W zeszłym sezonie owszem, tak było, ale w tym wczoraj po raz pierwszy oglądałem kawałek i akurat były te baletnice, nie dało się tego oglądać i przełączyłem
Szogunko, każdy program w prywatnej telewizji jest nastawiony na kasę, ale nie na wykorzystywanie ludzi. W TVN-ie jeżeli wyciągną z człowieka ostatnie soki, to później go porzucają. Specjalnie jury przepuszcza dzieci itd., tylko po to, żeby o programie był głośno w mediach itd., a i tak je wywalą przy najbliższej okazji, jak czytam posty, to już kogoś tam wywalili, co miał przejść.
Każdy z nas ma inne potrzeby, Ty wolisz oglądać te dziwne zainteresowania ludzi - i gdyby na tym polegał Mam Talent, to może bym oglądał. Ale jak widzę te wszystkie pseudo śpiewające dzieciaki ( sorry, ale jak mała dziewczynka próbuje śpiewać Dziwny jest ten Świat, to mnie się robi nie dobrze. Ona nawet nie może wiedzieć, o czym jest ta piosenka, o czym jest ten tekst ), czy jakiś przebierańców, to mnie się to nie podoba, bo w założeniu to nie powinien być o tym program.
Można porównać wszystkich tych śpiewających uczestników do uczestników zeszłorocznej Fabryki Gwiazd - ludzie z Mam Talent nigdy nie dostaliby się do tego programu, programu, w którym naprawdę liczy się śpiew.
A jeszcze co do jury - nudny i przewidywalny Wojewódzki, skomercjalizowana Chylińska i Foremniakowa, która jest tam tylko dlatego, ze Przybylska się nie zgodziła - idealnie się dobrali
I to tak a propos: