Caitlin Ramirez

Post autor: Mareczek »

Mamy od dzisiaj nową postać - Caitlin. Nazwiska jeszcze nie poznaliśmy, ale było takie wczoraj w napisach końcowych. Jak na razie to niewiele można o niej napisać bo nic o sobie nie powiedziała. Tyle wiemy że jest stażystką i chce projektować ciuchy ::rad::
Trochę dziwne że od razu po pierwszym spotkaniu, poszła z Deaconem do Las Olas ::ysz::

Post autor: Marcus »

Spodobała mi się ta postać. Widać, że jest ambitna i bardzo zależy jej na tej pracy. Pewnie poszła z Deaconem, bo chciała się dowiedzieć czegoś więcej o Forresterach, a przede wszystkim o tej całej sytuacji z Bridget i jej ojcem. Mam nadzieję, że na dłużej zagości w serialu.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe

Post autor: Beja »

Bardzo ładna dziewczyna, ale na razie faktycznie tajemnicza. A w Las Olas była Deaconem przecież na luźnym przyjacielskim spotkaniu, a nie na randce, więc dla mnie nie ma w tym nic dziwnego.

Post autor: Damians »

Jak na razie mnie się podoba. Z charakteru, bo z urody nie.
Ale jest miła i sympatyczna, co idzie na plus.
Jedynym minusem może być to, że jest lekko zaślepiona Forresterami, w szczególności Eric'em ( dobrze, że nie w takim stopniu jak Erica).

W pierwszym momencie skojarzyła mi się z Becky ::rad::

Post autor: Amber Moore »

Jak narazie wydaje się sympatyczna. Zachwycona Erickiem (dobrze że nie tak obsesyjnie jak Erica) i i wzięła Thomasa jako stażystę :lol:
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===

Post autor: Tomala »

Bardzo mi przypadła do gustu. Ładna, miła. Nic dodać nic ująć!

Post autor: Primok »

Fajna była jej pierwsza scena z Deaconem - nawet u Forresterów są stażyści - przynieś, podaj, pozamiataj ::krzyw:: .

Post autor: Taki Owaki »

Damians pisze:W pierwszym momencie skojarzyła mi się z Becky ::rad::
A mi z Ericą Lovejoy, ale chodzi mi o charakter. Tak samo skacze z radości gdy widzi Forresterów.

Post autor: Gabra-Sheila »

Caitlin-zawsze miałam problemy z zapisaniem poprawnie tego imienia ::jezyk:: Jest urocza :D Taka śliczna, dawno już nie było w serialu tak pięknej osoby, od śmierci Tay i powrotu Sheili :wink: Mi ta scena z Deaconem również się podobała.

Post autor: Tomala »

Taki Owaki pisze:A mi z Ericą Lovejoy, ale chodzi mi o charakter. Tak samo skacze z radości gdy widzi Forresterów.
Ale ona zupełnie inaczej podchodzi do tego niż Erica. Dla Caitlin to jest pasja, zainteresowanie. A Erica była pustą nastolatką, która szalała za Amber, tak jak w Polsce swojego czasu nastolatki za żenującym zespołem "Tokio Hotel" i tym Bilem co tam "śpiewał" ::loll::

Jak dla mnie to Caitlin za dużo gada i się uśmiecha.
Jej uśmiech jest zaraźliwy i nie mogę już dłużej się powstrzymywać :lol:

A tak na serio, to nawet fajna z niej dziewczyna, wszędzie jej pełno, wypełnia odcinek i przyprawia o lepszy nastrój. Byle tak dalej :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Naprawdę pozytywna postać. Podoba mi się jej głos , a jak ona się uśmiecha to mnie też jakoś od razu sie uśmiech na twarzy pojawia. 8)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Początkowo średnio ją lubiłem (to przez to jej ślepe zafascynowanie Ericiem), ale teraz uważam, że jest super! :D Śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z moich ulubionych postaci w obecnych odcinkach MNS na TVP1. Bardzo fajna dziewczyna, miła, pomocna wszystkim i wiecznie uśmiechnięta i radosna. :serce: Jak ją widzę, a raczej jej uśmiech, to od razu poprawia mi się samopoczucie. :D Bardzo bym chciał żeby była z Thomasem. Myślę, że bardzo do siebie pasują. I widać było w dzisiejszych odcinkach, że bardzo ich do siebie ciągnie. :zeby: ::rad:: :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Teraz Caitlin już ma wątek z Thomasem.
Nawet pocałowała go :)
Mam nadzieję że to się jakoś rozwinie, a nie zakończą to tak jak np. wątek Marka&Bridget

Post autor: Primok »

tim pisze:Naprawdę pozytywna postać.
Ja teraz to w niej nic pozytywnego nie widzę. A jak widzę ten sam jej uśmiech do Thomasa i do Ricka to mnie mdli. Dla mnie wcześniej była dużo ciekawszą postacią kiedy pojawiła się w serialu, a na nawet jej wątek z Samanthą był ciekawszy. Miała nawet świetną scenę z Deaconem. Teraz czuję że będzie trójkąt Caitlin-Thomas-Rick i konkurs kto zrobi lepszą minę ::ke:: .
ODPOWIEDZ