Źle usłyszałeś - ona nazywa się Ashley JonesDawidek pisze:Mam nadzieję, że dobrze usłyszałem nazwisko aktorki - Ashley Judd.
Moja ulubiona aktorka w roli Bridget wreszcie na Tvp1
I teraz ma porządne blond włosy i przypomina swoją matkę(która nawiasem mówiąc wygląda jak jej siostra
)no i blond Bridget przypomina też malutką Bridget (jeśli jeszcze ja pamiętacie).
Jak można się domyślić po minach Bridget ona jeszcze czegoś nie powiedziała Brooke
Jak można się domyślić po minach Bridget ona jeszcze czegoś nie powiedziała Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Śmieszna scena była, jak Bridget popatrzyła w lustro i powiedziała, że sama siebie nie poznaje
:D My też 
Dopiero widzac tą aktorkę (ładna, super włosy
), uświadomiłem sobie jak bardzo w serialu brakuje Jennifer Finnigan i jej świetnej gry i w ogóle Bridget jako postać za jej czasów była świetna, a teraz to moga być niestety ciepłe kluchy
Na razie jest mi obojętna, ale nie jest Jennifer, więc już z miejsca ma trudniej i małego minusa 
Dopiero widzac tą aktorkę (ładna, super włosy
Moja mama mówi że Ashley Jones jest podobna do... Ewy Gawryluk
Ale ja jakoś zupełnie nie mogę się dopatrzeć tego podobieństwa. Jedynie kolor włosów, ale Ewa Gawryluk i tak ma jaśniejsze. Czy może ktoś z Was zauważył takie podobieństwo
A tak nawiasem to gdyby wymieszać imiona i nazwiska Ashey Jones i jej bohaterki to wyjdzie Bridget Jones
A tak nawiasem to gdyby wymieszać imiona i nazwiska Ashey Jones i jej bohaterki to wyjdzie Bridget Jones
A wiecie że przed dołączeniem do B&B aktora miała chyba ciemnawe włosy? Na szczęście ufarbowała się i przypomina oryginalną blond Bridget a nie rudawą jaką wprowadziła Jennifer, teraz wygląda na córkę Brooke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
I stało się to czego się obawiałem , Bridget dalej śni o Ridge.
Ciekawi mnie reakcja Brooke jak potraktuje Bridget , oby nie jak rywalkę , bo to bezsensu .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Brooke słusznie zareagowała, stawiając Ridge'owi sytuację na ostrzu noża. Jeśli on dotknie Bridget, ona wyprowadzi się i wróci do swojego domu.Robi pisze:I stało się to czego się obawiałem , Bridget dalej śni o Ridge.Ciekawi mnie reakcja Brooke jak potraktuje Bridget , oby nie jak rywalkę , bo to bezsensu .
Ashley Jones jest godną następczynią poprzedniczki. Tzn. chodzi mi o Jennifer, bo Emily nawet nie liczę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".