Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Dzisiejsze zachowanie Dantego było skandaliczne! Jaki był oburzony, że ma być cierpliwy. Rzeczywiście to straszne Rozpieszczone dziecko nie dostanie tak szybko tego co chce Przecież to jest młody facet, zdąży spłodzić jeszcze mnóstwo dzieci! Widać strasznie trudno jest zrozumieć, że Bridget po stracie jednego dziecka może się obawiać kolejnej ciąży I w dodatku od razu poleciał do Felicii, która tym, że pozwoliła mu się pocałować zachowała się jak ostatnia...!
Mimo iż lubię Dantego, muszę zgodzić się z całym tym fragmentem postu Tomali.
Poza tym on dopiero co związał się z Bridget, już chce ślubu, dziecka, trochę szybkie tempo... :roll: No i właśnie jeszcze poleciał do Felicii jej się wyżalić. :roll:

Fajne były dzisiaj sceny z Donną paradującą w bieliźnie i potem jej rozmowa z Ridge'm na wybiegu. Czyżby młodsza siostra Brooke czuła coś do jej ex-męża? :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, Twój post jest..genialny. :D :: bow :: ::loll:: Nieźle się uśmiałem. :lol:

Nie wiem co kombinuje Donna, ale za bardzo się spoufala z Ridge'em. Zauważyliście jaka ona była sztywna w trakcie chodzenia? DłoN i palce jak na baczność. ::plask wczolo:
Nie rozumie Dantego. Ma Bridget, którą kocha, czego on chce? Wygląda na to, że chciałby swój związek ułożyć po swojemu, nie licząc się ze zdaniem wybranki serca. Słuszna uwaga Tomala - rozpieszczone dziecko. ::plask wczolo:
Ridge to też takie dziecko - nie ma Brooke, nie będzie projektował. ::plask wczolo: Na szczęście Donna użyła swoich wdzięków i przekonała go....
Dawidek
Administrator

Dalej zapominali o przeszłości, Donna już miała doświadczenia w branży, a tu wszystcy traktują ją jako kompletną debiutantkę. Owszem, dziewczyna się musi podszkolić, nie tylko w chodzie, ale także w kontaktach z mediami, bo wypadła słabo na konferencji.
Taylor nieźle się wpakowała, kolacja z porucznikiem i jego współpracownikami. :D Tego wieczoru chyba nie będzie miło wspominać.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj dość fajne odcinki.
Lubię oglądać sceny z Thorne'm, Taylor, Phoebe i Alexandrią spędzającymi razem czas. :) Mam jednak nadzieję, że Taylor niedługo w końcu wyrzuci z siebie swój sekret. :roll: Wtedy jednak jej przyjaźń z Thorne'm może się szybko skończyć... :(
Miło ze strony Thorne'a, że mimo osobistej tragedii poszedł z Taylor na spotkanie AA. :wink:

Coraz bardziej lubię Donnę. :) A Brooke jest wyraźnie zazdrosna o Ridge'a. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dzisiaj piękna Pani Doktor zafundowała nam świetną scenę podczas spotkania AA. :: bow :: Jak jej tu nie kochać? Mam nadzieję, że w najbliższym czasie wyzna Thorne'owi prawdę i pokaże, dlaczego wszyscy ją tak szanują.

A Brooke zachowuje się jak pies ogrodnika - sama nie chce Ridge'a, to nie odda go nikomu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pottermaniack pisze:piękna Pani Doktor zafundowała nam świetną scenę podczas spotkania AA
To prawda, bardzo podobała mi się ta scena :D
A swoje zasługi ma też Winsor Harmon :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:Dzisiaj piękna Pani Doktor zafundowała nam świetną scenę podczas spotkania AA. :: bow :: Jak jej tu nie kochać? Mam nadzieję, że w najbliższym czasie wyzna Thorne'owi prawdę i pokaże, dlaczego wszyscy ją tak szanują.

A Brooke zachowuje się jak pies ogrodnika - sama nie chce Ridge'a, to nie odda go nikomu.
No super było jak powiedziała wszystkim że sypiała z obcymi mężczyznami ::loll:: ::rad::
Ciekawe czy jeszcze o kilku nie wiemy ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

No właśnie, też mnie to zastanawiało, kto oprócz nicka i Hectora sie jej jeszcze nawinął? :D
Podobała mi się postawa Thorne'a, który mimo własnego dramatu, pomaga Taylor. Też uważam, że ona powinna powiedzieć mu prawdę.
myślałem, że pokażą nam tę kolację u Thorne'a. :roll: A tu zonk.
Nie rozumiem Brooke - myślałem, że ona będzie przestrzegać siostrę przed zgubnym wpływem związków szefa z modelką, a tymczasem okazało się, że ona jest najzwyczajniej...zazdrosna ::plask wczolo: . Ma męża, więc teoretycznie Ridge nie powinien ją interesować. A Ridge'owi zamiast przytakiwać, mogła przygadać, by nie wykorzystywał w jakikolwiek sposób Donny.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Miała na myśli Stephana, jak się czasem wylicza czynności, to się daje liczbę mnogą. A z Nickiem i Hectorem nie spała.
Swoją drogą, to ciekawe, że Taylor potrafi szyć, znając MNS, to mogłaby stworzyć własną kolekcję z Ridge'em i odnieść spektakularny sukces, skoro chemiczka została szefową firmy, a kelnerka modelką. :P

Brooke nie widzi, jaką wielką jest hipokrytką - Donna nazywa się prowokująco, a jej zdjęcia promujące BB takie nie były? ( nie były, ale w MNS wszyscy się oburzyli nimi :P ) Nie wspominając o tym, że półnaga latała po całej firmie, gabinetach, windach i saunach, byle tylko dorwać Ridge'a, to wulgarne nie było. :lol:
Tomala

