Post autor: Amber Moore »

Mi Caitlin zaczęła przypominać Erice...jak tylko widzi Ricka to się podnieca i szczerzy te swoje wielkie zębiska. Przestaje mi się podobać
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===

Post autor: Logan »

Amber Moore pisze:Mi Caitlin zaczęła przypominać Erice...jak tylko widzi Ricka to się podnieca i szczerzy te swoje wielkie zębiska. Przestaje mi się podobać
Dokładnie, mam takie same odczucia. A te farbowanie włosów wyszło jej na gorsze.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wszyscy się śmieją z jej zębów :mrgreen: A teraz jeszcze z tym jasnym pasemkiem wygląda jakoś staro jakby siwe włosy wyszły
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Amber Moore pisze:Mi Caitlin zaczęła przypominać Erice...jak tylko widzi Ricka to się podnieca i szczerzy te swoje wielkie zębiska. Przestaje mi się podobać
Ja też odniosłem takie wrażenie.
Faktycznie jak szczerzy zęby i to do kogokolwiek to wygląda źle. Ale na tej sesji wyglądała bardzo ładnie.

Post autor: Tęczowy »

Caitlin przypomina też Kim. Co prawda wydaje się znacznie sympatyczniejsza, ale to chyba pozory. Nie mogę znieść tego, jak się szczerzy na widok Rick'a ::plask wczolo: ::jezyk::

Post autor: Mikiks »

Głupia, brzydka, imponują jej faceci, którzy niczego sami nie osiągneli - czego chcieć więcej? Idealna dziewczyna dla Dupy Wołowej.

Post autor: Tiril »

Mikiks pisze:Głupia
Nie tyle głupia, co młoda i zwyczajnie naiwna.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Damians »

Mikiks pisze:Idealna dziewczyna dla Dupy Wołowej.
Zgadzam się!
A ta kreacja Ricka, na supermena, wielkiego businessmana, księcia z bajki ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::

Post autor: Mikiks »

No przyznam szczerze, mi było niedobrze. :D
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mikiks pisze:Głupia, brzydka, imponują jej faceci, którzy niczego sami nie osiągneli - czego chcieć więcej? Idealna dziewczyna dla Dupy Wołowej.
Zachłysnęła się wielkim światkiem, wieśniara. :lol: Z Rickiem faktycznie wygląda dziwnie. On też jakoś dziwnie szybko się angażuje, mimo, że podobno "sporo wycierpiał" z Amber. No chyba, że wyczuł "świeże mięso".

Post autor: Boldfanka »

Gdy występuje Caitlin widzę tylko zęby. Nawet nie wiem co mówi i robi.
Rick jak zwykle beznadziejny.
Adex, gdzie ja miałam oczy gdy krytykowałam Amber. Teraz tęsknię za nią, bo w porównaniu z tą nimfetką miała styl i grała z "mięsem".
Dlaczego ją odstawili? może teraz wróci?
8)
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Jak Caitlin wystąpiła na tym pokazie w czarnej kreacji z odkrytym dekoltem to mi się tak śmiać chciało. Wyeksponowali tą jej wielkie zęby a jak spojrzałem na dekolt to zacząłem się zastanawiać czy to nie chłopak :twisted: Oczywiście żartuję ale ona jest całkiem płaska.

Post autor: Boldfanka »

tim, masz rację.
Ona rzeczywiście ma twarz chłopaka. Do tego jeszcze ten brak biustu :wink:
Może to tranwestytka :mrgreen: :?:
8)

Gdy się tak ciągle całują z Rickiem boję się, że go połknie.
Swoją drogą Rick ma szczęście do takich "zębatych", bo Amber też ma niemałe.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziwne że nie nazywacie jej Zębatka, Zębolka ::jezyk:: jak czescy fani kiedyś ::rad:: Boldfanko całe szczęście że oglądasz B&B i zerkasz na forum znowu! :) Jesteś tu potrzebna :)
Z kim bym nie gadał o Caitlin to mówią tylko o tych mega zębach :mrgreen: może ją Bell zatrudnił aby walczyła na zęby z Amber ::loll:: A mimo to uważam że jest dość ładna i nie tak mocno denerwująca jak Kimberley z którą się kojarzy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: kimberly1990 »

Fakt, że Caitlin trochę przypomina Kimberly, bo też jest taka grzeczniutka itp. , no i zainteresował się nią Rick ::jezyk:: Ale moim zdaniem Kimberly :serce: był o wiele ładniejsza od Caitlin ::ok:: ::jezyk:: :mrgreen: I faktycznie, pierwsze co rzuciło mi się w oczy, kiedy po raz pierwszy ją zobaczyłam, to jej zęby xD ::jezyk::
ODPOWIEDZ