Post autor: Omar »

No nie wiem czy zapomniała, nawet wspomniano dziś o tym z Wenecji, co mnie ucieszyło. Był to dobry wątek.

Caitlin i Rick tak wzdychali do siebie a teraz ich nawet nie pokazują. I dobrze! Lepiej niech zadbają by Thomas i Amber się nie nudzili. :lol:

Post autor: Mikiks »

cichy: Pełna zgoda, Ridż to straszny buc, dobrze, że zniknie, choć chwile bedzie spokój.

Stephani genialna :) W ogóle zauważyłem że Stephani i Brooke w dzisiejszych odcinkach pasowały do siebie pod względem stroju: Stepha ciemna góra, Brooke ciemne spodnie :D:D Brooke dalej ma coś z twarzą. Mam nadzieje, że intryga genialnej Stephani się powiedzie i Thomas zobaczy, że to co robi z Amber nie ma przyszłości :) Tylko szkoda, że przy okazji musieli pokazać Ricka :(

Fajny wątek z Massimem, uwierzyłem, że to się dzieje naprawdę, tak na to czekam, żeby Deacon dostał za swoje :) Zobaczymy jak wtedy by sie zachował super "męski" Deacon :lol: A Jackie jest psychiczna jakaś czy co? Co się z tą kobitą wyprawia?

Post autor: Beja »

Jackie to chyba jest trochę otumaniona tymi lekami i może się od nich uzależnił, bo dziś prosiła o nie Deacona. :roll:
Fajna była ta scena, w której Massimo tak nagle otworzył oczy i rzucił się na Deacona, dobrze mu tak. :twisted:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke, Stephanie i Rick - hipokryci do sześcianu. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Szczególnie Rick, który zapomniał, jak był szczęśliwy z Amber. Wydarzenia z Wenecji powinny uświadomić Brooke, że nie tędy droga. No ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Podobało mi się to wyobrażenie Masimo, że dusi zaskoczonego Deacon'a. Genialne to było. :D
Ridge w trakcie rozmowy z bratem postępował jak rasowy biznesmen, który nie znosi konkurencji. Myślę, że to zemsta za to, co on usłyszał, w trakcie rozmowy Eric'a i Thorne'a. I boi się konkurencji w postaci swego brata.

Post autor: Boldfanka »

Wstrętne intrygi się szykują ::kwasny:: Dlaczego Brooke się na to zgadza? :roll:
Trzeba przyznać, że Oni wszyscy mają paskudne charaktery :evil:

Ale może wreszcie skończy się ten nudny, rozdmuchany wątek z "pokrzywdzonym" dupkiem Thorne'm.
Przez cały serial był dupkiem, bo inaczej wcześniej by się wyzwolił od Tatusia i nie robił tych histerii, płaczów, kradzieży itp.
Oboje z Darlą nagle przeżywają rozwój "intelektualny".
Widocznie jak dwa półgłówki się połączą tworzy się jedna pełna głowa i zaczynają myśleć i działać. ::loll::
Ale to uwaga dla tych , którzy oglądają serial od początku i pamiętają jak oboje byli zawsze niedorozwinięci i wiecznie pokrzywdzeni przez świat i ludzi, nie tylko przez Tatusia i Brata.
8)

Post autor: Cichy »

Czyżby na samym początku Brooke zrobiło się żal Amber? :shock: Wogule zachowywała się dośc dziwnie...
Amber zachowała się wspaniale, szkoda tylko że Rick nie dostał od niej w pysk!
Co do Jacki i Deacona to brak mi słów ::kwasny::

Post autor: Beja »

Te sceny z Amber i Rickiem były straszne. Nie w sensie aktorskim, tylko moralnym. Wczoraj jeszcze nie dostrzegałam tego co dziś, że to było strasznie nie w porządku wobec Amber i dobrze, że Thomas z Amber ich przejrzeli.
Jednak analogicznej sytuacji bodajże z Wenecji z Brooke, Ridgem i Thornem nie oceniałam tak negatywnie, bo wtedy Thorne zobaczył prawdę, bo Brooke naprawdę wolała Ridge'a, a dziś było inaczej, Amber nie dała się złapać, choć Rick był przekonujący i ja bym mu chyba uwierzyła... :serce:

Cieszę się, że Deacon nareszcie został przejrzany. :twisted:

