Trochę dziwne że od razu po pierwszym spotkaniu, poszła z Deaconem do Las Olas
Mamy od dzisiaj nową postać - Caitlin. Nazwiska jeszcze nie poznaliśmy, ale było takie wczoraj w napisach końcowych. Jak na razie to niewiele można o niej napisać bo nic o sobie nie powiedziała. Tyle wiemy że jest stażystką i chce projektować ciuchy
Spodobała mi się ta postać. Widać, że jest ambitna i bardzo zależy jej na tej pracy. Pewnie poszła z Deaconem, bo chciała się dowiedzieć czegoś więcej o Forresterach, a przede wszystkim o tej całej sytuacji z Bridget i jej ojcem. Mam nadzieję, że na dłużej zagości w serialu.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Ale ona zupełnie inaczej podchodzi do tego niż Erica. Dla Caitlin to jest pasja, zainteresowanie. A Erica była pustą nastolatką, która szalała za Amber, tak jak w Polsce swojego czasu nastolatki za żenującym zespołem "Tokio Hotel" i tym Bilem co tam "śpiewał"Taki Owaki pisze:A mi z Ericą Lovejoy, ale chodzi mi o charakter. Tak samo skacze z radości gdy widzi Forresterów.
Początkowo średnio ją lubiłem (to przez to jej ślepe zafascynowanie Ericiem), ale teraz uważam, że jest super!
Śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z moich ulubionych postaci w obecnych odcinkach MNS na TVP1. Bardzo fajna dziewczyna, miła, pomocna wszystkim i wiecznie uśmiechnięta i radosna.
Jak ją widzę, a raczej jej uśmiech, to od razu poprawia mi się samopoczucie.
Bardzo bym chciał żeby była z Thomasem. Myślę, że bardzo do siebie pasują. I widać było w dzisiejszych odcinkach, że bardzo ich do siebie ciągnie.

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja teraz to w niej nic pozytywnego nie widzę. A jak widzę ten sam jej uśmiech do Thomasa i do Ricka to mnie mdli. Dla mnie wcześniej była dużo ciekawszą postacią kiedy pojawiła się w serialu, a na nawet jej wątek z Samanthą był ciekawszy. Miała nawet świetną scenę z Deaconem. Teraz czuję że będzie trójkąt Caitlin-Thomas-Rick i konkurs kto zrobi lepszą minętim pisze:Naprawdę pozytywna postać.