Nataszy wreszcie się noga powinęła. Mam nadzieje, że nie ostatni raz. A Mucha znowu najlepsza
Ale nic nie przebije Guzik i Kuleszy
Właśnie widziałem ten fragment i zastanawiałem się co mu odbiło?Beja pisze:Gąs zaszalał.
Natasza pewnie zatańczy do piosenki "Thriller" albo "Bad"Beja pisze:A za tydzień coś, na co liczyłam od początku edycji - tańce do utworów Jacksona.
Bo w TzG nie ma głosów negatywnych, jak w Big Brotherze. Natasza ma sporo fanów, którzy na nią głosują, i jeszcze więcej antyfanów, tyle że ci nie mają jak głosować na nie i oddają głosy na innych uczestników.Tomala pisze:I z nią to ja nie rozumiem jednej rzeczy. Niby wszyscy jej tak nie lubię a zawsze jest na 1. albo 2. miejscu
A mi się jeszcze śmiać chce jak Tyszkiewiczowa takie bzdury o niej wypisuje w tej swojej rubryce w TeleTygodniu. Jaka to skromna dziewczyna...Damians pisze:Wczoraj Natasza po raz kolejny przebiła samą siebie w fałszywości
Te jej złożone ręce i zasłanianie twarzy, kiedy czeka na oceny jest mega żałosne
I jeszcze przed tańcem w tym filmiku gadała jakieś pierdoły o tym, że zawsze jest prawdziwaDamians pisze:Wczoraj Natasza po raz kolejny przebiła samą siebie w fałszywości![]()
![]()
Nigdy nie mów nigdy. Może fani Muchy akurat wyjadą w weekend kiedy odbędzie się finałGoku pisze: Na szczęście z tego co wiem w finale liczą się jedynie głosy widzów, a Mucha zawsze ma ich więcej od Nataszy