Post autor: Tomala »

cichy pisze:szkoda tylko że Rick nie dostał od niej w pysk!
Dokładnie to samo przyszło mi do głowy. Te sceny ogólnie bardzo mi się podobały. Zabrakło mi tylko spoliczkowania Ricka przez Amber. Bardzo się cieszę że ona i Thomas przejrzeli tę intrygę. Brooke chyba już nie pamięta co zrobiono jej w Wenecji. Chyba coś w tym jest że ona staje się drugą Stephanie. A Amber i tak na koniec bardzo ładnie i dojrzale się zachowała. Chce żeby wszyscy się pojednali. Pięknie to wyglądało jak złapał Brooke i Stephanie za ręce. Najlepsze było jak Brooke dała po sobie poznać że zgadza się na to co proponuje Amber i dała Stephanie znak żeby ona też się zgodziła.
Nick odkrył romans Jackie i Deacona. I bardzo dobrze.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kibicowałem Amber i Thomas'owi by przejrzeli zamiary hipokrytów. I udało się. :D Amber zachowała się najdojrzalej ze wszystkich. Jeszcze niedawno chciałem, by Amber i Rick byli razem, teraz myślę, że oboje się zbytnio oddalili by mogli wrócić do siebie. Oboje są temu winni. Brooke była dziś tłem - pierwsze skrzypce w intrydze grała źle ubrana Stephanie.
Jestem ciekaw reakcji Nick'a na widok pary matka-Deacon. Jego mina nie wyjaśnia jeszcze wszystkiego.

Dawidek pisze:Jestem ciekaw reakcji Nick'a na widok pary matka-Deacon. Jego mina nie wyjaśnia jeszcze wszystkiego
Napewno da im swoje błogosławieństwo poczym uda się do sypialni Klodet :)

Post autor: Mikiks »

Amber zachowała się wspaniale, szkoda tylko że Rick nie dostał od niej w pysk!
Co do Jacki i Deacona to brak mi słów
Tak, Dupa Wołowa powinna dostać w twarz za to!

A Jackie chyba zwariowała, śmiać mi się chciało, jak Felicia powiedziała, że "oboje mamy energiczne matki" :D:d Jackie taka energiczna, że szok :d Ta kobieta w ogóle nie panuje nad soba i swoim życiem: nie panowała jak piła, nie panuje teraz, jak nie potrafi się uwolnić od leków i Deacona. Jak taka kobieta mogła osiągnąc sukces w biznesie? :shock:

Post autor: Sexy Secret »

Massim 'a w ogóle nie jest mi szkoda . Amber powinna wymalować temu dupkowi Rick 'owi i tej wrednej sz....e Stefie :x :x :evil: :evil: :evil:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podsumuję kilka minionych odcinków za jednym zamachem:
Bardzo szybko jak na ten serial (prawie mogło się zawac że to sen) podgonili z tym pokazem Thorne'a, ledwie zatrudnił projektantki Amber i Felicie a one już zrobiły kolekcję! ::plask wczolo: ::cojest:: Ogólnie jednak swietny był ten pokaz, Sally zapowiadająca w rytm muzyki z "Rocky'ego" śmiesznie wypadła (i aż dziwne że ona taka pogodzona z Amber! ::plask wczolo: ), do tego były ostatnio rewelacyne reklamówki na koniec odcinka, mógłby ktoś na Youtube wrzucić!
A teraz obrzydliwa intryga Stephanie i Ricka(którego ciężko darzyć sympatią mimo że lubię odtwórcę tej roli-Justina T.) Brooke też na siłę przyłączona przez Stephanie do intrygi, ale należy zauważyć że ona tego nie popiera. Na szczęście Amber nie dała się "urokowi" Ricka i jeszcze walnęła przemowę o 3 pokoleniach w rodzinie (mimo że ona nie zbyt w tej rodzinie),ale podobało mi się to, fajna scena z tymi trzema kobiecymi postaciami. :serce: A Rickowi ktoś powinien przyłożyć, np. Caitlin że lata oszukiwać (jaki ma cel się wtrącać?!).
Natomiast Massimo mnie rozśmiesza bo siedzi tam w salonie jak mebel :lol: dobra była jego wyobraźnia o duszeniu Deacona. Jackie natomiast mało ostrożna że dała się łapać za rękę Deaconowi w miejscu publicznym. ::cojest::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Świetny odcinek Amber i Brooke ramie w ramie kontra Stephany :D Stara zołza tak zatraciła się w knuciu że się przelczyła i ma teraz zonka :lol: :lol:
Decon też dostał od nicka za swoje :D tylko szkoda że tylko jeden raz :twisted:

Post autor: Marcus »

Jak najbardziej popieram Amber. Rick zachował się jak dupek (czyli jak zwykle :roll: ) Swoją drogą fajnie by było gdyby 3 panie (ex-)Forrester doszły do porozumienia :wink:
Co do Jackie to brak mi słów. Nie lubię jej już od wątku z ciążą Brooke i raczej już jej nie polubię. Sama jest sobie winna i powinna jak najszybciej opuścić serial.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Zablokowany