Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minie dzisiaj, 22:00, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.

Tak
??
??%
Nie
??
??%
Obojętne mi to
??
??%

Liczba głosów: ??
Goku

Post autor: Goku »

Grażyna odpadła :shock:

Nataszy wreszcie się noga powinęła. Mam nadzieje, że nie ostatni raz. A Mucha znowu najlepsza :mrgreen:.

Ale nic nie przebije Guzik i Kuleszy ::loll::. To było genialne! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Szkoda mi Wolszczak, bo z tej trójki, która została na koniec eliminacji, to ją najbardziej lubiłam. Bardzo sympatyczna babka. :)
Jeśli chodzi o Nataszę, to miałam dziwne wrażenie, że ten jej błąd był wyreżyserowany, czyli umyślny. Przecież to było coś oczywistego - krok od palców czy od pięty w walcu to coś, na co bardzo często zwracają uwagę, a ona i tak dostała prawie max punktów. Może to było po to, żeby nie wydawała się taka idealna?... :roll:
Otylia wyglądała dziś pięknie - zwróciłam na to uwagę, bo wcześniej wyglądała raczej mało kobieco, a dziś pięknie. :D
Gąs zaszalał. :mrgreen:

A za tydzień coś, na co liczyłam od początku edycji - tańce do utworów Jacksona. :D
Goku

Beja pisze:Otylia wyglądała dziś pięknie - zwróciłam na to uwagę, bo wcześniej wyglądała raczej mało kobieco, a dziś pięknie. :D
Tydzień temu też ładnie wyglądała z doczepioną kitką :).
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Beja pisze:Gąs zaszalał. :mrgreen:
Właśnie widziałem ten fragment i zastanawiałem się co mu odbiło?
Beja pisze:A za tydzień coś, na co liczyłam od początku edycji - tańce do utworów Jacksona. :D
Natasza pewnie zatańczy do piosenki "Thriller" albo "Bad"
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tomala

Post autor: Tomala »

Ostro dzisiaj było w TzG :mrgreen: ::jezyk::
10 edycji czekałem, na to aż jakiś facet się pokaże bez koszuli. I się doczekałem aż 3 w jednym odcinku :lol:
Super jest ten tancerz Nataszy ::jezyk::
Radek Majdan mógłby nie mieć tych tatuaży, wtedy byłby jeszcze przystojniejszy. Ale i tak bym się skusił :wink: :wink:
Gąs - ::loll::
A ten Urbaś ma fajne ramiona.

Szkoda, że Grażyna odpadła. Ona w tym programie się naprawdę dobrze bawiła, była sobą, naturalna. Bardzo pozytywna osoba.

Taniec Kuleszy i Guzikowej genialny :mrgreen: :: bow :: ::loll::

Też zauważyłem, że Otylia dzisiaj pięknie wyglądała. Najlepiej ze wszystkich dotychczasowych odcinkow :D

A z Nataszą to była głupia sytuacja. Najpierw Galiński ją dość ostro zjechał, a tu oceny: 10, 10, 10, 9 - nieźle mnie wtedy zatkało. Myślałem, że dostanie tak ze 30-35. I z nią to ja nie rozumiem jednej rzeczy. Niby wszyscy jej tak nie lubię a zawsze jest na 1. albo 2. miejscu :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Nataszy tak bardzo nie zjechał Galiński, powiedział, że tylko kroki źle wytańczyła, ale i tak za całą oprawę tańca jej podwyższyli. :roll: A tak w ogóle to Galiński faworyzował Nataszę, Mucha dostała trzy 10, a od niego 9, żeby mieć tyle samo, co Natasza. A i tak gdzie dwie się biły, tam Chajzer skorzystał. :lol: Chociaż zatańczył przeciętnie.

Śmieszne jest to, że Majdan w jednym z wywiadów powiedział, że nie wystąpi w wyzywającym stroju i odsłoniętą klatą. :lol:

Otylia wyglądała nieziemsko i świetnie zatańczyła. :: bow ::

Dobrze założyłem ostatnią trójkę, ale nie przypuszczałem, że to Grażyna odpadnie. W następnych odcinkach oby odpadł Urbaś lub Kwiatkowski.

