M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No oczywiście :P
Jakiś miesiąc temu to pokazali w kulisach i dlatego jeszcze oglądam ten serial, żeby zobaczyć tę scenę i rozpacz Hanki.
Jak ten wątek się rozwiąże robię sobie przerwę w jego oglądaniu, bo już nie wyrabiam xD
Awatar użytkownika
Damians

O co chodziło z tym pojawieniem się Zieliny w Mjm?? :lol: :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie mam pojęcia. Ale tak samo kiedyś w "Barwach Szczęścia" na początku serialu w epizodzie pojawił się Przemek Cypryański. To chyba po prostu dodatkowa atrakcja. Bardzo fajna :D
Marzena to chyba najbardziej denerwująca postać w historii MJM. Naprawdę ta dziewczyna jest nie do zniesienia :evil: Gdyby nie ona może by coś zaszło między Kubą a Alą... Kibicuję im :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Damians pisze:O co chodziło z tym pojawieniem się Zieliny w Mjm?? :lol: :mrgreen:
A mozesz rozwinac temat, bo nie obejrzalem dzisiaj akurat?:) Podobno kulisy byly niezle :P
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Kto to jest zielina?
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Tomala

fandantego pisze:Kto to jest zielina?
Katarzyna Zielińska.
mailo pisze:A mozesz rozwinac temat, bo nie obejrzalem dzisiaj akurat?:) Podobno kulisy byly niezle :P
Któreś z postaci, nie pamiętam, które były w kawiarni czy gdzieś i do kasy podeszła Kasia Zielińska i spytała się "Ile płacę" czy coś w tym stylu :lol: A kulisów nie oglądałem.
Tomala

Dzisiaj był rewelacyjny odcinek! :D
W końcu Marek powiedział Hance o romansie. Ale się wściekła. Chociaż scena jak Marek jej o tym mówi i ona tak krzyczy była beznadziejna, mimo, ze uważam Korzuchowską za świetną aktorkę. Ale później te sceny w domu były świetne. Już dawno takich emocji nie czułem na MJM :D

Gosia wygląda olśniewająco! Najlepiej w 1. scenie w tych ciemnych okularach. Zabawne było jak Łukasz jej nie poznał i myślał, że Tomek ma romans ::loll::
Julka Wróblewska, która gra Zosię jest beznadziejna. Grała strasznie sztucznie dzisiaj.

Damians, nie możesz teraz przerwać oglądania w takim ciekawym momencie.
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:Dzisiaj był rewelacyjny odcinek! :D
W końcu Marek powiedział Hance o romansie. Ale się wściekła. Chociaż scena jak Marek jej o tym mówi i ona tak krzyczy była beznadziejna, mimo, ze uważam Korzuchowską za świetną aktorkę. Ale później te sceny w domu były świetne. Już dawno takich emocji nie czułem na MJM :D

Gosia wygląda olśniewająco! Najlepiej w 1. scenie w tych ciemnych okularach. Zabawne było jak Łukasz jej nie poznał i myślał, że Tomek ma romans ::loll::
Julka Wróblewska, która gra Zosię jest beznadziejna. Grała strasznie sztucznie dzisiaj.

Damians, nie możesz teraz przerwać oglądania w takim ciekawym momencie.
Odcinek rewelacja. Już dawno nie było takiego ciekawego. Jak ja chciałem, żeby Kaśka skoczyła z tego mostu !!!!!!! Nie lubię jakoś ani tej aktorki, ani postaci.
Masz racje Damians - kłótnia w domu świetna, dynamiczna. Rozśmieszyła mnie tylko Barbara na końcu - w calej chałupie krzyki, trzaski, w powietrzu lataja ciuchy, walizki (nawet laptop ! Myślałem , że Hanka nim rzuci o ścianę) a ona : "Dzieci pooglądajcie film, bo rodzice muszą SPOKOJNIE porozmawiać " ::loll::
Gosia po metamorfozie wygląda faktycznie jak gwiazda filmowa. Ale nie mogłem się dzisiaj napatrzeć na Muchę. Aż się ośliniłem :lol: Jest naprawdę bardzo seksowną kobietą i nie chodzi mi o to że się odchudziła, tylko o całokształt. Szczególnie na plus wyszło jej to, że zapuściła długie włosy, nie lubiłem nigdy tych jej fryzur chłopczycy.
Awatar użytkownika
Damians

mailo, Tomala, nie JA xD
Ale zgadzam się z całym Twoim postem mailo.

