Dr House (House M. D.)
-
Gabra-Sheila
Dr House (House M. D.)
Jest genialnym lekarzem. Nie lubi pacjentów, ale ratuje im życie. Ma tylko jednego przyjaciela, ale wiele wrogów. Bywa arogancki i złośliwy. A jednak ludzie na całym świecie go pokochali. O kim mowa? To Dr House-znakomity diagnostyk z New Jersey. Od września na TVP2 mieliśmy okazję oglądać pierwszą część przygód o tym doktorze. Wczoraj rozpoczęła się druga
Świetną rolę zagrał Hugh Laurie! Teraz nikt nie wyobraża sobie, by to ktoś inny-nie on zagrali Grega
Kto jeszcze ogląda Hose'a? 
Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 22:35 przez Gabra-Sheila, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Gabra-Sheila
Dzisiejsza akcja z dziewczynką, która miała dwa nowotwory po prostu wymiata.
A na końcu jak ona wychodziła ze szpitala i przytuliła Housa, to on robił takie miny, jakby się bronił przez ciepłymi uczuciami do niej. Bo przecież on nie lubi pacjentów! 
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
-
Gabra-Sheila
W ostatnim odcinku na końcu Gregory był taki biedny, jejku jak ja go uwielbiam
Ta dziewczynka była świetna-mimo choroby pełna optymizmu i uśmiechu. I Greg pozwolił Cameron ruszać swoje pisaki
Śmiesznie było z tym Choisem jak pocałował tą dziewczynkę
Nie było Stacy, odcinki bez niej o wiele lepiej mi się ogląda-naprawdę
W tym czwartkowym odcinku leciała piękna piosenka Christiny Aguilery ,,Beautiful"
, a na końcu rockowa wersja z Gregiem na motorze
Ciekawe czym dziś nas Dr.House zaskoczy? x)
-
Gabra-Sheila
A ostatni odcinek straszny był
Szkoda mi było tego chłopaka, który pracował u Cuddy =( Wnerwiało mnie jej zachowanie na początku, jak nie chciała go odwiedzić
A House jak zawsze: trochę śmieszny, trochę poważny. Z tym co mówił, do niej.. miał w sumie rację. I jak to on musiał przygadać Stacy (gdy się złościłaś, to przynajmniej byłaś dobra w łóżku ...czy coś takiego
xD). Zakład z poopiecznymi Grega też mi się podobał, nie spodziewałam się, że wie, gdzie Cuddy chowała klucze
A jeszcze w poprzednim odcniku Gregory słuchał Nessun Dorma-miód na moje uszy
Jak ja lubię operę
I na końcu Vincero, Vincero... Pewnie sobie myślał, że zwycięża
Zmieniono porę emisji House'a 21:35, wszystkich fanów informuję i oglądajcie go jutro
Zmieniono porę emisji House'a 21:35, wszystkich fanów informuję i oglądajcie go jutro
-
Gabra-Sheila
Zauważyliście, że Dwójka reklamuje House'a?
Tak jest, super xD Ostatni odcinek znowu genialny, chyba kazdy taki jest heh... : )
Najbardziej spodobał mi się tekst do pacjentki, która skarzyła się na ból głowy ,, Na anatomii uczyliśmy się tydzień o czubku głowy. Wiem gdzie on jest"
Albo na końcu jak specjalnie uderzył laską tę pacjentkę
Ten pacjent-lekarz był dobry , na początku piękna była scena jak te dzieci go ściskały:) Dziś oczywiście nie obędzie się bez następnego odcinka 
Jeśli ktoś jest zainteresowany tu tu są 4 sezony, po angielsku, z napisami.
Link:
House MD na chomiku
Link:
House MD na chomiku
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
-
Gabra-Sheila
Nie widzialam ostatniego odcinka!!!!
Jestem na siebie wściekla !!!!!!!!!!
Nawet nie czytam waszych wypowiedzi do końca, bo wtedy...mi jeszcze bardziej smutno
Bo to był świetny odcinek
Mam nadzieję, że to był pierwszy i ostatni raz! 
A cytat, który utkwił mi w głowie jeszcze z poprzedniego odcinka:
[shadow=green],,Nowa kurtka?"[/shadow] (Cameron)- [shadow=indigo],,Odgrzewa mnie i odmładza. Taka cwana"[/shadow] (Greg)
A cytat, który utkwił mi w głowie jeszcze z poprzedniego odcinka:
[shadow=green],,Nowa kurtka?"[/shadow] (Cameron)- [shadow=indigo],,Odgrzewa mnie i odmładza. Taka cwana"[/shadow] (Greg)
-
Gabra-Sheila
Jak to nie będzie DR House'a?
May, może jakieś szczegóły
Byłam wczoraj w szoku, jak Cameron wzięła prochy
Ciekawe, ciekawe jak to się między nią a Choisem potoczy
Myślę, że Cam nie bedzie chora. To jak ten pacjent na nią splunął tą krwią było straszne
We wczorajszym odcinku mieliśmy wogóle trzy oblicza Cameron:
-jedno: jako pani doktor
-drugie: jak wzięła prochu
- jak miała na sobie te dziwne, szpitalne ubrania
A biedny Greg tak się starał wczoraj i nic z tego nie wyszło
Stacy jest głupia
I szczurka sobie zatrzymał. Fajnie go nazwał [glow=yellow]Stev[/glow]
Ja sobie jego złote myśli naprawdę zapisuje i albo w telefonie albo na jakiejś kartce na biurku =)
-jedno: jako pani doktor
-drugie: jak wzięła prochu
- jak miała na sobie te dziwne, szpitalne ubrania
A biedny Greg tak się starał wczoraj i nic z tego nie wyszło