Żar młodości (The Young and The Restless)
- Marek Forrester
Tricia przebrała się w suknie ślubną i wkradła się do pokoju Victorii, gdzie ta ubrała się i miała wyjść do ołtarza. Tricia ją związała i sama wyszła przed ołtarz, kiedy Ryan odsłonił jej welon i zobaczy Tricię był w szoku, zły chciał dowiedzieć się gdzie Vici a ta rzuciła bukiet a spod niego wyciągła broń. Powiedziała ,że jeśli Ryan nie umie z nią rozmawiać i nie umie powiedzieć jej "tak" to będzie musiała "to" zrobić. Na szczęście Victor uciekł z więzienia i jest już w kościele, byle Tricia została zabrana stamtąd...
Nobody does it better
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Melody Thomas Scott (Nikki Newman) zaoferowano "recurring status" po tym jak odmówiła 30-40%-ego przycięcia swojej pensji:
"According to multiple sources, MTS was originally asked to accept a 30-40 per cent pay cut, the norm at Y&R, but she refused. What was Y&R’s reaction? The No. 1 sudser asked Scott to go on recurring status instead."
"According to multiple sources, MTS was originally asked to accept a 30-40 per cent pay cut, the norm at Y&R, but she refused. What was Y&R’s reaction? The No. 1 sudser asked Scott to go on recurring status instead."
- Sexy Secret
- Marek Forrester
- Marek Forrester
I jak się w końcu skończyła sprawa MTS.Z tego co wyczytałem to narazie jest cisza, a to znacza, że pewnie zgodziła się na nową niższą pensję... a może to cisza przed burzą.Ryan Lavery pisze:Melody Thomas Scott (Nikki Newman) zaoferowano "recurring status" po tym jak odmówiła 30-40%-ego przycięcia swojej pensji:
A ja oglądam YR od zeszłego tygodnia, nie mam wogóle nauki, mnóstwo czasu...
Trzeba cieniowac
Jak narazie to dopiero orientuję się kto jest kim, a że to soap opera, to ten proces przebiega dosc sprawnie.
Co do wątków to narazie za krótki okres, aby powiedziec, które są ciekawe, które nie, bo dopiero zaczynam się orientowac w nich.
Z postaci widziałem tylko częśc. I najbardziej polubiłem Daniela, z tego co widzę teraz będzie miał wątek z podrabianiem obrazów. No i z Amber tworzą ładną parę
Teraz ponownie podejście mam nadzieję, że na stałe
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
Na to wygląda. A ten Adam to niezły psychol, aktualnie próbuje doprowadzic do tego aby Ashley poroniła. Puszcza jej z komórki płacz dziecka w lesie, czy ostatnio komputerowo zadzwoniła do Ashley nieżyjąca Sabrina i przewidziała rychłą śmierc naszej bohaterki.
O Adama nie dbam. Za to fajnie wykorzystują postac Ashley, nie to co w BB gdzie przeważnie tylko uczestniczyła w spotkaniach firmy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie