Jakiego brata? Mógłbyś rozwinąć wątek?Mikiks pisze:Słyszeliście, żę Andrzej Nejman odchodzi z serialu ?![]()
Rozwiążą to tak, że Waldek znudzony kłotniami z Marcysią wyjedzie do Kazachstanu szukać tego swojego brata....i chyba zaginie czy coś takiego
Jak dla mnie dno, ale spoko....
Złotopolscy
If you can't beat them, join them...
Dzięki za wyjaśnienie!! To teraz ja już kojarzę tę postać! No ale Andrzej wygląda na taki sam wiek,jak Chris!! A Andrzej to brat Dionizego,a Chris syn Dionizego. Czyli wyglądałoby na to,że Dionizy spłodził Chrisa w momencie,mniej więcej,narodzin brata.
A wytłumaczyli kiedyś,czemu Chris nie był przy ojcu i Julii? I czemu Julia i Dionizy tak długo nie byli razem? (W starych odcinkach mówił Dionizy Józefowi,że kiedyś Julia była jego żoną,więc nie łapię,co się stało z ich związkiem).
A wytłumaczyli kiedyś,czemu Chris nie był przy ojcu i Julii? I czemu Julia i Dionizy tak długo nie byli razem? (W starych odcinkach mówił Dionizy Józefowi,że kiedyś Julia była jego żoną,więc nie łapię,co się stało z ich związkiem).
O ile się nie mylę, to Andrzej jest wnukiem brata ojca Dionizego. Wiem, że to dość pogmatwane.
Co do Julii i Chrisa, to gdzieś czytałem odpowiedzi na te pytania, ale uleciały mi one z głowy.
Co do Julii i Chrisa, to gdzieś czytałem odpowiedzi na te pytania, ale uleciały mi one z głowy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jest ta scena do obejrzenia na youtube! Polecam!Adex-fan Brooke pisze: A w ogole dziwne że kiedyś był odcinek jak Ewa bez biustonosza brała prysznicktoś pamięta? Bardzo to dziwne że dali takie sceny
![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=m7VRHZKsNUQ
O tę scenę Ci chodziło?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Tak o tę, dzięki za przypomnienie, aż dużo może nie widać, ale to i tak dużo jak na taki serial, może to jakaś gafa twórców że widać te pierś przez chwile, mogli sobie darować bo aktorka straszy anoreksją tuB@r pisze:Jest ta scena do obejrzenia na youtube! Polecam!Adex-fan Brooke pisze: A w ogole dziwne że kiedyś był odcinek jak Ewa bez biustonosza brała prysznicktoś pamięta? Bardzo to dziwne że dali takie sceny
![]()
![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=m7VRHZKsNUQ
O tę scenę Ci chodziło?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pewnie to nie jest gafa.
Zreszta było kilka takich przykładów w polskich serial obyczajowych.Na przykład Weronika (Renata Dancewicz) w "Na Wspólnej" Jolka (Monika Jarosińska) i Ryszard (Piotr Polk) w "Samym Życiu". Aż dziwota kiedy takie sceny się pojawiają . Podobnie niecenzuralne słownictwo.
A ostatnio zerkam na Złotpopolskich , ale to tylko tak pobieżnie. Bo chyba serial ma najlepszą obsadę (patrz najpopularniejsi aktorzy) zaraz po Klanie
A ostatnio zerkam na Złotpopolskich , ale to tylko tak pobieżnie. Bo chyba serial ma najlepszą obsadę (patrz najpopularniejsi aktorzy) zaraz po Klanie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A jaką Piotr Polk maił scenę??
Z najpopularniejszym aktorami, to nie przesadzaj. Akurat Klan pod tym względem jest na ostatnim miejscu, aktorzy z tego serialu kompletnie w nic innego się nie angażują. Ze Złotopolskimi podobnie.
Wystarczy porównać sobie nazwiska aktorów tam grających, z nazwiskami z M jak miłość, Na dobre i na złe, czy nawet Plebanii
Z najpopularniejszym aktorami, to nie przesadzaj. Akurat Klan pod tym względem jest na ostatnim miejscu, aktorzy z tego serialu kompletnie w nic innego się nie angażują. Ze Złotopolskimi podobnie.
Wystarczy porównać sobie nazwiska aktorów tam grających, z nazwiskami z M jak miłość, Na dobre i na złe, czy nawet Plebanii
"Piotr" z Klanu angażuje się w "Na wspólnej" teraz.Damians pisze:A jaką Piotr Polk maił scenę??![]()
Takie jest moje subiektywne odczucie , zresztą dla każdej osoby inni aktorzy będą gwiazdami.Damians pisze:A jaką Piotr Polk maił scenę??![]()
Gdyby tak dokładnie opowiedzieć o scenie Piotra Polka . To po kąpieli szedł w samym ręczniku do pokoju i w pewnym czasie zrzucił ręcznik . I mogliśby zobaczyć jego tył w całej okazałości
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie