Złotopolscy

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Mikiks pisze:Słyszeliście, żę Andrzej Nejman odchodzi z serialu ? :shock:
Rozwiążą to tak, że Waldek znudzony kłotniami z Marcysią wyjedzie do Kazachstanu szukać tego swojego brata.... :/ i chyba zaginie czy coś takiego :/ Jak dla mnie dno, ale spoko....
Jakiego brata? Mógłbyś rozwinąć wątek? :)
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ale czy to nie jest przypadkiem spoiler? ::chytry::
[shadow=black]Waldek wyjedzie tam, żeby wyciągnąć z więzienia Andrzeja (a nie żadnego brata). [/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Oczywiście, że chodzi o Andrzeja, nie śledze teraz serialu dokładnie i potem takie błędy robie :P
W gazecie jakiejś z programem telewizyjnym to wyczytałem, więc nie wiem czy by kłamali.
Awatar użytkownika
Thorne

A kim jest dla niego ten Andrzej,że on musi jechać aż do Kazachstanu go ratować? :| ::ke:: ::bojesie::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jakiśtam krewny... ten, co gra go Grabowski...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tego co ja kojarzę, to Andrzej jest bratem zmarłego Dionizego. Ta postać pojawiła się po śmierci i postaci i aktora. Tak wyczytałem w gazecie jakiejś, bo od dawna nie oglądam tego serialu.
Awatar użytkownika
Thorne

Dzięki za wyjaśnienie!! To teraz ja już kojarzę tę postać! No ale Andrzej wygląda na taki sam wiek,jak Chris!! A Andrzej to brat Dionizego,a Chris syn Dionizego. Czyli wyglądałoby na to,że Dionizy spłodził Chrisa w momencie,mniej więcej,narodzin brata.
A wytłumaczyli kiedyś,czemu Chris nie był przy ojcu i Julii? I czemu Julia i Dionizy tak długo nie byli razem? (W starych odcinkach mówił Dionizy Józefowi,że kiedyś Julia była jego żoną,więc nie łapię,co się stało z ich związkiem).
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

O ile się nie mylę, to Andrzej jest wnukiem brata ojca Dionizego. Wiem, że to dość pogmatwane. ::ysz::
Co do Julii i Chrisa, to gdzieś czytałem odpowiedzi na te pytania, ale uleciały mi one z głowy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: A w ogole dziwne że kiedyś był odcinek jak Ewa bez biustonosza brała prysznic ::jezyk:: ktoś pamięta? Bardzo to dziwne że dali takie sceny :roll:
Jest ta scena do obejrzenia na youtube! Polecam! :P
http://pl.youtube.com/watch?v=m7VRHZKsNUQ

O tę scenę Ci chodziło?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Thorne

Mało Ewa odkryła. Tak naprawdę scena była tuszowana. 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:
Adex-fan Brooke pisze: A w ogole dziwne że kiedyś był odcinek jak Ewa bez biustonosza brała prysznic ::jezyk:: ktoś pamięta? Bardzo to dziwne że dali takie sceny :roll:
Jest ta scena do obejrzenia na youtube! Polecam! :P
http://pl.youtube.com/watch?v=m7VRHZKsNUQ

O tę scenę Ci chodziło?
Tak o tę, dzięki za przypomnienie, aż dużo może nie widać, ale to i tak dużo jak na taki serial, może to jakaś gafa twórców że widać te pierś przez chwile, mogli sobie darować bo aktorka straszy anoreksją tu ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Pewnie to nie jest gafa. ::jezyk:: Zreszta było kilka takich przykładów w polskich serial obyczajowych.Na przykład Weronika (Renata Dancewicz) w "Na Wspólnej" Jolka (Monika Jarosińska) i Ryszard (Piotr Polk) w "Samym Życiu". Aż dziwota kiedy takie sceny się pojawiają . Podobnie niecenzuralne słownictwo.

A ostatnio zerkam na Złotpopolskich , ale to tylko tak pobieżnie. Bo chyba serial ma najlepszą obsadę (patrz najpopularniejsi aktorzy) zaraz po Klanie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A jaką Piotr Polk maił scenę?? :shock:

Z najpopularniejszym aktorami, to nie przesadzaj. Akurat Klan pod tym względem jest na ostatnim miejscu, aktorzy z tego serialu kompletnie w nic innego się nie angażują. Ze Złotopolskimi podobnie.
Wystarczy porównać sobie nazwiska aktorów tam grających, z nazwiskami z M jak miłość, Na dobre i na złe, czy nawet Plebanii :wink:
Awatar użytkownika
Thorne

Damians pisze:A jaką Piotr Polk maił scenę?? :shock:

Z najpopularniejszym aktorami, to nie przesadzaj. Akurat Klan pod tym względem jest na ostatnim miejscu, aktorzy z tego serialu kompletnie w nic innego się nie angażują. Ze Złotopolskimi podobnie.
Wystarczy porównać sobie nazwiska aktorów tam grających, z nazwiskami z M jak miłość, Na dobre i na złe, czy nawet Plebanii :wink:
"Piotr" z Klanu angażuje się w "Na wspólnej" teraz. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:A jaką Piotr Polk maił scenę?? :shock:

Takie jest moje subiektywne odczucie , zresztą dla każdej osoby inni aktorzy będą gwiazdami.
Gdyby tak dokładnie opowiedzieć o scenie Piotra Polka . To po kąpieli szedł w samym ręczniku do pokoju i w pewnym czasie zrzucił ręcznik . I mogliśby zobaczyć jego tył w całej okazałości :wink: Ale temat do rozmowy ::loll::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