Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Dr House (House M. D.)

Post autor: Gabra-Sheila »

Jest genialnym lekarzem. Nie lubi pacjentów, ale ratuje im życie. Ma tylko jednego przyjaciela, ale wiele wrogów. Bywa arogancki i złośliwy. A jednak ludzie na całym świecie go pokochali. O kim mowa? To Dr House-znakomity diagnostyk z New Jersey. Od września na TVP2 mieliśmy okazję oglądać pierwszą część przygód o tym doktorze. Wczoraj rozpoczęła się druga :D Świetną rolę zagrał Hugh Laurie! Teraz nikt nie wyobraża sobie, by to ktoś inny-nie on zagrali Grega :serce: Kto jeszcze ogląda Hose'a? :)
Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 22:35 przez Gabra-Sheila, łącznie zmieniany 3 razy.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Dr House jest świetny :D Uwielbiam ten serial i tego celnego złośnika :P
Gabra-Sheila

Ja też uwielbiam teksty Grega :mrgreen: A wczoraj powiedział do Cameron jak ta spytała do robicie ,,Pijemy sobie" :zeby: ::loll:: Wogóle tyle już rzeczy śmiesznych powiedział, że zawsze poprawia mi wieczorem humor ::rad::
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Dzisiejsza akcja z dziewczynką, która miała dwa nowotwory po prostu wymiata. :shock: A na końcu jak ona wychodziła ze szpitala i przytuliła Housa, to on robił takie miny, jakby się bronił przez ciepłymi uczuciami do niej. Bo przecież on nie lubi pacjentów! 8)
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Gabra-Sheila

W ostatnim odcinku na końcu Gregory był taki biedny, jejku jak ja go uwielbiam 8) Ta dziewczynka była świetna-mimo choroby pełna optymizmu i uśmiechu. I Greg pozwolił Cameron ruszać swoje pisaki ::chytry:: :mrgreen: Śmiesznie było z tym Choisem jak pocałował tą dziewczynkę :shock: Nie było Stacy, odcinki bez niej o wiele lepiej mi się ogląda-naprawdę ::krzyw:: W tym czwartkowym odcinku leciała piękna piosenka Christiny Aguilery ,,Beautiful" :serce: , a na końcu rockowa wersja z Gregiem na motorze :) Ciekawe czym dziś nas Dr.House zaskoczy? x)
Gabra-Sheila

A ostatni odcinek straszny był :( Szkoda mi było tego chłopaka, który pracował u Cuddy =( Wnerwiało mnie jej zachowanie na początku, jak nie chciała go odwiedzić :? A House jak zawsze: trochę śmieszny, trochę poważny. Z tym co mówił, do niej.. miał w sumie rację. I jak to on musiał przygadać Stacy (gdy się złościłaś, to przynajmniej byłaś dobra w łóżku ...czy coś takiego ::jezyk:: xD). Zakład z poopiecznymi Grega też mi się podobał, nie spodziewałam się, że wie, gdzie Cuddy chowała klucze 8) A jeszcze w poprzednim odcniku Gregory słuchał Nessun Dorma-miód na moje uszy :D Jak ja lubię operę :) I na końcu Vincero, Vincero... Pewnie sobie myślał, że zwycięża ::jezyk::

Zmieniono porę emisji House'a 21:35, wszystkich fanów informuję i oglądajcie go jutro :)
Mikiks

Dzięki Gabra za info :)
W tym ostatnim odcinku był położony akcent na relacje Housa i Cuddy, i w ogóle dużo tekstów z podtekstami, ciekawe, czy coś się kroi ? 8) Cuddy ma super włosy :))))))))
Gabra-Sheila

Zauważyliście, że Dwójka reklamuje House'a? ::krzyw:: Tak jest, super xD Ostatni odcinek znowu genialny, chyba kazdy taki jest heh... : ) ::jezyk:: Najbardziej spodobał mi się tekst do pacjentki, która skarzyła się na ból głowy ,, Na anatomii uczyliśmy się tydzień o czubku głowy. Wiem gdzie on jest" :mrgreen: Albo na końcu jak specjalnie uderzył laską tę pacjentkę :wink: ::rad:: Ten pacjent-lekarz był dobry , na początku piękna była scena jak te dzieci go ściskały:) Dziś oczywiście nie obędzie się bez następnego odcinka ::chytry::
Mikiks

Ten ostatni odcinek był dobry, jak zresztą każdy, ale jakoś nie szczególnie super. Ale uważajcie i patrzcie na najbliższe odcinki,bo wg mnie będą kapitalen :: bow ::
Mikiks

I super był ten tekst o pielęgniarkach i "proszę posprzątać w trójce" :D:D

Podglądał notki z sesji psychiatrycznej Stacy, ciekawe co tam wysznupał ? :)
Awatar użytkownika
Cynthia

Jeśli ktoś jest zainteresowany tu tu są 4 sezony, po angielsku, z napisami.
Link:
House MD na chomiku
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Gabra-Sheila

Nie widzialam ostatniego odcinka!!!! :x Jestem na siebie wściekla !!!!!!!!!! :evil: Nawet nie czytam waszych wypowiedzi do końca, bo wtedy...mi jeszcze bardziej smutno :( Bo to był świetny odcinek :cry: Mam nadzieję, że to był pierwszy i ostatni raz! ;)
A cytat, który utkwił mi w głowie jeszcze z poprzedniego odcinka:

[shadow=green],,Nowa kurtka?"[/shadow] (Cameron)- [shadow=indigo],,Odgrzewa mnie i odmładza. Taka cwana"[/shadow] (Greg)
Gabra-Sheila

Jak to nie będzie DR House'a? :| May, może jakieś szczegóły ::chytry:: Byłam wczoraj w szoku, jak Cameron wzięła prochy ::jezyk:: Ciekawe, ciekawe jak to się między nią a Choisem potoczy :D Myślę, że Cam nie bedzie chora. To jak ten pacjent na nią splunął tą krwią było straszne ::plask wczolo: We wczorajszym odcinku mieliśmy wogóle trzy oblicza Cameron:
-jedno: jako pani doktor
-drugie: jak wzięła prochu :twisted:
- jak miała na sobie te dziwne, szpitalne ubrania
A biedny Greg tak się starał wczoraj i nic z tego nie wyszło :( Stacy jest głupia :P I szczurka sobie zatrzymał. Fajnie go nazwał [glow=yellow]Stev[/glow] ::krzyw:: Ja sobie jego złote myśli naprawdę zapisuje i albo w telefonie albo na jakiejś kartce na biurku =)
Mikiks

Wczorajszy odcinek był jednym z najlepszych jakie dotychczas widziałem :)
Naćpana Cameron, a później skacowana była świetna :D:D
Awatar użytkownika
Cynthia

A mi się podobały bąblowce... No dobra, jak zwykle podobał mi się House, tym razem z powodu szczura, którego leczył z większym zapałem niz ludzi. :shock:
ODPOWIEDZ