Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
No, ta prezentacja już jakoś bardziej mi się podobała niż tamta i bardziej mnie cieszy.
Fajnie, że Deacon tak wysoko i fajnie też, że Macy się udało wejść do tej pierwszej dziesiątki.
Miejsce I - normalka, zero zaskoczenia.
Czy to Was nie nudzi 
Fajnie, że Deacon tak wysoko i fajnie też, że Macy się udało wejść do tej pierwszej dziesiątki.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Nie wiem jak inni, ale myślę że podobnie jak ja nie dawali głosów z przyzwyczajenia tylko na podstawie ostatnich odcinków i tego jak oceniają daną postać obecnie a ja obecnie oceniam Brooke bardzo dobrze jako postać i widać nie tylko ja, więc przełożyło się to na głosy a niby jak miałyby inaczej wypaść?DeaconFan pisze:No, ta prezentacja już jakoś bardziej mi się podobała niż tamta i bardziej mnie cieszy.![]()
Fajnie, że Deacon tak wysoko i fajnie też, że Macy się udało wejść do tej pierwszej dziesiątki.Miejsce I - normalka, zero zaskoczenia.
Czy to Was nie nudzi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chodzi mi o to, że Brooke prawie zawsze wszystko wygrywa. W niektórych plebiscytach i głosowaniach (niekoniecznie w głosowaniach do barometru) przydałoby się chyba wprowadzić zasadę trzy zwycięstwa danej postaci, a potem brak udziału w kolejnym plebiscycie. Bo inaczej to chyba już zawsze będzie ten sam zwycięzca.
Szkoda, że Mass, C.J. i Clarke tak niziutko w tym ostatnim głosowaniu do barometru.
Ostatnie miejsce się Megan należało. Tak rzadko się teraz pojawia, w ogóle to taka bezbarwna postać.
Aż dziwne, że w ogóle jest w czołówce.
Szkoda, że Mass, C.J. i Clarke tak niziutko w tym ostatnim głosowaniu do barometru.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Deacon, już dawno pisałem, że Brooke należy okrzyknąć najlepszą postacią w historii MNS, oprawić ją w złotą ramkę i już byśmy na nią nie mogli głosować. Bo faktycznie to już trochę nudne
A ja jestem zdziwiony, że obleśny Nick i jego mamuśka tak wysoko...
Bardzo fajnie, że w ostateczności, dzięki Primokowi do barometru weszła Mecy
A ja jestem zdziwiony, że obleśny Nick i jego mamuśka tak wysoko...
Bardzo fajnie, że w ostateczności, dzięki Primokowi do barometru weszła Mecy
-
Gabra-Sheila
Nie mogę teraz zrobić skanu, wiec przepisuje wyniki:
1. Brooke 127
2. Dominick 105
3. Amber 102
4. Deacon 82
5. Jackie 80
6. Darla 75
7. Sally 67
8. Thorne 60
9. Bridget 54
10. Macy 49
-------
11. Samantha 47
12. Rick 42
13. Stephanie 35
14. Massimo 34
15. Ridge 34
16. Eric 32
17. C.J. 31
18. Clarke 27
19. Megan 19
Tym razem głosowanie było chyba ciekawsze, bo lider się zmieniał [przynajmniej na początku], a kto bedzie w pierszej dziesiątce nie było wiadomo do samego końca
1. Brooke 127
2. Dominick 105
3. Amber 102
4. Deacon 82
5. Jackie 80
6. Darla 75
7. Sally 67
8. Thorne 60
9. Bridget 54
10. Macy 49
-------
11. Samantha 47
12. Rick 42
13. Stephanie 35
14. Massimo 34
15. Ridge 34
16. Eric 32
17. C.J. 31
18. Clarke 27
19. Megan 19
Tym razem głosowanie było chyba ciekawsze, bo lider się zmieniał [przynajmniej na początku], a kto bedzie w pierszej dziesiątce nie było wiadomo do samego końca
-
Dawidek
- Administrator
Tylko mega kompromitacja może zepchnąć Brooke z pierwszego miejsca.
To głosowanie było ciekawe i widzę, że faceci zostali bardziej docenieni. Sporu sukces Domonick'a, to dużo zważywszy na to, że występuje w stosunku do innych bohaterów, od niedawna.
W porównaniu z pierwszym głosowaniem, sporo postaci jest na innych miejscach, niż poprzednio.
Ja nie głosowałem, bo chciałem dać szanse innym. Widzę, że kilka osób skorzystało z tej szansy.
To głosowanie było ciekawe i widzę, że faceci zostali bardziej docenieni. Sporu sukces Domonick'a, to dużo zważywszy na to, że występuje w stosunku do innych bohaterów, od niedawna.
W porównaniu z pierwszym głosowaniem, sporo postaci jest na innych miejscach, niż poprzednio.
Ja nie głosowałem, bo chciałem dać szanse innym. Widzę, że kilka osób skorzystało z tej szansy.
Na pewno nieDawidek pisze:Tylko mega kompromitacja może zepchnąć Brooke z pierwszego miejsca.
W końcu nie może być nic gorszego od spania z mężem własnej córki
Dziwna decyzja. W końcu na tym ta zabawa polega, że kto pierwszy ten lepszy. Tylko musieliśmy dłużej czekać na wynikiJa nie głosowałem, bo chciałem dać szanse innym. Widzę, że kilka osób skorzystało z tej szansy.![]()
Wyniki jakby odstrzelić tą Brooke to fajne
Tym bardziej, żę po raz pierwszy udało mi sie zagłosować:)
Ale niektóre wyniki mnie szokują:
Beznadziejny rick przed Stephani i Massimo, którzy nie tylko grają o niebo lepiej aktorsko ale są po prostu ciekawsi od DW.
Bezbarwny i przez 90% czasu bezwątkowy Thorne wyżej od świetnie grającej Bridget, która ma zawsze ciekawe wątki. Dziwne po prostu dla mnie i niezrozumiałe.
Ale ogólnie fajna zabawa ;d
Ale niektóre wyniki mnie szokują:
Beznadziejny rick przed Stephani i Massimo, którzy nie tylko grają o niebo lepiej aktorsko ale są po prostu ciekawsi od DW.
Bezbarwny i przez 90% czasu bezwątkowy Thorne wyżej od świetnie grającej Bridget, która ma zawsze ciekawe wątki. Dziwne po prostu dla mnie i niezrozumiałe.
Ale ogólnie fajna zabawa ;d
A czy planujecie odświeżyć mns.friko.pl ???Bo ja jestem za,strona fajna dzięki niej naczytałem się dużo spoilerków.I mam pytanie:Czy można wejść jeszcze na te stare forum przed 2005 rokiem i sobie coś poczytać?Dawidek pisze:Ziggy, raczej nie. Oleg, co jakiś czas aktualizuje stronę, najczęściej przy okazji plebiscytów. I chyba tak na razie pozostanie. Dobrze, że została dodana informacja mówiąca o tym, że forum jest aktywne.