Post autor: Sexy Secret »

Dawidek pisze:Mam nadzieję, że dobrze usłyszałem nazwisko aktorki - Ashley Judd.
Źle usłyszałeś - ona nazywa się Ashley Jones :wink:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Moja ulubiona aktorka w roli Bridget wreszcie na Tvp1 :) I teraz ma porządne blond włosy i przypomina swoją matkę(która nawiasem mówiąc wygląda jak jej siostra :P )no i blond Bridget przypomina też malutką Bridget (jeśli jeszcze ja pamiętacie).
Jak można się domyślić po minach Bridget ona jeszcze czegoś nie powiedziała Brooke ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Bardzo mi się spodobała nowa Bridget. Też podoba mi się to, że jest podobna do matki. Ale bezsens jest straszny z tym zmieniającym się kolorem włosów. Tylko jakaś taka smutna była...

Post autor: Misia »

Widze,zę wszyscy chwalą nową Bridget,a mi ona nie przypadła jakoś do gustu ::kwasny:: Nieweim jakaś taka sztuczna jest czy coś :? No ale moze sie jeszcze dziewczyna rozkręci i przekonam sie do niej :P
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Beja »

Mnie się spodobała nowa Bridget, jest śliczna i lepiej gra niż jej poprzedniczka. Fajnie, że doszła nowa postać, choć w sumie to tylko powrót...
Szkoda, że zerwała z Oscarem, ale liczę na to, że dzięki temu będziemy oglądać jej sceny z innymi panami. :wink:

Post autor: Primok »

To postać, na którą najbardziej czekałem ostatnio - najlepsza Bridget z tych dorosłych ::rad:: . Miejmy nadzieję, że aktorsko też będzie świetna, tak jak poprzednia.

Post autor: Mikiks »

Śmieszna scena była, jak Bridget popatrzyła w lustro i powiedziała, że sama siebie nie poznaje :D:D My też :D

Dopiero widzac tą aktorkę (ładna, super włosy :D), uświadomiłem sobie jak bardzo w serialu brakuje Jennifer Finnigan i jej świetnej gry i w ogóle Bridget jako postać za jej czasów była świetna, a teraz to moga być niestety ciepłe kluchy :roll: Na razie jest mi obojętna, ale nie jest Jennifer, więc już z miejsca ma trudniej i małego minusa :P

Post autor: Tomala »

Moja mama mówi że Ashley Jones jest podobna do... Ewy Gawryluk :? Ale ja jakoś zupełnie nie mogę się dopatrzeć tego podobieństwa. Jedynie kolor włosów, ale Ewa Gawryluk i tak ma jaśniejsze. Czy może ktoś z Was zauważył takie podobieństwo :?:
A tak nawiasem to gdyby wymieszać imiona i nazwiska Ashey Jones i jej bohaterki to wyjdzie Bridget Jones ::jezyk::

Post autor: Marek Forrester »

Zabawy językiem polskim Tomala ::jezyk::
Może dzisiejsze uczesanie podobne jest do tego które obecnie prezentuje Ewa.
Nobody does it better

Post autor: Adex-fan Brooke »

A wiecie że przed dołączeniem do B&B aktora miała chyba ciemnawe włosy? Na szczęście ufarbowała się i przypomina oryginalną blond Bridget a nie rudawą jaką wprowadziła Jennifer, teraz wygląda na córkę Brooke :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Cichy »

Nowa Bridget jest przepiękna!!! Tak właśnie powinna wyglądac córka Brooke!

Post autor: Misia »

Moim zdaniem,Jenifer Finnigan była ładniejsza od obecnej Bridget :wink:
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Cichy »

Misia pisze:Moim zdaniem,Jenifer Finnigan była ładniejsza od obecnej Bridget :wink:
No nie wiem miała trochę końską twarz.. ale to rzecz gustu..

Post autor: Robi »

I stało się to czego się obawiałem , Bridget dalej śni o Ridge. ::kwasny:: Ciekawi mnie reakcja Brooke jak potraktuje Bridget , oby nie jak rywalkę , bo to bezsensu .
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Robi pisze:I stało się to czego się obawiałem , Bridget dalej śni o Ridge. ::kwasny:: Ciekawi mnie reakcja Brooke jak potraktuje Bridget , oby nie jak rywalkę , bo to bezsensu .
Brooke słusznie zareagowała, stawiając Ridge'owi sytuację na ostrzu noża. Jeśli on dotknie Bridget, ona wyprowadzi się i wróci do swojego domu.

Ashley Jones jest godną następczynią poprzedniczki. Tzn. chodzi mi o Jennifer, bo Emily nawet nie liczę. :wink: Plusem jest to, że wraz ze zmianą aktorki nie zmienił się charakter postaci, bo z tymi zmianami psychologicznymi bohaterów bywało różnie. Np. różnica między Rickami: Jacobem Youngiem, a Justinem Torkildsenem była ogromna. Tutaj na szczęście nie widać zmiany.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