Post autor: Tomala »

Boże, jak Nick mnie wkurza. Dzisiaj znowu powiedział do Brooke cośtam o tej sesji, że z nią nie skonsultował, a to ona jest szefową. Gdyby szefowa miała decydować o absolutnie wszystkim musiałaby siedzieć w pracy 24/7! ::plask wczolo:
Mnie też śmieszą te obawy Brooke, że zdjęcia może są zbyt wulgarne. Dla kogo jak kogo, ale dla niej nie powinny takie być :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:
Pottermaniack pisze:Dzisiaj piękna Pani Doktor zafundowała nam świetną scenę podczas spotkania AA. :: bow :: Jak jej tu nie kochać? Mam nadzieję, że w najbliższym czasie wyzna Thorne'owi prawdę i pokaże, dlaczego wszyscy ją tak szanują.
No super było jak powiedziała wszystkim że sypiała z obcymi mężczyznami ::loll:: ::rad::
Dokładnie chciałem to samo napisać ::loll::
Taylor przyznała się, że jest pijaczką, że jej życie jest nic nie warte, że sypia z kim popadnie - i za to ją Pottermaniack kochasz? ::cojest:: ::plask wczolo:

Bardzo smutny był odcinek z pogrzebem, ale jakoś tak szybko to minęła. W tym samym dniu, co pochwali Darlę już stworzyli Donnie kolekcje, a na drugi dzień już urządzili pokaz ::plask wczolo: W trumnie wyglądała bardzo ładnie, niczym figura woskowa... No ale Thorne ją głaskał i całował, to ta możliwość odpada.
Szkoda, że nie było CJ'a, nie mówiąc już np. o Kimberly. Rick i Kristen też powinni być... Gang Spectry już całkowicie przestał istnieć :cry:

Brooke jest wyraźnie zazdrosna o Ridge'a :zeby: I bardzo dobrze, może dzięki temu zrozumie, że to on jest jej przeznaczeniem, a Nick to marna namiastka.

A obecnie najlepsze jak dla mnie są sceny z Donną, każda jej scena jest świetna, szczególnie jak mówi o Nicku - zgadzam się z każdym słowem. Donna mówi wszystko to, co ja miałbym ochotę powiedzieć Brooke czy Nick'owi.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Damians pisze: W trumnie wyglądała bardzo ładnie, niczym figura woskowa... No ale Thorne ją głaskał i całował, to ta możliwość odpada.
Ridge też całował, głaskał Taylor w trumnie, a potem się okazało, że niepostrzeżenie miętosił tylko podobną do niej lalę, takie coś to dla scenarzystów drobiazgi :)
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Damians pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Dokładnie chciałem to samo napisać ::loll::
Taylor przyznała się, że jest pijaczką, że jej życie jest nic nie warte, że sypia z kim popadnie - i za to ją Pottermaniack kochasz? ::cojest:: ::plask wczolo:

To wszystko spowodowane jest tym, że Ridge ją zostawił, chociaż ona wyjawiła mu niewygodną prawdę o sobie, na co nie było stać choćby Stephanie czy Brooke ( kim są ojcowie Ridge'a i Hope ). Teraz też potrafi się przyznać do swoich błędów, chce powiedzieć Thorne'owi prawdę ( pewnie by już powiedziała, gdyby nie Hector i troska o niego i Phoebe, którzy też są zamieszani w sprawę ) i zachować się, jak należy, nie wspominając o tym, że dzięki niej jest teraz tyle niesamowitych scen i arcyciekawy wątek, że w przeszłości pomogła wielu osobom, m. in. bezdomnemu choremu na gruźlicę czy Brooke, której uratowała życie. Powtórzę się: jak tu jej nie kochać? :serce:
Za to ja się dziwię, jak ty możesz kochać Brooke, która rozbiła wiele małżeństw, egoistycznie dążyła do celu po trupach, spała z dwoma zięciami, była złą matką dla Ricka i Bridget ( Bridget wypominała jej, że cierpiała przez skandale i nowych tatusiów ), a nawet próbowała zabić Stephanie. No ale to tak na marginesie, nie musisz odpowiadać. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:Teraz też potrafi się przyznać do swoich błędów, chce powiedzieć Thorne'owi prawdę ( pewnie by już powiedziała, gdyby nie Hector i troska o niego i Phoebe,
Hipokryzja sięgnęła Pałacu Kultury ::loll::

Bronisz Taylor, a jednocześnie oskarżasz Brooke, a przecież można by było tak samo napisać o Brooke, że chciała powiedzieć o ojcostwie Hope, i pewnie by powiedziała, gdyby nie troska o Bridget, manipulacje Stephanie itd. ::loll::
Pottermaniack pisze:spała z dwoma zięciami,
Jedne śpią z zięciami, drugie z obcymi facetami. Takie życie.
Pottermaniack pisze:była złą matką dla Ricka i Bridget ( Bridget wypominała jej, że cierpiała przez skandale i nowych tatusiów ),
Przynajmniej nie zostawiła dzieci i nie wyjechała na ileś tam tam lat do Maroka, gdzie robiła za śpiącą królewnę :lol:
A teraz przez nią Phoebe może trafić do więzienia za składanie fałszywych zeznań na temat wypadku.
A poza tym ta dyskusja nie ma sensu, jeżeli chcesz robić takie porównania, to przyjmij do wiadomości, że spanie nawet z dziesięcioma facetami z tej samej rodziny i tak będzie lespze, niż zabicie człowieka!
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Chyba lepiej spać z obcymi niż z rodziną :lol: :lol: Ciekawy temat do dyskusji :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