Mark Maclaine

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Mareczek pisze:Nie wiem jak wy, ale uważam że ostatnio Mark jest upierdliwy i namolny :? Ponadto troszkę wredny ::kwasny:: Nie rozumiem jakim prawem on uważa Cj'a za śmiecia :?: Wiem że Cj nie jest zabytnio fajny, ale doktor McLaine w 100% przesadza :evil: Rodzi się kolejna Kimberli tylko w skórze faceta ::jezyk:: Niby niewinny, ale konfliktowy ::chytry::
Po pierwsze czy on powiedział o CJu że jest smieciem? Nie. ::kwasny:: Poza tym jest owiele lepszy od swoje braciszka który nie potrafi być romantyczny, jest nietaktowny no i wielki z niego zazdrosnik. na dodatek nie ma własnego stylu, ciagle chodzi w tej samej czarnej koszuli. ::plask wczolo: Bridget nie może juz popatrzeć na żadnego faceta bo CJ juz się pluje o to. Na pewno pamiętacie odcinek kiedy brutalnie przerwał spotkanie Bridget i tego faceta. To było kiepskie posunięcie (nawet potem Bridget powiedziała że CJ to czubek - i słusznie).
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mark wcale nie musiał tego mówić ::kwasny:: Wynikało to z jego poprzednich komentarzy na temat brata ::kwasny:: Mark powiedział że Cj jest bezduszny, źle wychowany itp. A może w końcu Mark spojrzałby na siebie ::plask wczolo: Sam wchodzi z buciorami w życie Bridget, i jakby nie patrzeć t on sam wkręcił się życie Cj'a. Odwrotnie nie było. Mark sam przyszedł do Clarke'a i mógł się spodziewać że ojciec ułożył sobie życie ::chytry::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Mareczek pisze:Mark wcale nie musiał tego mówić ::kwasny:: Wynikało to z jego poprzednich komentarzy na temat brata ::kwasny::
CJ jest zdecydowanie bardziej arogancki... Chociażby 1) zachowanie w szpitalu, 2) podczas spotkania z Clarkiem i Markiem, 3) później u Bridget.... Podskakuje jak kogucik....
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Mareczek pisze:Mark wcale nie musiał tego mówić ::kwasny:: Wynikało to z jego poprzednich komentarzy na temat brata ::kwasny:: Mark powiedział że Cj jest bezduszny, źle wychowany itp.
Wiesz co, nawet gdybym ja kogos nie nawidził z całego serca to nigdy bym nie powiedział o nim że jest śmieciem. Zresztą, CJ jest źle wychowany więc tutaj Mark miał rację.
Sam wchodzi z buciorami w życie Bridget, i jakby nie patrzeć t on sam wkręcił się życie Cj'a. Odwrotnie nie było. Mark sam przyszedł do Clarke'a i mógł się spodziewać że ojciec ułożył sobie życie ::chytry::
No tak, wciska się z buciorami w zycie Bridget zapraszając ją do restauracji. ::plask wczolo: Bridget to nie przeszkadzało, lubi go. Więc ten tekst jest co najmniej głupi. ::plask wczolo:
Co to ma znaczyc że Mark wkrecił sie w zycie CJa? Chciał poznac ojca, chyba na jego miejscu każdy by chciał. A to że traf chciał że CJ okazał sie jego bratem to nie jego wina.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Przedewszystkim Briget nie jest własnością CJa ::kwasny:: to dobrze że zawiera nowe znajomości a zachowanie CJa jest najlepszym dowodem, że nie ma do niej zaufania. To nie wina Marka, że jego ojcem jest Clark , proste i logiczne jest ,że chciał go poznać. Myślę, że Mark i CJ mają bardzo podobne charaktery owszem poniosło Marka i z tymi wyzwiskami troche przesadzil, ale Cj traktuje go tak samo więc moim zdaniem żaden z nich nie jest ofiarą.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Bardzo fajna postać :wink: Od razu przypadł mi do gustu. Inteligentny, miły, lekarz a do tego bardzo przystojny :zeby:
Gdybym była Bridget i miałabym wybierać pomiędzy CJem a Markiem, to zdecydowanie wybrałabym tego drugiego. Fakt, że ostatnio obaj nie zachowali się w porządku, ale CJ nie znał jeszcze Marka, zobaczył jedynie zdjęcie, a już był do niego nastawiony anty. ::kwasny::
Mark jest świetny :serce: :mrgreen:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Kim, jaki Ty masz dobry gust :P :serce:
Może jakiś fan club założymy? ::rad::
Jakbym mogła to bym to schrupała :twisted: I jeszcze pare innych rzeczy zrobiła, ale nie napiszę, bo dzieci też są na forum :P :twisted:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Mareczek

Właściwie to musze stwierdzić że on jest przystojny. Nie mogę zaprzeczać faktom ::jezyk:: Już widzę co Bridget by z nim robiła... ::krzyw:: (pamiętacie to z Deaconem :zeby: ) Wtedy nie zaznała seksu przez miesiąc i co wyprawiała. Teraz byłoby :zeby: :zeby: :zeby:

Ale nadal uważam że jest trochę beszczelny i wredny :evil:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Liczyłem na to, że może pokażą go podczas tej akcji z zabraniem do szpitala rozbitków z tego zniszczonego tankowca Massimo. Ale jednak się przeliczyłem. Szkoda, że tak szybko ucięli ten jego wątek z ojcem. Ale dobrze, że już nie walczy z C.J.'em o Bridget, bo do niej to on mi zupełnie nie pasował. ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

To prawda on wogóle nie pasował do Bridget. Ale napewno był już lepszy niż Ridge. Szkoda że go tak rzadko pokazują. Mogliby dać mu jakiś własny wątek.
Awatar użytkownika
Mareczek

Po długiej nieobecności znów zagościł na nasze ekrany doktor McLaine :roll:
Tylko jak zwykle nic ciekawego nie wniósł :?
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

A może napisałby ktoś jak to było z Marciem w 1989.Chodzi mi o wątek Clarke&Margo :?:

Po długiej nieobecności znowu się pojawia;]W szpitalu co Sally udaje zawał.

[ Dodano: 2008-07-21, 13:48 ]
Nie którzy się dziwią dlaczego on ma na nazwisko MacLaine??

Dlatego,że Margo nazywała się Maclaine-Lynley,a to pierwsze nazwisko to rodowe i a chyba nie dałaby mu nazwiska po zmarłym mężu,z którym nic nie łączy Marka.

Z góry czekam i dziękuje za odpowiedź na ten wątek Margo-Clarke!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mark jest lekarzem od wszystkiego ::loll::
Co by się nie działo, to on zawsze leczy Forresterów.
Aż dziw, że nie jest lekarzem Brooke w czasie ciąży.

Miły i sympatyczny z niego chłopak, szkoda, ze ie ma żadnego wątku.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Mark jest lekarzem od wszystkiego ::loll::
Co by się nie działo, to on zawsze leczy Forresterów.
Aż dziw, że nie jest lekarzem Brooke w czasie ciąży.

Miły i sympatyczny z niego chłopak, szkoda, ze ie ma żadnego wątku.
To samo pomyślałem jak go wczoraj pokazali. I w dodatku w Los Angeles jest tylko jeden szpital.
Wielka szkoda że nie ma wątku. Jak flirtował z Bridget to mnie denerwował bo chciałem żeby ona była z CJ'em ale teraz chciałbym żeby miał jakiś wątek. Mi by on pasował do Samanthy. Pewnie Clark byłby zazdrosny i mielibyśmy rywalizację ojca z synem o kobietę.
Awatar użytkownika
Mareczek

Mark znowu pokazał się w MnS - tym razem jako położnik, czy coś w tym stylu ::plask wczolo:
Czy naprawdę w takim wielkim mieście jak Los Angeles nie ma innych lekarzy ::chytry::
Dziwnie mu w takich króciutkich włosach :roll:
ODPOWIEDZ