Dzisiaj obejrzałem powtórkę, ta latająca koszulka ze schodów, czy co to było, rewelacyjne :mrgreen: A babka zanim powiedziała żeby obejrzały film, albo się "pobawiły" ::cojest:: :zeby: ::plask wczolo:

Szkoda, że Hanka nie roztrzaskała tego laptopa.

A jeszcze na początku odcinka Marek powiedział, że właśnie wchodzi do Łukasika, raczej powinien powiedzieć, że wchodzi w Łukasika :zeby:

No obejrzę w poniedziałek, chciałbym kontynuację tego dnia, ale pewnie już będzie nowy dzień, albo tydzień później...
Awatar użytkownika
mailo

Czytałem gdzieś, że to Hanka wyprowadzi się z domu z dziećmi a nie Marek.
Tomala

Damians pisze:A jeszcze na początku odcinka Marek powiedział, że właśnie wchodzi do Łukasika, raczej powinien powiedzieć, że wchodzi w Łukasika :zeby:
::loll:: ::loll:: ::loll::

Ja czytałem o tym, że Hanka się wyprowadzi, ale nie pamiętam czy dzieci z nią też. Ale to bez sensu. To Marek powinien się wyprowadzić.
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:
Damians pisze:A jeszcze na początku odcinka Marek powiedział, że właśnie wchodzi do Łukasika, raczej powinien powiedzieć, że wchodzi w Łukasika :zeby:
::loll:: ::loll:: ::loll::

Ja czytałem o tym, że Hanka się wyprowadzi, ale nie pamiętam czy dzieci z nią też. Ale to bez sensu. To Marek powinien się wyprowadzić.
Może wyjdzie na jaw, że Barbara, Tomek i Marta o wszystkim wiedzieli a mimo to kryli Marka. Hanka może stwierdzic, ze nie może mieszkać z babką, która też ja jakby zdradziła.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

To miałoby sens, tylko jak scenarzyści to zrobią, że rodzina radząca sobie od pierwszego do pierwszego, nagle bedzie utrzymywać dodatkowe mieszkanie gdzieś? Samej Hanki z pensji nauczycielki nawet z comiesięczną premią nie stać będzie na utrzymanie 3 dzieci. A mieszkanie? Jej wypasione ciuchy? Nienawidzę, jak "realny" serial ma takie odjazdy. Albo wszystko ma być racjonalne i mieć odniesienie w rzeczywistości albo się nie wysilajmy ::kwasny:: .
A, przypomnialo mi się - ma to mieszkanie po Jaroszym. Albo zamieszka w domu jego syna ::jezyk::
Aha - Muszka jest rzeczywiście super apetyczna. Ale Madzi nienawidzę jak ^$$^)**^.
Fałszywa, manipulatorka. Kocha Pawla, ale nie, nie powinien pozwolić odejść Majce, o której nota bene miejscu pobytu nie ma zielonego :roll: Taaa, znamy takie zagrywki. Niech się znajdzie proszę na forum jakaś babeczka co ją lubi! Niech napisze za co/dlaczego!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
mailo

No i Hanka się wyprowadziła, ale jednak bez dzieci. A Grażyna faktycznie dostała po twarzy, ale nie dziwię się, po takim tekście. Brawa dla Kożuchowskiej :: bow :: W takich scenach odnajduje się najlepiej, a nie jako "Święta Hanka". Rewelacyjnie tez zagrała scenę rozmowy z dziećmi przez telefon - jak powstrzymywała płacz. Już wcześniej miałem napisać, że pewnie znowu zacznie pić, co jak widać było nieuniknione.

Obrazek

Szogunko - zapowiada się na to, że Madzia wyjeżdża (ZNOWU !!!!). Chociaż skoro wyraźnie pozbywają się Majki, to może jeszcze coś się zmieni.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Z tego Pawła też jur robią ^&%. Tyle miał "poważnych" panieniek. I nawet narzeczoną. Coś mu się w miłości nie wiedzie. ALe Małgosi w sumie też tyle lat się nie układało...
A Madzi... krzyżyk... jak to mawiają :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