Ania Guzik jest świetna, a z Kuleszą jeszcze lepsza. ::jezyk::
Tomala pisze:I z nią to ja nie rozumiem jednej rzeczy. Niby wszyscy jej tak nie lubię a zawsze jest na 1. albo 2. miejscu :lol:
Bo w TzG nie ma głosów negatywnych, jak w Big Brotherze. Natasza ma sporo fanów, którzy na nią głosują, i jeszcze więcej antyfanów, tyle że ci nie mają jak głosować na nie i oddają głosy na innych uczestników.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wczoraj Natasza po raz kolejny przebiła samą siebie w fałszywości ::loll:: ::plask wczolo:
Te jej złożone ręce i zasłanianie twarzy, kiedy czeka na oceny jest mega żałosne ::loll:: ::cojest::

A Muszce nie wyszło, i nie ma co się dziwić. Ona jest stuprocentową amatorką, jednych tańców uczy się szybciej, drugich wolnej, to już półmetek, jakiś kryzys i zmęczenie musi już odczuwać. Dała wczoraj show i wyszło świetnie :D I skoro z ostatniego miejsca wskoczyła na drugie, to znaczy, że widzowie tez to docenili
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Wczoraj Natasza po raz kolejny przebiła samą siebie w fałszywości
Te jej złożone ręce i zasłanianie twarzy, kiedy czeka na oceny jest mega żałosne
A mi się jeszcze śmiać chce jak Tyszkiewiczowa takie bzdury o niej wypisuje w tej swojej rubryce w TeleTygodniu. Jaka to skromna dziewczyna... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Dziwne, że Mucha dostała tak kiepskie oceny, zatańczyła dobrze i dała świetne show. :shock: Dziwne, że Majdan, który ledwo co się ruszał ( chociaż dostał świetną taniecznie piosenkę - Bad ) miał 29, a ona 26. :roll:
Tomala

Post autor: Tomala »

Jedno trzeba Nataszy przyznać - zatańczyła wczoraj fenomenalnie. Jej taniec był niesamowity, pięknie wyglądała i dostała świetną piosenkę, ale nie pamiętam tytułu.
A co do Beaty Tyszkiewicz to nie macie wrażenia, że ona tydzień temu i wczoraj jak oceniała Nataszę to robiła aluzje do jej Janusza. Ona próbuje jej powiedzieć, że bez niego ona może bardzo wiele, bo jest bardzo uzdolniona i żeby uwierzyła w siebie, a nie w męża. Tak ja to odbieram.
Goku

Damians pisze:Wczoraj Natasza po raz kolejny przebiła samą siebie w fałszywości ::loll:: ::plask wczolo:
I jeszcze przed tańcem w tym filmiku gadała jakieś pierdoły o tym, że zawsze jest prawdziwa ::loll:: Straszna hipokryzja ::plask wczolo:

Na szczęście z tego co wiem w finale liczą się jedynie głosy widzów, a Mucha zawsze ma ich więcej od Nataszy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Goku pisze: Na szczęście z tego co wiem w finale liczą się jedynie głosy widzów, a Mucha zawsze ma ich więcej od Nataszy :mrgreen:
Nigdy nie mów nigdy. Może fani Muchy akurat wyjadą w weekend kiedy odbędzie się finał :P

Mówiąc poważnie nie widzę większych szans na to żeby Natasza wygrała program. Ok umiejętnościami bije wszystkich , ale już ćwiczyła taniec to już jest nie fair bo to mieli być amatorzy tylko. Po drugie za samą hipokryzję powinna już odpaść, ale widzowie są ślepi.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Goku pisze: I jeszcze przed tańcem w tym filmiku gadała jakieś pierdoły o tym, że zawsze jest prawdziwa ::loll:: Straszna hipokryzja ::plask wczolo:
No właśnie ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo:
Powiedziała, że co by się nie działo, wie jedno - Natasza zawsze musi być prawdziwa, i taki uśmieszek :D ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::cojest::

A taniec bym fenomenalny, bo zawodowy.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Odcinek średni.

Ania zatańczyła świetnie, na szczęście lepiej od Nataszy. :twisted:

Beata dobrze zauważyła, że ona ma 9,10, Galiński wszystko w chaosie, Zbyszek 7,8, a Iwona 5,6. :lol:

Otylia coraz lepiej wygląda i coraz lepiej tańczy. :wink:

Na początku odcinka liczyłem na to, że odpadnie Kwiatkowski, ale dobrze się stało, że odpadł Chajzer. Kwiatkowski może za 2 tygodnie. :P
Awatar użytkownika
Damians

W tym tygodniu gościem specjalnym będzie... Danuta Stenka :D
Fajnie, że udało im się zaangażować jedną z największych i najważniejszych aktorek w Polsce, chociaż na występ gościnny :D I to jeszcze bardziej podwyższa jej pozycję, nie jest zwykła gwiazda, tylko gościem specjalnym, mega gwiazdą :mrgreen:

Jeszcze tak mogliby Marię Peszek albo Kayah na występ gościnny namówić ::rad::

Z innej beczki natomiast, jak przeczytałem, że prowadząc finał IX edycji Katarzyna Skrzynecka była w ciąży, a później poroniła - trzeci raz, bardzo mi się zrobiło jej szkoda :(
ODPOWIEDZ