Jakiś miesiąc temu to pokazali w kulisach i dlatego jeszcze oglądam ten serial, żeby zobaczyć tę scenę i rozpacz Hanki.
Jak ten wątek się rozwiąże robię sobie przerwę w jego oglądaniu, bo już nie wyrabiam xD
Katarzyna Zielińska.fandantego pisze:Kto to jest zielina?
Któreś z postaci, nie pamiętam, które były w kawiarni czy gdzieś i do kasy podeszła Kasia Zielińska i spytała się "Ile płacę" czy coś w tym stylumailo pisze:A mozesz rozwinac temat, bo nie obejrzalem dzisiaj akurat?:) Podobno kulisy byly niezle
Odcinek rewelacja. Już dawno nie było takiego ciekawego. Jak ja chciałem, żeby Kaśka skoczyła z tego mostu !!!!!!! Nie lubię jakoś ani tej aktorki, ani postaci.Tomala pisze:Dzisiaj był rewelacyjny odcinek!![]()
W końcu Marek powiedział Hance o romansie. Ale się wściekła. Chociaż scena jak Marek jej o tym mówi i ona tak krzyczy była beznadziejna, mimo, ze uważam Korzuchowską za świetną aktorkę. Ale później te sceny w domu były świetne. Już dawno takich emocji nie czułem na MJM![]()
Gosia wygląda olśniewająco! Najlepiej w 1. scenie w tych ciemnych okularach. Zabawne było jak Łukasz jej nie poznał i myślał, że Tomek ma romans![]()
Julka Wróblewska, która gra Zosię jest beznadziejna. Grała strasznie sztucznie dzisiaj.
Damians, nie możesz teraz przerwać oglądania w takim ciekawym momencie.
Może wyjdzie na jaw, że Barbara, Tomek i Marta o wszystkim wiedzieli a mimo to kryli Marka. Hanka może stwierdzic, ze nie może mieszkać z babką, która też ja jakby zdradziła.Tomala pisze:Damians pisze:A jeszcze na początku odcinka Marek powiedział, że właśnie wchodzi do Łukasika, raczej powinien powiedzieć, że wchodzi w Łukasika![]()
![]()
![]()
Ja czytałem o tym, że Hanka się wyprowadzi, ale nie pamiętam czy dzieci z nią też. Ale to bez sensu. To Marek powinien się wyprowadzić.