Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Może mi ktoś powiedzieć coś więcej o postaci Mary Jane Benson? Słyszałem jakieś plotki, że to może być Sheila z nową twarzą... :shock: :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tricia przebrała się w suknie ślubną i wkradła się do pokoju Victorii, gdzie ta ubrała się i miała wyjść do ołtarza. Tricia ją związała i sama wyszła przed ołtarz, kiedy Ryan odsłonił jej welon i zobaczy Tricię był w szoku, zły chciał dowiedzieć się gdzie Vici a ta rzuciła bukiet a spod niego wyciągła broń. Powiedziała ,że jeśli Ryan nie umie z nią rozmawiać i nie umie powiedzieć jej "tak" to będzie musiała "to" zrobić. Na szczęście Victor uciekł z więzienia i jest już w kościele, byle Tricia została zabrana stamtąd...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Z tego co wiem, to zastrzeli Ryana i na tym się skończy byt tej postaci w serialu.
If you can't beat them, join them...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Thorne pisze:Z tego co wiem, to zastrzeli Ryana i na tym się skończy byt tej postaci w serialu.
Ryan to ten co grał go "nasz" już ex-Ric Lansing? :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Rick Hearst grał przecież w Y&R tego psychopatę - Matt'a Clark'a.
Ryan'a gra Scott Reeves.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Matt Clark nadal gra, pojawia się w podświadomości Tricii i podpowiada jej co robić by zemścić sie na Newmanach.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Melody Thomas Scott (Nikki Newman) zaoferowano "recurring status" po tym jak odmówiła 30-40%-ego przycięcia swojej pensji:

"According to multiple sources, MTS was originally asked to accept a 30-40 per cent pay cut, the norm at Y&R, but she refused. What was Y&R’s reaction? The No. 1 sudser asked Scott to go on recurring status instead."
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Nareście od poniedziałku na polsacie możemy oglądać w Y&R Diane Jenkins :D
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No właśnie, zaskakująca postać, pojawiła się z tym ironicznym uśmiechem i bez żadnych skrupułów pojawia się w życiu Victora i Jacka. Dziwna kobieta, zero odpowiedzialności i żalu za to co im kiedyś zrobiła.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Czy była już na Polsacie ta scena? ::chytry::
http://www.youtube.com/watch?v=WruUU_odT48
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

SPOILER :!:

W pore wyłączyłem ::jezyk:: Jeszcze nie było, dziś Victoria chciała obejrzeć kasety wideo z wesela.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ryan Lavery pisze:Melody Thomas Scott (Nikki Newman) zaoferowano "recurring status" po tym jak odmówiła 30-40%-ego przycięcia swojej pensji:
I jak się w końcu skończyła sprawa MTS.Z tego co wyczytałem to narazie jest cisza, a to znacza, że pewnie zgodziła się na nową niższą pensję... a może to cisza przed burzą.

A ja oglądam YR od zeszłego tygodnia, nie mam wogóle nauki, mnóstwo czasu...
Trzeba cieniowac :?: za pierwszym razem na wszelki wypadek

Jak narazie to dopiero orientuję się kto jest kim, a że to soap opera, to ten proces przebiega dosc sprawnie. :P Ale zawiłości pomiędzy członkami rodziny są bardziej pogmatwane niż w naszym BB
Co do wątków to narazie za krótki okres, aby powiedziec, które są ciekawe, które nie, bo dopiero zaczynam się orientowac w nich.
Z postaci widziałem tylko częśc. I najbardziej polubiłem Daniela, z tego co widzę teraz będzie miał wątek z podrabianiem obrazów. No i z Amber tworzą ładną parę :D Cane z Lily też mi się podobają. Wogóle ucieszyłem się, że w 2006 bodajże wróciła ta aktorka co gra Lily teraz. No, ale zaraz potem śmierc Dru, odejście Ashley to się zraziłem.

Teraz ponownie podejście mam nadzieję, że na stałe :D Oczywiście odcinki z USA na bieżąco
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ryan Lavery

Chris Engen (Adam) nie zgodził się na pocałunek z Yani Gellman'em (Rafe) i odszedł z serialu. Jego miejsce w roli Adama już 25 czerwca zajmie Michael Muhney.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

W Y&R wątek gejowski :?:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Na to wygląda. A ten Adam to niezły psychol, aktualnie próbuje doprowadzic do tego aby Ashley poroniła. Puszcza jej z komórki płacz dziecka w lesie, czy ostatnio komputerowo zadzwoniła do Ashley nieżyjąca Sabrina i przewidziała rychłą śmierc naszej bohaterki.
O Adama nie dbam. Za to fajnie wykorzystują postac Ashley, nie to co w BB gdzie przeważnie tylko uczestniczyła w spotkaniach firmy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