M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Szogunka pisze:Z tego Pawła też jur robią ^&%. Tyle miał "poważnych" panieniek. I nawet narzeczoną. Coś mu się w miłości nie wiedzie. ALe Małgosi w sumie też tyle lat się nie układało...
A Madzi... krzyżyk... jak to mawiają :wink:
Zgadza się - Małgosia też sporo czasu błądziła (3 mężów :lol: ). Miejmy nadzieje, że ten będzie ostatni. Nie wiedziałem, że depresja poporodowa tyle trwa i że to tak poważne, że idzie się do szpitala i bierze się antydepresanty.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

No, depresja to poważne schorzenie. W ogóle uważam, że ciąża i macierzyństwo rzucają się kobiecie na mózg, ale to normalne. Fajnie, że tak właśnie wytłumaczyli jej nieobecność. Choć wiem, że częśc społeczeństwa nie jest gotowa na takie "prawdy" i może być oburzana :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tomala

Post autor: Tomala »

Też się cieszę, że tak wytłumaczyli nieobecność Gosi. Wcześniej to mi się wydawało totalnie bez sensu, bo podróż do Francji z noworodkiem to bardzo kiepski pomysł, a teraz już wiemy dlaczego tak było.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

W Serwisie fanów serialu M JAK MIŁOŚĆ pojawiła się ciekawa sonda - Czy Katarzyna Cichopek ma większy biust od Dody?

Ja sądzę, że TAK :P A Wy? :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie wiem, czy większy, ale naturalny i na pewno ładniejszy ::jezyk::
Awatar użytkownika
fandantego

Chciałem napisać o Bożym Narodzeniu w serialach, ale nie wiem do końca gdzie, więc wpiszę to tutaj.

W tym roku tak się złożyło, że w naszych rodzimych serialach w jednym czasie bohaterowie obchodzą Święta. Mówię tu o M jak Miłość, Barwach szczęścia, Pierwszej miłości... A z zagranicznych to Moda na sukces :P Zauważyliście?
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

U nich jest Boże Narodzenie, a u nas Wielkanoc, to też ciekawe. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Podobno jak Grażyna pójdzie do więzienia, to wda się w bójkę z inna więźniarką, a potem za namową Michała odwiedzi ją Hanka ::krzyw::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A dlaczego Grażyna ma trafić do więzienia? :shock:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

B@r pisze:A dlaczego Grażyna ma trafić do więzienia? :shock:
Grażyna w chyba przedostatnim odcinku potrąciła przechodnia, bo gadała z Michałem przez komórkę, potem podbiegła do tego faceta, ale szybko potem uciekła z miejsca wypadku i zostawiła samochód w lesie, wróciła do Warszawy taksówką. Chciała uciec z Michałem do USA, ale miała pecha w postaci świadka wypadku, kolegi poszkodowanego, którego nie zauważyła. I w ostatnim odcinku została zatrzymana.
Tomala

Bardzo fajny odcinek był dzisiaj.
Tę nauczycielkę Krzysia grała prezenterka z Vivy - Kasia! :D :D :D Bardzo się zdziwiłem jak ją zobaczyłem, ale to miła niespodzianka, bo bardzo ją lubię. Jestem dzieckiem Vivy xD :zeby: Dobre było jak wzięła Kubę i Irka za gejów :zeby: Chociaż ja już od dłuższego czasu odnoszę wrażenie, że wyglądają na parę :lol: W końcu mają jakby wspólnego syna, o którego obaj się troszczą, w przeciwieństwie do jego matki, którą obchodzi głównie Roberto i tak się przyjaźnią, że można ich wziąć za parę xD Nawet bym się ucieszył gdyby tak było, ale to raczej niemożliwe.
Tomala

Niech ktoś też skomentuje odcinki! :wink:
Dzisiaj również było bardzo ciekawie.
Najlepszy był Łukasz ze swoimi obawami :lol: I może słusznymi. Gabi pozna jakiegoś przystojnego modela i będzie miała go gdzieś xD
Szymon mnie już maksymalnie wkurzył. Dosłownie chciałem czymś rzucić w telewizor kiedy był na ekranie. Jest żałosny. Taki życiowy nieudacznik. Przypomina mi James'a z MNS :? Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie z Martą. Budzyński do niej o wiele bardziej pasuje :)
Hanka mogłaby już wybaczyć Markowi. To fakt zrobił jej świństwo, ale ona też kiedyś go zdradziła i on jej wybaczył. Może były inne okoliczności, ale zdrada to zdrada. Hanka wtedy sobie wyjechała do Marcina, zostawiając kartkę na stole i małe dziecko w domu.
Awatar użytkownika
fandantego

Zmarł Maciej Kozłowski
Aktor Maciej Kozłowski zmarł w nocy z poniedziałku na wtorek w wieku 52 lat - dowiedziała się PAP w Związku Artystów Scen Polskich.

Aktor znany był szerokiej publiczności m.in. z seriali "M jak miłość" i "Odwróceni" oraz z ról w filmach "Ogniem i mieczem" oraz "Wiedźmin".

Aktor od lat walczył z chorobą nowotworową i zapaleniem wątroby typu C. Wiadomość o jego śmierci potwierdziła dyrekcja Teatru Narodowego. :(

źródło: http://mjakmilosc.blog.pl/archiwum/inde ... d=14895552
Awatar użytkownika
mailo

Szkoda:( Szczerze to myślalem, że aktor jest młodszy, chociaż 52 lata to i tak nie tak dużo. I co teraz zrobią z postacią Jaroszego? W serialu Jaroszy umarł fikcyjnie i "zmartwychwastał" a teraz miałby znowu umrzeć?
Tomala

Dowiedziałem się o jego śmierci tuż przed emisją odcinka, kiedy pojawiło się jego czarno-białe zdjęcie na ekranie :( Naprawdę wielka szkoda. Jeszcze ostatnio (chyba wczoraj albo w zeszłym tygodniu) była scena z nim. Ciekawe czy jeszcze jakieś będą.

W dodatku tak się złożyło, że w dzisiejszym odcinku były urodziny nieżyjącego w serialu i w realu Norberta.

Warto też wspomnieć, że w katastrofie pod Smoleńskiem zginął Janusz Zakrzeński, który grał w MJM profesora Dziduszko.
ODPOWIEDZ