Caitlin i Rick tak wzdychali do siebie a teraz ich nawet nie pokazują. I dobrze! Lepiej niech zadbają by Thomas i Amber się nie nudzili.
cichy: Pełna zgoda, Ridż to straszny buc, dobrze, że zniknie, choć chwile bedzie spokój.
Stephani genialna
W ogóle zauważyłem że Stephani i Brooke w dzisiejszych odcinkach pasowały do siebie pod względem stroju: Stepha ciemna góra, Brooke ciemne spodnie
:D Brooke dalej ma coś z twarzą. Mam nadzieje, że intryga genialnej Stephani się powiedzie i Thomas zobaczy, że to co robi z Amber nie ma przyszłości
Tylko szkoda, że przy okazji musieli pokazać Ricka
Fajny wątek z Massimem, uwierzyłem, że to się dzieje naprawdę, tak na to czekam, żeby Deacon dostał za swoje
Zobaczymy jak wtedy by sie zachował super "męski" Deacon
A Jackie jest psychiczna jakaś czy co? Co się z tą kobitą wyprawia?
Stephani genialna
Fajny wątek z Massimem, uwierzyłem, że to się dzieje naprawdę, tak na to czekam, żeby Deacon dostał za swoje
Administrator
Brooke, Stephanie i Rick - hipokryci do sześcianu.
Szczególnie Rick, który zapomniał, jak był szczęśliwy z Amber. Wydarzenia z Wenecji powinny uświadomić Brooke, że nie tędy droga. No ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Podobało mi się to wyobrażenie Masimo, że dusi zaskoczonego Deacon'a. Genialne to było.
Ridge w trakcie rozmowy z bratem postępował jak rasowy biznesmen, który nie znosi konkurencji. Myślę, że to zemsta za to, co on usłyszał, w trakcie rozmowy Eric'a i Thorne'a. I boi się konkurencji w postaci swego brata.
Podobało mi się to wyobrażenie Masimo, że dusi zaskoczonego Deacon'a. Genialne to było.
Ridge w trakcie rozmowy z bratem postępował jak rasowy biznesmen, który nie znosi konkurencji. Myślę, że to zemsta za to, co on usłyszał, w trakcie rozmowy Eric'a i Thorne'a. I boi się konkurencji w postaci swego brata.
Wstrętne intrygi się szykują
Dlaczego Brooke się na to zgadza?
Trzeba przyznać, że Oni wszyscy mają paskudne charaktery
Ale może wreszcie skończy się ten nudny, rozdmuchany wątek z "pokrzywdzonym" dupkiem Thorne'm.
Przez cały serial był dupkiem, bo inaczej wcześniej by się wyzwolił od Tatusia i nie robił tych histerii, płaczów, kradzieży itp.
Oboje z Darlą nagle przeżywają rozwój "intelektualny".
Widocznie jak dwa półgłówki się połączą tworzy się jedna pełna głowa i zaczynają myśleć i działać.
Ale to uwaga dla tych , którzy oglądają serial od początku i pamiętają jak oboje byli zawsze niedorozwinięci i wiecznie pokrzywdzeni przez świat i ludzi, nie tylko przez Tatusia i Brata.

Trzeba przyznać, że Oni wszyscy mają paskudne charaktery
Ale może wreszcie skończy się ten nudny, rozdmuchany wątek z "pokrzywdzonym" dupkiem Thorne'm.
Przez cały serial był dupkiem, bo inaczej wcześniej by się wyzwolił od Tatusia i nie robił tych histerii, płaczów, kradzieży itp.
Oboje z Darlą nagle przeżywają rozwój "intelektualny".
Widocznie jak dwa półgłówki się połączą tworzy się jedna pełna głowa i zaczynają myśleć i działać.
Ale to uwaga dla tych , którzy oglądają serial od początku i pamiętają jak oboje byli zawsze niedorozwinięci i wiecznie pokrzywdzeni przez świat i ludzi, nie tylko przez Tatusia i Brata.
Te sceny z Amber i Rickiem były straszne. Nie w sensie aktorskim, tylko moralnym. Wczoraj jeszcze nie dostrzegałam tego co dziś, że to było strasznie nie w porządku wobec Amber i dobrze, że Thomas z Amber ich przejrzeli.
Jednak analogicznej sytuacji bodajże z Wenecji z Brooke, Ridgem i Thornem nie oceniałam tak negatywnie, bo wtedy Thorne zobaczył prawdę, bo Brooke naprawdę wolała Ridge'a, a dziś było inaczej, Amber nie dała się złapać, choć Rick był przekonujący i ja bym mu chyba uwierzyła...
Cieszę się, że Deacon nareszcie został przejrzany.
Jednak analogicznej sytuacji bodajże z Wenecji z Brooke, Ridgem i Thornem nie oceniałam tak negatywnie, bo wtedy Thorne zobaczył prawdę, bo Brooke naprawdę wolała Ridge'a, a dziś było inaczej, Amber nie dała się złapać, choć Rick był przekonujący i ja bym mu chyba uwierzyła...
