Pierwotnie miał być 25 stycznia odcinek i potem już co tydzień miały być emitowane odcinki. Teraz będzie tak jak mówi wiwi. Następny odcinek zostanie wyemitowany 11 stycznia , kolejny 25 stycznia , a potem o ile nic się nie zmieni co tydzień będzie emitowany 1 odcinek House'a aż do końca sezonu.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Zawsze w midseasonie seriale mają przerwy świąteczne i wracają w styczniu . A potem zazwyczaj są jeszcze przerwy co jakiś czas, by sezon zakończył się w maju.
Dr House na rozdaniu nagród People Choice Awards 2010 został uznany za "Ulubiony serial dramatyczny" , a Hugh Laurie zwyciężył w kategorii "Ulubiony aktor telewizyjny dramatyczny"
Co w tym serialu jest dramatycznego? Wszyscy zdrowieją, przez całego "House'a" w szpitalu zginęło może z 5-6 pacjentów; teksty House są śmieszne, a nie dramatyczne.
To amerykańskie nagrody to się mnie nie pytaj. Sam zagłosowałem, a zapomniałem powiedzieć o głosowaniu na forum. Zwycięstwo jest i to mnie cieszy. Przyszłość House'a pewna , chyba, że Hugh Laurie zrezygnuje z roli.
No to przecież pisałam w grudniu, że dzisiaj wraca Wg mnie są w serialu momenty dramatyczne też, np. śmierć Kutnera czy Amber, uzależnienie House'a od vicodinu, zwłaszcza pod koniec piątej serii Nie wiem na czym jest emisja w Polsce, to zaznaczyłam na wszelki wypadek na biało Sama tematyka serialu nie jest zbyt wesoła Ale jak pisał Goku - w USA jak nie serial komediowy, to dramatyczny
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Aha, czyli przynajmniej z jednym serialem nie jesteśmy aż tak bardzo do tyłu Ale i tak za bardzo przyzwyczaiłam się do oglądania najświeższych odcinków z internetu
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta