 52 lat - dowiedziała się PAP w Związku Artystów Scen Polskich.
Aktor znany był szerokiej publiczności m.in. z seriali "M jak miłość" i "Odwróceni" oraz z ról w filmach "Ogniem i mieczem" oraz "Wiedźmin".
Aktor od lat walczył z chorobą nowotworową i zapaleniem wątroby typu C. Wiadomość o jego śmierci potwierdziła dyrekcja Teatru Narodowego.
źródło: http://mjakmilosc.blog.pl/archiwum/inde ... d=14895552
Dowiedziałem się o jego śmierci tuż przed emisją odcinka, kiedy pojawiło się jego czarno-białe zdjęcie na ekranie
Naprawdę wielka szkoda. Jeszcze ostatnio (chyba wczoraj albo w zeszłym tygodniu) była scena z nim. Ciekawe czy jeszcze jakieś będą.
W dodatku tak się złożyło, że w dzisiejszym odcinku były urodziny nieżyjącego w serialu i w realu Norberta.
Warto też wspomnieć, że w katastrofie pod Smoleńskiem zginął Janusz Zakrzeński, który grał w MJM profesora Dziduszko.
W dodatku tak się złożyło, że w dzisiejszym odcinku były urodziny nieżyjącego w serialu i w realu Norberta.
Warto też wspomnieć, że w katastrofie pod Smoleńskiem zginął Janusz Zakrzeński, który grał w MJM profesora Dziduszko.