Cieszę się, że Deacon nareszcie został przejrzany.
Dokładnie to samo przyszło mi do głowy. Te sceny ogólnie bardzo mi się podobały. Zabrakło mi tylko spoliczkowania Ricka przez Amber. Bardzo się cieszę że ona i Thomas przejrzeli tę intrygę. Brooke chyba już nie pamięta co zrobiono jej w Wenecji. Chyba coś w tym jest że ona staje się drugą Stephanie. A Amber i tak na koniec bardzo ładnie i dojrzale się zachowała. Chce żeby wszyscy się pojednali. Pięknie to wyglądało jak złapał Brooke i Stephanie za ręce. Najlepsze było jak Brooke dała po sobie poznać że zgadza się na to co proponuje Amber i dała Stephanie znak żeby ona też się zgodziła.cichy pisze:szkoda tylko że Rick nie dostał od niej w pysk!
Nick odkrył romans Jackie i Deacona. I bardzo dobrze.
Administrator
Kibicowałem Amber i Thomas'owi by przejrzeli zamiary hipokrytów. I udało się.
Amber zachowała się najdojrzalej ze wszystkich. Jeszcze niedawno chciałem, by Amber i Rick byli razem, teraz myślę, że oboje się zbytnio oddalili by mogli wrócić do siebie. Oboje są temu winni. Brooke była dziś tłem - pierwsze skrzypce w intrydze grała źle ubrana Stephanie.
Jestem ciekaw reakcji Nick'a na widok pary matka-Deacon. Jego mina nie wyjaśnia jeszcze wszystkiego.
Jestem ciekaw reakcji Nick'a na widok pary matka-Deacon. Jego mina nie wyjaśnia jeszcze wszystkiego.
Tak, Dupa Wołowa powinna dostać w twarz za to!Amber zachowała się wspaniale, szkoda tylko że Rick nie dostał od niej w pysk!
Co do Jacki i Deacona to brak mi słów
A Jackie chyba zwariowała, śmiać mi się chciało, jak Felicia powiedziała, że "oboje mamy energiczne matki"
Podsumuję kilka minionych odcinków za jednym zamachem:
Bardzo szybko jak na ten serial (prawie mogło się zawac że to sen) podgonili z tym pokazem Thorne'a, ledwie zatrudnił projektantki Amber i Felicie a one już zrobiły kolekcję!
Ogólnie jednak swietny był ten pokaz, Sally zapowiadająca w rytm muzyki z "Rocky'ego" śmiesznie wypadła (i aż dziwne że ona taka pogodzona z Amber!
), do tego były ostatnio rewelacyne reklamówki na koniec odcinka, mógłby ktoś na Youtube wrzucić!
A teraz obrzydliwa intryga Stephanie i Ricka(którego ciężko darzyć sympatią mimo że lubię odtwórcę tej roli-Justina T.) Brooke też na siłę przyłączona przez Stephanie do intrygi, ale należy zauważyć że ona tego nie popiera. Na szczęście Amber nie dała się "urokowi" Ricka i jeszcze walnęła przemowę o 3 pokoleniach w rodzinie (mimo że ona nie zbyt w tej rodzinie),ale podobało mi się to, fajna scena z tymi trzema kobiecymi postaciami.
A Rickowi ktoś powinien przyłożyć, np. Caitlin że lata oszukiwać (jaki ma cel się wtrącać?!).
Natomiast Massimo mnie rozśmiesza bo siedzi tam w salonie jak mebel
dobra była jego wyobraźnia o duszeniu Deacona. Jackie natomiast mało ostrożna że dała się łapać za rękę Deaconowi w miejscu publicznym. 
Bardzo szybko jak na ten serial (prawie mogło się zawac że to sen) podgonili z tym pokazem Thorne'a, ledwie zatrudnił projektantki Amber i Felicie a one już zrobiły kolekcję!
A teraz obrzydliwa intryga Stephanie i Ricka(którego ciężko darzyć sympatią mimo że lubię odtwórcę tej roli-Justina T.) Brooke też na siłę przyłączona przez Stephanie do intrygi, ale należy zauważyć że ona tego nie popiera. Na szczęście Amber nie dała się "urokowi" Ricka i jeszcze walnęła przemowę o 3 pokoleniach w rodzinie (mimo że ona nie zbyt w tej rodzinie),ale podobało mi się to, fajna scena z tymi trzema kobiecymi postaciami.
Natomiast Massimo mnie rozśmiesza bo siedzi tam w salonie jak mebel
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak najbardziej popieram Amber. Rick zachował się jak dupek (czyli jak zwykle
) Swoją drogą fajnie by było gdyby 3 panie (ex-)Forrester doszły do porozumienia
Co do Jackie to brak mi słów. Nie lubię jej już od wątku z ciążą Brooke i raczej już jej nie polubię. Sama jest sobie winna i powinna jak najszybciej opuścić serial.
Co do Jackie to brak mi słów. Nie lubię jej już od wątku z ciążą Brooke i raczej już jej nie polubię. Sama jest sobie winna i powinna jak najszybciej opuścić serial.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe