Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bardzo cieszy mnie że tak wiele osób docenia Brooke :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No, ta prezentacja już jakoś bardziej mi się podobała niż tamta i bardziej mnie cieszy. :D
Fajnie, że Deacon tak wysoko i fajnie też, że Macy się udało wejść do tej pierwszej dziesiątki. :D Miejsce I - normalka, zero zaskoczenia. :ziewam: Czy to Was nie nudzi :?:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:No, ta prezentacja już jakoś bardziej mi się podobała niż tamta i bardziej mnie cieszy. :D
Fajnie, że Deacon tak wysoko i fajnie też, że Macy się udało wejść do tej pierwszej dziesiątki. :D Miejsce I - normalka, zero zaskoczenia. :ziewam: Czy to Was nie nudzi :?:
Nie wiem jak inni, ale myślę że podobnie jak ja nie dawali głosów z przyzwyczajenia tylko na podstawie ostatnich odcinków i tego jak oceniają daną postać obecnie a ja obecnie oceniam Brooke bardzo dobrze jako postać i widać nie tylko ja, więc przełożyło się to na głosy a niby jak miałyby inaczej wypaść?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Chodzi mi o to, że Brooke prawie zawsze wszystko wygrywa. W niektórych plebiscytach i głosowaniach (niekoniecznie w głosowaniach do barometru) przydałoby się chyba wprowadzić zasadę trzy zwycięstwa danej postaci, a potem brak udziału w kolejnym plebiscycie. Bo inaczej to chyba już zawsze będzie ten sam zwycięzca. ::kwasny::

Szkoda, że Mass, C.J. i Clarke tak niziutko w tym ostatnim głosowaniu do barometru. :( Ostatnie miejsce się Megan należało. Tak rzadko się teraz pojawia, w ogóle to taka bezbarwna postać. ::kwasny:: Aż dziwne, że w ogóle jest w czołówce.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Deacon, już dawno pisałem, że Brooke należy okrzyknąć najlepszą postacią w historii MNS, oprawić ją w złotą ramkę i już byśmy na nią nie mogli głosować. Bo faktycznie to już trochę nudne ::jezyk::

A ja jestem zdziwiony, że obleśny Nick i jego mamuśka tak wysoko...

Bardzo fajnie, że w ostateczności, dzięki Primokowi do barometru weszła Mecy ::rad::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Super prezentacja! :D Bardzo fajnie ją się oglądało :wink: Nick wysoko ::krzyw:: , dużo punkcików tu nazbierał ::jezyk::
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Macy w 10 ! :serce:

Amber na 3 :D

Sally i Deacon wysoko ! 8)

Jackie i Nick wyżej np. od Sally, Darli ? Porażka :roll:

Brooke może sobie wygrywać i tak jej nie lubię, jeszcze kiedyś zostanie pokonana ::jezyk::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie mogę teraz zrobić skanu, wiec przepisuje wyniki:

1. Brooke 127
2. Dominick 105
3. Amber 102
4. Deacon 82
5. Jackie 80
6. Darla 75
7. Sally 67
8. Thorne 60
9. Bridget 54
10. Macy 49

-------
11. Samantha 47
12. Rick 42
13. Stephanie 35
14. Massimo 34
15. Ridge 34
16. Eric 32
17. C.J. 31
18. Clarke 27
19. Megan 19

Tym razem głosowanie było chyba ciekawsze, bo lider się zmieniał [przynajmniej na początku], a kto bedzie w pierszej dziesiątce nie było wiadomo do samego końca :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tylko mega kompromitacja może zepchnąć Brooke z pierwszego miejsca.
To głosowanie było ciekawe i widzę, że faceci zostali bardziej docenieni. Sporu sukces Domonick'a, to dużo zważywszy na to, że występuje w stosunku do innych bohaterów, od niedawna.
W porównaniu z pierwszym głosowaniem, sporo postaci jest na innych miejscach, niż poprzednio.
Ja nie głosowałem, bo chciałem dać szanse innym. Widzę, że kilka osób skorzystało z tej szansy. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:Tylko mega kompromitacja może zepchnąć Brooke z pierwszego miejsca.
Na pewno nie ::krzyw::
W końcu nie może być nic gorszego od spania z mężem własnej córki ::loll:: A mimo to Brooke jest dalej uwielbiana.

Ja nie głosowałem, bo chciałem dać szanse innym. Widzę, że kilka osób skorzystało z tej szansy. :lol:
Dziwna decyzja. W końcu na tym ta zabawa polega, że kto pierwszy ten lepszy. Tylko musieliśmy dłużej czekać na wyniki ::jezyk::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Wyniki jakby odstrzelić tą Brooke to fajne :) Tym bardziej, żę po raz pierwszy udało mi sie zagłosować:)

Ale niektóre wyniki mnie szokują:
Beznadziejny rick przed Stephani i Massimo, którzy nie tylko grają o niebo lepiej aktorsko ale są po prostu ciekawsi od DW.
Bezbarwny i przez 90% czasu bezwątkowy Thorne wyżej od świetnie grającej Bridget, która ma zawsze ciekawe wątki. Dziwne po prostu dla mnie i niezrozumiałe.

Ale ogólnie fajna zabawa ;d
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Zauważyłem że MNS Site taka jakby odświeżona. Czy to oznacza reaktywację stronki :?:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ziggy, raczej nie. Oleg, co jakiś czas aktualizuje stronę, najczęściej przy okazji plebiscytów. I chyba tak na razie pozostanie. Dobrze, że została dodana informacja mówiąca o tym, że forum jest aktywne. :wink:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Dawidek pisze:Ziggy, raczej nie. Oleg, co jakiś czas aktualizuje stronę, najczęściej przy okazji plebiscytów. I chyba tak na razie pozostanie. Dobrze, że została dodana informacja mówiąca o tym, że forum jest aktywne. :wink:
A czy planujecie odświeżyć mns.friko.pl ???Bo ja jestem za,strona fajna dzięki niej naczytałem się dużo spoilerków.I mam pytanie:Czy można wejść jeszcze na te stare forum przed 2005 rokiem i sobie coś poczytać?
Awatar użytkownika
Damians

LoL, strona wygląda bardzo fajnie.
Przede wszystkim te niesamowite ujęcie Brooke :serce: ::rad::

Szkoda jednak, że strona nie została wskrzeszona...
ODPOWIEDZ